HELP!!!

Ma ne, bre... Taj fetus je napravljen od tvoje jajne ćelije i Žarkove:razz: sperme; jedino što odrasta, razvija se u telu surogat-majke. E, sad; kako se to izvede, nemam pojma, ipak je to za mene neka viša medicina:?

znaaam... ali što ne usvoje bebu?
Što mora njihov baja da ebe neku drugu ženu a da one to znaju i podrže?
I da mu posle rode dete koje ove treba da vaspitavaju i podižu kao svoje?
Pa to je stvarno zlo.
A šta ako se ove što nose bebu, predomisle i odluče da je nedaju?
I onda njih dvoje imaju bebu a ti izvisiš.

Bolje nemati bebu uopšte nego dozvoliti sebi tako nešto.

Čekaj - uzmu tvoju jajnu ćeliju i naguraju je u drugu ženu, pa onda oplode tu jajnu ćeliju njegovom spermom i ta žena posle rodi tu ,,tvoju'' bebu i donese ti je?
života mi nisam znala da je to surogat majka i da se to tako radiiii
m o r b i d n o j e....

E ludih li ljudi... Kako posle da objasniš detetu kako je ono nastalo i čije je u stvari?
Kako može da mu bude jasno da nije mama ona koja ga je rodila nego ona koja je dala nešto ovoj drugoj da bi on bio rođen...

rasplakaće mi se cipiripi.

ooo majche jesi smesna
prvo ne naguraju ti jajnu celiju jer je ona ipak malo mala da bi morala da se nagurava
drugo ima zena sa slabim srcem ili iz drugih razloga ne mogu da izdrze trudnocu(materica odbacuje plod,sta znam ima vec primera) i zasto da usvala kad moze da ima dete od svoje jajne celije?uopste nije morbidno

majcheki:
Čekaj - uzmu tvoju jajnu ćeliju i naguraju je u drugu ženu, pa onda oplode tu jajnu ćeliju njegovom spermom i ta žena posle rodi tu ,,tvoju'' bebu i donese ti je?
života mi nisam znala da je to surogat majka i da se to tako radiiii
m o r b i d n o j e....
Ne:lol:
Uzmu tvoju jajnu ćeliju; oplode je Žarkovom spermom i onda sve zajedno 'naguraju' u surogat majku; gde se fetus razvija u bebu.
I to je praktično, genetski vaše dete!
A surogat-majci plaćaju za 'iznajmljivanje materice'.
Takve stvari se primenjuju kad žena ne može da iznese trudnoću do kraja:-(
http://www.blic-europa.com/arhiva/2005-04-29/strane/svet.htm

Pročitala sam mačkice :shock:
Moj mozgić ne može da razume da li je ona (surogat majka) u ovom slučaju humana ili imbecil.
Rodila je nekim stranim ljudima petorke i nije htela da uzme keš a pritom nije htela da tu decu rodi za sebe nego da ostvari njihov san. Kako bre može tako da se igra sa decom? Pritom je ona sama odlučivala o tome da li će da ,,otklone'' ova 4 komada dece ili će sve odjednom da ih iznese tim ljudima.

ufffff, dosta mi je.
Neću više da se blamiram svim ovim pitanjima...
Hvala u svakom slučaju.

ja sam htela to da uradim za nekoga ko je ocajnicki zeleo da ima dete ali nije mogla da iznese trudnocu,ne za pare vec zato jer znam kolika je njena zelja bila i koliko se borila !!!
medjutim moj muz nije bio za

Pa kako hani da bude za?
Evo i mačkica i pajamaca napisaše o svim blagodetima trudnoće.
Te ovo, te ono... Ej, pa to je posao od devet meseci.... Luduju ti hormoni, celo telo ti divlja, plače ti se, jede ti se, mirišeš stvari... A tvoj muž bi, kao tebi bliska osoba bio izložen svim tim promenama - za šta? Za tvoje zadovoljstvo da budeš humana ili osećajna?

Kako bi mogla da daš to dete posle?
Ako si osećala kako se mrdalo u tvom stomaku, kako je raslo... ako si postala vezana u oba smisla te reči za njega?
Ja mislim da nema šanse - nisi ti tako malo emotivna

to dete bi ostalo u familiji tako da...
a ta osoba mi je tako draga da 9 meseci hormona nije nista...
jbg ja nisam neka dobrica ali kad volim onda volim

majcheki:
znaaam... ali što ne usvoje bebu?
Što mora njihov baja da ebe neku drugu ženu a da one to znaju i podrže?
I da mu posle rode dete koje ove treba da vaspitavaju i podižu kao svoje?
Pa to je stvarno zlo.
A šta ako se ove što nose bebu, predomisle i odluče da je nedaju?
I onda njih dvoje imaju bebu a ti izvisiš.

Bolje nemati bebu uopšte nego dozvoliti sebi tako nešto.
Јао, Мајчеки, тако си слааааатка и слатко ме засмејаваш! :D
Мислим да на овим просторима нема толико сурогат мајки (или можда уопште???)!
Углавном се усвајају дечица.

morphea:
ne, necju ja sam protiv toga...medjutim, pashcju niz stepenice...
Јао, немој тако!
Биће све у реду, само ти лепо тркни до апотеке и уради тест, пробај ГРАМЕН тест, Инеп-ов, проверен је! И молим те, уради то што пре, држиш и себе а и нас у неизвесности, немој се плашити!
Јел би више волела да сазнаш да, не дај Боже, умиреш од неке неизлечиве болести?

Back