Pa nije ovo slucaj za zajebanciju.......svakoj moze da se desi da naleti na pogresnog i da sjebe svoj zivot.Moj muz je ziveo jako burnim zivotom,nije se drogirao,nije pio,ali je radio razne druge lose stvari,zbog kojih smo mogli svi mi oko njega da izgubimo glavu.Nije hteo da se smiri.Nije bilo sile koja bi njega naterala da vodi normalnan zivot.Dete?Ma kakvo dete,on je vikao da sve to radi zbog deteta.....Ja?ja sam nerazumna,ja nemam pamet........niko.Ni sve sto je proziveo,ni svi njegovi mrtvi prijatelji,ni oni koji su se mucili po zatvorima,njemu nisu sluzili za primer.Ostavila sam ga.Nisam imala snage vise da se borim sa tim,da mu prastam sve to,zarad nekih njegovih ambicija i planova.Bilo mi je jako tesko kada sam ga ostavljala.Pa on mi je bio sve na svetu,moja najveca ljubav,neko sa kim sam prosla sve,ali bas sve,neko koga sam obozavala do ludila.Svoj zivot sam dovela u opasnost nekoliko puta zbog njega,mnogo ruznih stvari sam prosla zbog njega,rizikovala sam cak i da ostanem bez deteta.E tu mi je prekipelo.Vec nekoliko godina sam sa cerkom,dolazi on redovno........i uvek me boli kada ga vidim da odlazi.Nije se promenio,niti ce.Ostvario je vecinu svojih snova,ja sam mu obecala da cu uvek biti uz njega kada mu krene nizbrdo,ali sa njim vise......NIKADA.I to je moje iskustvo.Svakoj devojci bi rekla da uradi isto.Ne biras koga ces voleti,u koga ces se zaljubiti.Kada volis kao da si slep.Ne vidis sve mane,nemas u uvid u mracnu stranu......razmisljas pa dobro nema veze,procice,smirice se.Hoce,kako da ne,sutra malo.
Zato ni jednu zenu ne treba osudjivati,niti reci ''neka tako joj treba sama je kriva''.Nije kriva.Niko nije kriv.Jednostavno desi se,a onda kad se desi,kasno je kajati se.Bolje otici pre nego sto bude kasno,prekasno.Meni je falilo veoma malo da nastradam,da unistim i sebe i sve.zbog njega.Izvukla sam se i iz te price,doduse sa nekim veoma ruznim uspomenama,sa jednom lepom i najdragocenijom-na jednu veliku ljubav.........i sa ogromnom ranom na dusi,koja ne zarasta.