help,help,help!!! prvi put,a zеznuo stvar :/

CoNfUsEd!

Početnik
Poruka
4
ovako...iam 16 godina i sa sadasnjom devojkom sam u ozbiljnoj,stabilnoj vezi...nedavno smo poceli da planiramo sex (i njoj i meni bi bio prvi put) i resili da to uradimo...dosla je kod mene,znate vec,predigra,ovo-ono,sve je to bilo ok...nego kad sam trebao da ga prvi put gurnem,odjednom,neam pojma,spustio se,i nisam mogao...posle par dana smo o5 probali i o5 se isto desilo...sta mi se desava,a znam da nije do nje?? uopste nisam osetio nikakav strah,nista...jednostavno sam izgubio erekciju...
pomozite molim vas

ovako...iam 16 godina i sa sadasnjom devojkom sam u ozbiljnoj,stabilnoj vezi...nedavno smo poceli da planiramo sex (i njoj i meni bi bio prvi put) i resili da to uradimo...dosla je kod mene,znate vec,predigra,ovo-ono,sve je to bilo ok...nego kad sam trebao da ga prvi put gurnem,odjednom,neam pojma,spustio se,i nisam mogao...posle par dana smo o5 probali i o5 se isto desilo...sta mi se desava,a znam da nije do nje?? uopste nisam osetio nikakav strah,nista...jednostavno sam izgubio erekciju...
pomozite molim vas

bolje to nego da si postao ćale u 16-toj

мени се исто тако са девојком дешавало, то ти је у глави зато што ти је фрка подсвесно, то је нешто ново за тебе и не желиш да упрскаш ствар, поготово јер ти је стало до ње

решићеш тај проблем овако

свако вече кад легнеш да спаваш, и кад се пробудиш, узми да визуелизујеш цео догађај... значи замишљај у глави, тотално се препусти машти, и потруди се у детаљ све да осмислиш у својој глави како планираш да се одвије, потруди се и да осетиш сензације, замишљај како имаш чврсту ерекцију, и тај тренутак кад улазиш у њу, он је најбитнији..... кад то будеш могао да замислиш, и да визуелизујеш то неколико дана, твој мозак ће то да прими као навику, као нормалну ствар и десиће ти се баш то што си замислио :)
такође, кад дође до тога, немој да размишљаш дал ће ти се дигне или неће, само се препусти и искључи мозак, реци себи нек буде шта буде, и препусти се, нек ти је опуштен дићи ће се, само лагано :) имао сам исти проблем ко ти и ово је мени помогло

pomozite molim vas

Zenska te ne pali, steraj je u ****** i nadji si pravu kuju za torbanje. Znam da si zaljubljen i da ti je to tesko uciniti, ali muciti kitu zarad zaljubljenosti je cisti promasaj.

немојте да причате глупости!!!!
нема то везе дал га пали или не пали, зашто би хтео да спава са девојком која га не пали??
већини мушкараца се то дешава кад им је први пут, поготово кад је први пут са девојком до које ти је стало...знам милион случајева...а ко је невиност изгубио са куррвом, није му био проблем...видите да лепо каже, тек кад треба да га стави спусти се...то је зато што се успаничиш, то је тај најбитнији тренутак, тренутак кад губите невиност, и подсвесно се успаничиш, иако си ти овако опуштен...зато немој да журиш и само лагано

И да то је проблем заљубљивања и емоција, неки који су то урадили први пут само зато што им се дигао а не зато што су били заљубљени су то одрадили фино и без проблема, а ви емотивци се патите, то је та прича.

Схватам ја тебе озбиљно, само не схватам озбиљну везу са 16, мсм ок док си клинац озбиљна веза ти је свака која траје дуже од месец дана, али добро, сви смо у тим годинама триповали озбиљност, а видећеш заправо колико је то смешно кад напуниш 20...

Схватам ја тебе озбиљно, само не схватам озбиљну везу са 16, мсм ок док си клинац озбиљна веза ти је свака која траје дуже од месец дана, али добро, сви смо у тим годинама триповали озбиљност, а видећеш заправо колико је то смешно кад напуниш 20...

Али за њега је то сад озбиљно, осећа озбиљно везу и не треба себе да спутава у том смислу.

Уосталом, није ни толико ретка појава брака између срредњошколских љубави. ;)

Cirilica hvala ti brate,doslo je do malog napretka :per: probali smo ponovo danas,a ja sam do tad radio ono sto si mi rekao,ali o5 nisam mogao da iskljucim mozak,kao da su me prethodna 2 puta istraumirala *** :/ pocecu da 3pujem impotenciju :confused: i na kraju se iznerviram i gurnem joj tako - polu-opusten,10ak puta...bolelo ju je dosta...pa posle par minuta ponovo,onda je nije bolelo :confused: nzm,moracemo jos da "vezbamo" ali i ovo je napredak u odnosu na ono proslo...sve u svemu hvala vam :hvala: ako imate jos neki savet slobodno recite...

мени се исто тако са девојком дешавало, то ти је у глави зато што ти је фрка подсвесно, то је нешто ново за тебе и не желиш да упрскаш ствар, поготово јер ти је стало до ње

решићеш тај проблем овако

свако вече кад легнеш да спаваш, и кад се пробудиш, узми да визуелизујеш цео догађај... значи замишљај у глави, тотално се препусти машти, и потруди се у детаљ све да осмислиш у својој глави како планираш да се одвије, потруди се и да осетиш сензације, замишљај како имаш чврсту ерекцију, и тај тренутак кад улазиш у њу, он је најбитнији..... кад то будеш могао да замислиш, и да визуелизујеш то неколико дана, твој мозак ће то да прими као навику, као нормалну ствар и десиће ти се баш то што си замислио :)
такође, кад дође до тога, немој да размишљаш дал ће ти се дигне или неће, само се препусти и искључи мозак, реци себи нек буде шта буде, и препусти се, нек ти је опуштен дићи ће се, само лагано :) имао сам исти проблем ко ти и ово је мени помогло

Ovo je isto kao i moja priča. Kada sam imao 17 godina bio sam u istoj situaciji i isto sam metodom vizualizacije rešio to.
A do tada mi se dešavalo da po 3,4 puta FAIL-ujem od nekog "straha" koji nisam ni imao? wtf :-)

Back