User Friendly
Buduća legenda
- Poruka
- 25.007
jesi ti cuo za viagru? Imaju i oni kineski orascici,to akda progutas nema sanse da spadne!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ja stvarno ne znam kako mi njemu mozemo da pomognemo da mu se "digne" ..Imas neku ideju?![]()
Код њега је проблем у глави, што је неопуштен. Није виагра за њега јер се зна какву ерекцију имају млади. Могу бубрег неком да избију.jesi ti cuo za viagru? Imaju i oni kineski orascici,to akda progutas nema sanse da spadne!
ovako...iam 16 godina i sa sadasnjom devojkom sam u ozbiljnoj,stabilnoj vezi...nedavno smo poceli da planiramo sex (i njoj i meni bi bio prvi put) i resili da to uradimo...dosla je kod mene,znate vec,predigra,ovo-ono,sve je to bilo ok...nego kad sam trebao da ga prvi put gurnem,odjednom,neam pojma,spustio se,i nisam mogao...posle par dana smo o5 probali i o5 se isto desilo...sta mi se desava,a znam da nije do nje?? uopste nisam osetio nikakav strah,nista...jednostavno sam izgubio erekciju...
pomozite molim vas
ili da pozajmis devojku na 24 h. mada, ne nudim se, nisam pedofil, al ako bas mora
Како каква?
Па помоћна, за вас дечаке.![]()