Alisa u zemlji čuda
Buduća legenda
- Poruka
- 26.396
Kao i obično...sve si pogrešno shvatila eli![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kao i obično...sve si pogrešno shvatila eli![]()
А како, боље остати ,,риба'', па патити у самоћи, него урадити оно што ти је воља тад, па патити такође у самоћи после? А можда и не патити...
vidim da me niko niko skontao
ja sam uvek radila šta mi je volja, nikad nisam kalkulisala i planirala oću li ili neću
ako mi se plakalo-plakala sam bez blama, ne umem da krijem emocije kakve god da su i da glumim ludilo
ako mi se ljubilo-nisam mislila šta će biti sutra
samo što to ponekad nije bilo dobro po mene, al šta ćeš
jednom se naučiš![]()
Ја сам те схватила, исто причамо.
Ne razlikuju se muškarci i žene po tome nego ljudi. Uopšte nema pravila, svako ima neku svoju logiku.
Meni takođe nije jasno čemu vodi ponavljanje nečeg što se prekinulo jer nije valjalo.
je l me to sad kvalifikuje u babe![]()
![]()
ДА! А по мом мишљењу, то је комплимент, ако си са ОВАКВИМ бабама у друштву.![]()
Yup.Nikad tuđe iskustvo ne može 100% da se primeni na svakog na isti način.
Eto Majče npr. ne bi se prepustila trenutku jer se boji da će posle plakati, a ti bi recimo posle bila srećna jer si dobila makar taj trenutak!![]()
Ne na Dunav, crno dete![]()
To je poenta i dobar zaključak.А како, боље остати ,,риба'', па патити у самоћи, него урадити оно што ти је воља тад, па патити такође у самоћи после? А можда и не патити...
Obrni-okreni, možeš da se kaješ. : smajli koji sleže ramenima :ovo mu dodje ki u TAmnom vilajetu...patnja "ne gine"..znači...uradi šta misliš...![]()
Tako glasi akcioni plan.vidim da me niko niko skontao
ja sam uvek radila šta mi je volja, nikad nisam kalkulisala i planirala oću li ili neću
ako mi se plakalo-plakala sam bez blama, ne umem da krijem emocije kakve god da su i da glumim ludilo
jednom se naučiš![]()
vidim da me neki nisu skontali
jednom se naučiš![]()
pa sama si rekla, nema pravila, neki put repriza bude bolja od premijere![]()
ko trguje emocijama...zaludan je i prazan.
ili dža ili bu...mada treba nekada malce stati...i posmatrati situaciju sa strane ( ohladiti impuls )...bude ishitrenih akcija koje jesu realna slika nestrpljenja ili nekad i napujdanog ega...mada, sve smo to mi..nema pretvaranja...istina uvek pronadje pukotinu
iskreno, mrzi me da čitam prethodne stranice, ali notorno je da sve svoje sami iskreiramo i urušimo, kada dozvolimo da nas sumnja i glupost iznenade
Kad dvoje shvate šta su imali i šta hoće, a u međuvremenu srede i misli i osećanja i sebe same.![]()
ovo je tacno muskarci nemaju kriterijume oni bi pohebali i svinju u blatu da im da ******alooo zene, muskarce samo zanima ocete li ili necete dati ******, kako sredjivanje, montiranje, pic. materine, razne teorije zavjere i tako to. muskarcu su jednostavni imaju prekidach on-off i nema dalje...
osim ako je neka pickica od muskarca u pitanju pa kumi i moli i tako to. odjebesh droljeksa i cao bwe)))
Nebitno da li sam u pitanju ja ili neka druga osoba koja se slično oseća, mislim da uvek i u svakoj prilici, nevezano za ljubav, već za sve što život čini, treba probati, dati sebi i drugima šansu, rizikovati.
Bolje biti povređen, nego ne znati da li si mogao, nasuprot tome, biti srećan, za promenu.![]()
ovo je tacno muskarci nemaju kriterijume oni bi pohebali i svinju u blatu da im da ******![]()
...batali engleski... vedzbaj francuski... oborices ga sto posto...![]()
Јао, меги, јел ти помажеш себи или њему?
шта мислиш у какво стање ће те довести ако након силног твог труда да га импресионираш, он тебе испали?
Шта год да ставиш на себе, ту нема изненађења, он је то све већ видио... видио те је цијелу, твоје нове чарапе или парфем му ништа неће значити... ако желиш да те пожели, ту не мораш да се трудиш, пожељеће те.
Ако почнеш са неком филмском глупошћу, да се током дана мало зближиш са неким другим мушкарцем да би овај патио, ти ћеш њему дати савршен разлог за рационализацију, меги ће бити замијењена мало погрдним именима, и ето ти олакшице у преболијевању.
Мало се дистанцирај од женског размишљања, њега просто неће погодити исто шта би и тебе.
Ако би да му се светиш, поломи му ретровизоре, буши гуме, греби кола, било шта, не уништавај себе. И знајући колико шмрцаш и плачеш и качиш срцепаарјуће поруке по форуму сваки пут кад имаш проблем са момком, меги, никако не иди у мрак са њим. Колико год био сладак, ако већ ниси направила емотивну дистанцу, не иди у мрак.
ovo je tacno muskarci nemaju kriterijume oni bi pohebali i svinju u blatu da im da ******![]()