Hello, old friend

А како, боље остати ,,риба'', па патити у самоћи, него урадити оно што ти је воља тад, па патити такође у самоћи после? А можда и не патити...

А како, боље остати ,,риба'', па патити у самоћи, него урадити оно што ти је воља тад, па патити такође у самоћи после? А можда и не патити...

ovo mu dodje ki u TAmnom vilajetu...patnja "ne gine"..znači...uradi šta misliš... ;)

vidim da me neki nisu skontali:lol:
ja sam uvek radila šta mi je volja, nikad nisam kalkulisala i planirala oću li ili neću
ako mi se plakalo-plakala sam bez blama, ne umem da krijem emocije kakve god da su i da glumim ludilo
ako mi se ljubilo-nisam mislila šta će biti sutra
samo što to ponekad nije bilo dobro po mene, al šta ćeš
jednom se naučiš :)

Poslednja izmena:
vidim da me niko niko skontao:lol:
ja sam uvek radila šta mi je volja, nikad nisam kalkulisala i planirala oću li ili neću
ako mi se plakalo-plakala sam bez blama, ne umem da krijem emocije kakve god da su i da glumim ludilo

Ја сам те схватила, исто причамо.

Nikad tuđe iskustvo ne može 100% da se primeni na svakog na isti način.

Eto Majče npr. ne bi se prepustila trenutku jer se boji da će posle plakati, a ti bi recimo posle bila srećna jer si dobila makar taj trenutak! :D
Yup. ;)
Ne na Dunav, crno dete :sad2:
:lol:
To je poenta i dobar zaključak. :)
ovo mu dodje ki u TAmnom vilajetu...patnja "ne gine"..znači...uradi šta misliš... ;)
Obrni-okreni, možeš da se kaješ. : smajli koji sleže ramenima :
vidim da me niko niko skontao:lol:
Tako glasi akcioni plan. :andjeo:

vidim da me neki nisu skontali:lol:

ko trguje emocijama...zaludan je i prazan.
ili dža ili bu...mada treba nekada malce stati...i posmatrati situaciju sa strane ( ohladiti impuls )...bude ishitrenih akcija koje jesu realna slika nestrpljenja ili nekad i napujdanog ega...mada, sve smo to mi..nema pretvaranja...istina uvek pronadje pukotinu
iskreno, mrzi me da čitam prethodne stranice, ali notorno je da sve svoje sami iskreiramo i urušimo, kada dozvolimo da nas sumnja i glupost iznenade

ko trguje emocijama...zaludan je i prazan.
ili dža ili bu...mada treba nekada malce stati...i posmatrati situaciju sa strane ( ohladiti impuls )...bude ishitrenih akcija koje jesu realna slika nestrpljenja ili nekad i napujdanog ega...mada, sve smo to mi..nema pretvaranja...istina uvek pronadje pukotinu
iskreno, mrzi me da čitam prethodne stranice, ali notorno je da sve svoje sami iskreiramo i urušimo, kada dozvolimo da nas sumnja i glupost iznenade

Odlično sročeno! :ok:

alooo zene, muskarce samo zanima ocete li ili necete dati ******, kako sredjivanje, montiranje, pic. materine, razne teorije zavjere i tako to. muskarcu su jednostavni imaju prekidach on-off i nema dalje...
osim ako je neka pickica od muskarca u pitanju pa kumi i moli i tako to. odjebesh droljeksa i cao bwe :))))
ovo je tacno muskarci nemaju kriterijume oni bi pohebali i svinju u blatu da im da ****** :lol:

Nebitno da li sam u pitanju ja ili neka druga osoba koja se slično oseća, mislim da uvek i u svakoj prilici, nevezano za ljubav, već za sve što život čini, treba probati, dati sebi i drugima šansu, rizikovati.

Bolje biti povređen, nego ne znati da li si mogao, nasuprot tome, biti srećan, za promenu. ;)

@uopsteno nadovezivanje..
Ovo je neopisiv bullshit koji se koristi kao izgovor.
Sta da se proba? Ono sto si vec probao i sto je puklo iz verovatno blentavih razloga (da je valjalo i da je ljubav bila sagradjena na cvrstim temeljima do razlaza ne bi doslo)? Dati sansu kome? Nekome ko nas je povredio tim istim blentavim razlozima i koji ce 99% uraditi istu glupost? Rizikovati za sta? Za nesto bolno zbog cega smo plakali, mucili se, pitali se zasto?

Situacija lici na obican mazohizam, totalno odsustvo samokontrole (a svaka emocionalno stabilna licnost bi trebalo da istu ima)...itd.
Sreca dolazi iz pojedinca, a ne spoljasnih izvora. Dok god se pojedinac vezuje za odnose sa drugima i u njima trazi srecu, bice povredjivan svake malo.

Znas sta bih uradila? Odjebala bih ga brzinom svetlosti! Ocistila svoj RAM i HD i pomislila u sebi dobra sam macka, pametna, toliko toga mogu pruziti muskarcu koji ce sve to znati da ceni. Sta ce mi budala koja nije znala sta ima pored sebe?

Постоји тема о бившим момцима.
Ја сам тамо рекла да сам са сваким бившим момком у одличном односу.
То, вероватно, зависи од мене више него од њих.
Немам потребу да се светим, да будем риба, да будем ,,изнад'' његове садашње рибе (причам о било коме, не о једном). Такви какви смо, допадали смо се један другом, ако је постојало много тога у вези, па се део изгубио, прекинули смо. Ако се све изгубило, нисмо много ни имали док смо били заједно.
Свакако, ништа не може да буде разлог планирању драме при неком наредном сусрету.
П.С. Свиђа ми се тема

mene ne pitaj, al' da se upisem na temu - ja to ignorisem. nemam bas nikakvu zelju da imamo bilo kakvu komunikaciju. tako da ne bih imala zelju ni da ga obaram s nogu.

moge stavri se lepse rese prekidom komunikacije, nego na bilo koji drugi nacin.

Јао, меги, јел ти помажеш себи или њему?
шта мислиш у какво стање ће те довести ако након силног твог труда да га импресионираш, он тебе испали?
Шта год да ставиш на себе, ту нема изненађења, он је то све већ видио... видио те је цијелу, твоје нове чарапе или парфем му ништа неће значити... ако желиш да те пожели, ту не мораш да се трудиш, пожељеће те.
Ако почнеш са неком филмском глупошћу, да се током дана мало зближиш са неким другим мушкарцем да би овај патио, ти ћеш њему дати савршен разлог за рационализацију, меги ће бити замијењена мало погрдним именима, и ето ти олакшице у преболијевању.
Мало се дистанцирај од женског размишљања, њега просто неће погодити исто шта би и тебе.
Ако би да му се светиш, поломи му ретровизоре, буши гуме, греби кола, било шта, не уништавај себе. И знајући колико шмрцаш и плачеш и качиш срцепаарјуће поруке по форуму сваки пут кад имаш проблем са момком, меги, никако не иди у мрак са њим. Колико год био сладак, ако већ ниси направила емотивну дистанцу, не иди у мрак.

tacno, a on jos moze i da skonta da je njoj jos uvek stalo. zato je ignorisanje ili samo pozdrav najbolje resenje. mada ja kakva sam mogu pored coveka da prodjem ko pored turskog groblja i da ga ne vidim i kod mene je to tako prirodno.

Poslednja izmena:
Ako su osecanja uzajamna, ond aje obaranje s nogu neminovnost.
Drhtavica ce vas sama oboriti.

Mislim da je to cackanje vatre koja opet moze da spali. Ovaj put ubojitije.
Jer sredjene misli ne menjaju ljude.
Jer oboje poseduju informacije o zivotu onog drugog, tako da sa jedne strane misli sabrane nisu.

Budi prirodna, i svakom trenu pazi na sebe.

Back