Hello, old friend

Ја уопште немислим тако. Па шта и ако дође до секса? Или ће бити добро, или неће..какве то везе има?
Зашто би морало да све буде по неким назови нормама из филмова и часописа?
Ако ти се секса, сексај се, ако ти се флертује, флертуј, ако би да га игноришеш, игнориши.
Зашто би требало вештачки радити, ишта?

Eto, ovaj bakutaner zna znanje.
Megi, ne slušaj ove klinke, samo ovu babaribu poslušaj.

Ја уопште немислим тако. Па шта и ако дође до секса? Или ће бити добро, или неће..какве то везе има?
Ако ти се секса, сексај се, ако ти се флертује, флертуј, ако би да га игноришеш, игнориши.

Ko kaze da je vestacki?
Zavisi od toga sta zelis...sex danas, prijateljstvo sutra, veza prekosutra pa sve to fino ispocetka je upravo meni asocijacija na film koji se u realu gotovo nikada ne desava. Posebno ne u ranim dvadesetim. Covek koji onjusi kres semu ulazi u kres semu.

nemoj da glumiš kako god
ako nas već pitaš šta da radiš mislim da svakako nećeš moći da iskontrolišeš svoje emocije/reakcije :(

ovo pričam iz svog iskustva, ja sam uglavnom bila nekontrolisana :lol:

Ja pitam šta je to što biste vi uradile. :andjeo:

Hehe, pa da, teško je kontrolisati jake emocije, treba tu mnogo snage.

Najteže je boriti se sam sa sobom.

Sta bih uradila?
Sredila se maksimalno, upotrebila svu onu sminku koju retko koristim
I razne preparate
Ali se ne bih ponasala kao glupava tinejdzerka
Mozda bih se toliko sredila da me ne bi ni prepoznao
Igrala bih svoju igru dok me ne pozove na pice
A ona sta bude

Sbb kbb

Imala sam slicnu situaciju..
Na splavu smo se sreli. Bio je za stolom ispred separea u kome sam bila.
Ruzno smo se rastali, tako da smo se oboje pravili da se ne vidimo.
Par casha kasnije sam prisla i javila se, pocela prica, poljubimo se na blic.
On : Upropastices me, taman sam mislio da se smirim, videce me devojka..
Ja : Reci da sam ti sestra od tetke ( i namignula sam, sa ogromnim osmehom, iako sam htela da umrem kad je rekao da ima devojku).
Pricali smo, poljubili smo se jos par puta, otisao je do toaleta, a ja se spakovala i otisla.
Pitao je moju najbolju drugaricu gde sam, a ona mu odgovorila da sam otisla kod decka...
Zvao me je dosta puta od tada... nisam se javljala..

Heh. Tako nešto krišom i ja očekujem. Ni tamo, ni 'vamo.

Sta bih uradila?
Sredila se maksimalno, upotrebila svu onu sminku koju retko koristim
I razne preparate
Ali se ne bih ponasala kao glupava tinejdzerka
Mozda bih se toliko sredila da me ne bi ni prepoznao
Igrala bih svoju igru dok me ne pozove na pice
A ona sta bude

Sbb kbb

To, bravo! :lol:

Situacija u kojoj te vidi tad, pa ko zna kad, a dugo nije, treba da bude ona u kojoj žensko, kad već zna šta je čeka i ima izgovor da tad bude full doterana (svečanu priliku) blista! :)

Niš ne kapiram. Ludo se volimo, a ipak se rastajemo..:lol: Nije mi stalo, a zelim ga oboriti s nogu.
Ne funkcionisem na taj nacin i tesko mogu zamisliti situaciju. Ili mi je stalo, nekoga volim i radim sve da odnos opstane, ili mi je svejedno.
Ali ajt, hipoteticki...uopste ne bih razmisljala o tome. Idem tamo zbog sebe, a sta i kako cu odreagovati zavisice od situacije u tom trenutku.

Niko nije rekao da osobi nije stalo, samo da je kraj, a da će oopet norati da se suoči sa nekim ko joj je tlo pod nogama pomerio. ;)

Baš tako, slažem se sa tobom. :)

Pa cilj takve akcije i jeste da se smuvate
Pa ako nista i ne bude, bar ne mozes da prebacis sebi da nisi nista uradila
A ja ne verujem da neko moze da ostane imun ako te je nekada mnogo voleo
Jednostavno ne moze

A zamisli koliko će tek preplakati ako ne pokuša? Ne može ništa da izgubi jer trenutno ništa nema, tj.nema njega, a očigledno ga želi.

Nebitno da li sam u pitanju ja ili neka druga osoba koja se slično oseća, mislim da uvek i u svakoj prilici, nevezano za ljubav, već za sve što život čini, treba probati, dati sebi i drugima šansu, rizikovati.

Bolje biti povređen, nego ne znati da li si mogao, nasuprot tome, biti srećan, za promenu. ;)

Koliko god znanja usvojimo iz tuđih iskustava, grešaka i uspeha, ipak je na našoj koži najbolja škola.

Što je i dobro i šteta.
Nikad tuđe iskustvo ne može 100% da se primeni na svakog na isti način.

Eto Majče npr. ne bi se prepustila trenutku jer se boji da će posle plakati, a ti bi recimo posle bila srećna jer si dobila makar taj trenutak! :D

Back