Pumpaj Dinstanović
Zaslužan član
- Poruka
- 103.558
Bilo je samo oslobođenja Srebrenice, nikakvog masakra nije bilo...
Kakvo oslobađanje Srebrenice, jesi li ti normalan?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bilo je samo oslobođenja Srebrenice, nikakvog masakra nije bilo...
Kakvo oslobađanje Srebrenice, jesi li ti normalan?![]()
Kakvo oslobađanje Srebrenice, jesi li ti normalan?![]()
MOLIM????????ja imam 10-ak drugara muslimana,a sto se toga tice ja mislim i vidim po raznim izjavama da su ti bosnjaci najveci srbomrsci veci od analbananaca i hrvata zajedno,borili se na kosovu,klikcu za svakog srpskog civila ubijenog dole...itd a ja ne znam da neko posebno mrazi bosnjake,mozda ali barem 20 puta manje nego analbanance zato se ne brinite..........
Ti mora da si dijete iz doma!!! Neki gadni kompleksi te opasno tjeraju da se češeš i tamo gdje te ne svrbi!!!8) Ako si u stanji (mada čisto sumnjam) pokušaj barem uz upotrebu hemijskih stimulansa da sebi dokučiš koliko je kapitalna raspamet tvog političkog nastupa na Forumu!!! Možda i uspiješ!!! Svi smu uz tebe u želji da doživiš svoj dolazak u stanje samospoznaje!!!![]()
Covece pusti ti obicne smrtnike i ono sto se radi na drzavnom nivou.
Svaka drzava nastoji da prosiri svoj uticaj i moc sto je moguce vise a ako se ukaze prilika i da prosiri svoje granice.
Nacija i drzava je ispred svega.Svakoj drzavi u EU je na prvom mestu sama drzava pa tek onda EU.
Nemacka posle drugog svetskog rata da su Ameri i Rusi stali na granicama Nemacke i tako da se okoncao rat nikada ne bi priznala nikakav genocid nad Jevrejima.Ali posto su Rusi i Ameri osvojili Nemacku i zatim postavili svoje ljude da vode te dve Nemacke ,Nemacka je naravno morala da prizna.
Ali eto ako si malo citao i pratio zbivanja u zadnje vreme se i u toj Nemackoj desi da dodje do nekih pokusaja da se ospore neke cifre holokausta i sl.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sto se nase situacije tice o kakvoj svojoj cistoj savesti ti pricas??? To si video od onog pajsera sto je na zalost predsednik Srbije.
Da li si ti nekog ubio ili sl???? Sumnjam. Znaci tvoja savest je sasvim cista i sve najlepse o Srbima i Srbiji treba da pricas i mislis.
Bolje se zapitaj zasto tebi neko namece neki osecaj krivice i ko ti to namece.
Hrvati koji su na najmonstruoznije nacine pobili oko 700000 Srba u drugom svetskom ratu a zatim to nastavili 90-ih i izvrsili najvece etnicko ciscenje. Ili muslimani koji su bili hrvatsko cvece i pomogali istima u tome.
Tebi nabacuju osecaj krivice ti koji napune svaki koncert tamo nekog majmuna Tompsona koji peva o klanju Srba. Pa da li imas nekog pevaca u Srbiji koji peva o klanju Hrvata ili bilo kog naroda.
A ti nastavi da za idola smatras idiota Borisa Tadica.Pa takvog predsednika najvecem neprijatelju ne bih pozeleo.
Iskreno da ti kazem, mislim da nije ni klinar ni Srbin, vec samo jos jedan provokator ali nisam siguran da li je siptar, hrvat ili musliman.
Siguran sam da bi na nekom njihovom forumu odmah dobio dozivotan ban da ovako nastupi protiv njih, ali ovo je Srbija i daleko vece slobode nego sto ce oni ikada tamo iskusiti.
E izvini brate., ja sam SRBIN, PRAVOSLAVAC I I PONOSIM SE TIME, I POKUSAVAM DA PROMENIM SLIKU SRBA U SVETU, ZA RAZLIKU OD TEBE KOJE NASTOJIS DA JE JOS VISE UPRLJAS
Nemoj da se dereš.
Ti Srbina nisi ni video.
A te politikološke floskule ostavi za svoje ovce.
Nemoj da se dereš.
Ti Srbina nisi ni video.
A te politikološke floskule ostavi za svoje ovce.
A ti ces da mi kaze dal sam pametan??????????Bolje razmisli sta je u tom tvom mozguzeksiv pojma nemas zato bolje se baci na one tvoje pesme
Šta nije jasno?
Ti si to bio navijac pa ti sada samo krivo zbog izgubljene utakmice ?
Ne zaboravi da je do sada samo cetvrtina Srbije oslobodjena od okupatora.