Hej, Srbi ko vam je rekao da ste najbolji

hazard:
Nije me bilo odavno, a sad čitam ove teme , pa se zapitah ko je utuvio u glavu Srbima da su najbolji frajeri na svetu? Často čujem kako se hvale kako svi????? govore o tome, a opet kad ih pitaš odakle im to oni kažu : istraživanja. Pa me sad interesuje ko je to i kad istraživao? Ne kažem da niste najbolji samo moje iskustvo je skroz drugačije..
ti si derpe pa znas ili? :x

Zasto bi trebali Srbi da budu najbolji? Ja sam Srbin ( + dugogodisnje u inostranstvu ), ali mogu da vam kazem, teska smo govna od ljudi, a to sto 90% bandova dole u srbiji misli da ce ribe za njima da lude zato sot si Srbi je generacijska laz.

... ako izgledate dobro, mozete da budete i albanac, ribice ce da lude, ali kada upoznaju nas tursija-ruckic mentaliet, sve ce jim biti jasno.

Howgh !

haxx.jpg

Haxx0r:
... ako izgledate dobro, mozete da budete i albanac, ribice ce da lude, ali kada upoznaju nas tursija-ruckic mentaliet, sve ce jim biti jasno.

verovatno su sami sebi govorili svako jutro pred ogledalom: "ti si najbolji, ti si najbolji", pa jednog dana i sami poverovali u to. Da nije mentaliteta, sve bi bilo ok, ovako....moram da se slozim sa citatom gore

Back