Hebozovnost

e pa vidish da je ovo meni uradio, ne bih mislila da je ok...

jer je onda ispao *****...
smo rekli...dobar...sve dok se ne dokaze suprotno...valjda je to dokazivanje necega bem mu sve
znači ti ne umeš da naučiš na tuđim iskustvima...? :lol:

...dok se tebi lično ne desi, super je...:lol: iako je u milion navrata prema drugima ispao nečovek...:lol:

...jao, koje si ti u stvari derle...:lol:

e pa vidish da je ovo meni uradio, ne bih mislila da je ok...

jer je onda ispao *****...
smo rekli...dobar...sve dok se ne dokaze suprotno...valjda je to dokazivanje necega bem mu sve

Upravo to ali ja ti garantujem da ne znas ni 10% onoga sta je on drugima radio:ok:niko to ne zna do nas samih i niko nas ovde nije stitio..mi smo se sami branili dok su njega glavni stitili..sada dal su ga znali ili su se usrali da ih licno ne ugrozi..ili im nabacuje postove i posete ko bi ga znao:lol:

znači ti ne umeš da naučiš na tuđim iskustvima...? :lol:

...dok se tebi lično ne desi, super je...:lol: iako je u milion navrata prema drugima ispao nečovek...:lol:

...jao, koje si ti u stvari derle...:lol:

:ok:e vidis tu smo se mi neki prepoznali i skapirali..javljaju se ljudi i pitaju jel ovaj bolestan koj mu je *****..ono nicim izazvan ugrozi ljude koji su dosli na forum..odu razocarani u ljudski rod

ja znam gomilu njih koje je napao i isprozivao i izneo neke stvari iz njihove privatnosti a da ga ti isti ljudi ničim nisu izazvali niti uopšte pomenuli...

...i sad će ova klinka da mi soli pamet o nekim stvarima...

shta rec' a ne zaplakat' :)

starce...meni forum sluzi iskljucivo za napushavanje bajatom kurchinom smesnih indijanaca i mrmuna kao sto si ti...razumes?

e sad...neki nalete,a neki..poput tebe to prosto traze svojim bezobrazlukom..

idi bre u neki park i igraj sah..neam pojma..hrani golubove....i te 4e

ne bih ti preporucio da se nastavljas sa mnom,jer cu ti jebati mrtvu mamu u sanduk...jel jasno?

kao da ti nije dosta mladih bajkerskih kurcheva...pa si dosao ovde da trazis jos

pichketino matora odrtavela...

inace...bas mi je gadno da imam ovu vrstu konverzacije sa penzionerom,ali...ocevidci ste da vapi za tim

i bash jeebem mater kurvinu droljetini koja mi je obrisala malopre post...bedna kuurveeetiinoooo!

kakva si ti beedna drolja...missim...to sto si me banovala nikako ne menja chinjenicu da si kuurvetina,t.j. da bi volela da budes...

sve ti zivo i mrtvo jeebem oloshu iskompleksirani...jel ti najveci uspeh u zivotu ta usrana volonterska moderatorska funkcija?

kao...to je tvojih 5 min.?

lmao
Evo jos malo da se smejemo:lol:

Meni ne smeta toliko shto je vredjao, pretio i sl., missim bice uvek psihijatrijskih sluchajeva, koliko to shto to nekima ne smeta da ga gotive i da mu lizu boolju. E takve osobe smatram gorim od njega. Ne mislim na tebe lajterka, nisi bila tad tu.

Back