HD filmovi

veliki1969

Obećava
Poruka
68
Imam LG monitor Full HD.Hteo bih da gledam filmove u nekoj vecoj rezoluciji od DVD-a.Moze li mi neko reci sta treba da imam u kompjuteru sto se tice hardwera,codec-a,plejera ili slicno?
Skoro sam skinuo sa neta jedan film,ali mi SECKA prilikom reprodukcije.
Hvala.

Imam LG monitor Full HD.Hteo bih da gledam filmove u nekoj vecoj rezoluciji od DVD-a.Moze li mi neko reci sta treba da imam u kompjuteru sto se tice hardwera,codec-a,plejera ili slicno?
Hvala.

Optimum Configuration

(to play 720p video)
Windows XP
Windows Media Player 9 Series
2.4 GHz processor or equivalent
384 MB of RAM
64 MB video card
DVD drive
1024 x 768 screen resolution
16-bit sound card
Speakers

(to play 1080p video with 5.1 surround sound)
Windows XP
Windows Media Player 9 Series
DirectX 9.0
3.0 GHz processor or equivalent
512 MB of RAM
128 MB video card
DVD drive
1920 x 1440 screen resolution
24-bit 96 kHz multichannel sound card
5.1 surround sound speaker system

Ne znam dal sam kompetentan, ali najbolje ti je da nabaviš Blu-ray player..i na miru gledaš filmove veoma visokog kvaliteta u HD-u..Ja sam veliki ljubitelj filmova i sigurno da. Ako jednom investiraš u malo skuplje stvari veruj mi da će ti se isplatiti

Hvala.
probaj sa necim kao sto je vlc player,on ima podrsku i za hardware acceleration pa cak i na losoj konfi moze da prodje!:D

Ne znam dal sam kompetentan, ali najbolje ti je da nabaviš Blu-ray player..i na miru gledaš filmove veoma visokog kvaliteta u HD-u..Ja sam veliki ljubitelj filmova i sigurno da. Ako jednom investiraš u malo skuplje stvari veruj mi da će ti se isplatiti

Ovo nikako. Niposto.

Pre svega zato sto valjani Blu ray kosta boga i po, a i da ne pricam o tome da pirate nikako neces pustiti na njemu. Titl isto zajebava. Takodje, retko koji, skoro nijedan Blu ray plejer ne podrzava dual layer diskove, tako da, ako probas da narezes film veceg formata, neces moci da ga pustis. Veruj mi, mnogo je isplativije kupiti novi komp.

Back