Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Heh,zelim ti puno srece pri gledanju petog. Ja sam zaspao u bioskopu. Mnoooogooo dosadan. Priznajem,nisu napravili neke vece rupe(u poredjenju sa 3 i 4-im delom) ali su ga zato napravili tako flegmaticnim da me uspavao. Doduse,oklumenciju ''kao'' da nisu ni pominjali. A Puzoroga sam video u traileru,da je malko mrsaviji bio bi Paris Hilton. Toliko o knjizevnim cinjenicama.

Naravno. Ne moze ti film pruziti upotpunjenost price i zadovoljenje kao knjiga. U filmu se sve odvija tako brzo da se pitas kako su uspeli da nauce bilo sta. Jesu li oni uopste u skoli?
A znas koji bi bio najveci apsurd? Da u sestom delu izbace Dambldorovu grobnicu. Poglavlje Bela grobnica u knjizi stoji prazno.:thumbdown:

Ne svida mi se postava glumaca u filmu. Npr. Dambldor u 1. i 2. delu izgleda kao pravi pravcati carobnjak, kao pravi Merlin. Cak i poseduje Dambldorove osobine:smirenost, kukast nos, lagani smisao za humor, odredenu dozu tromosti itd. Ovaj novi em trci, deluje mi kao da je u akcionom filmu, urla i svasta radi. Bash nije pogodio pravog glumca.

Ne svida mi se postava glumaca u filmu. Npr. Dambldor u 1. i 2. delu izgleda kao pravi pravcati carobnjak, kao pravi Merlin. Cak i poseduje Dambldorove osobine:smirenost, kukast nos, lagani smisao za humor, odredenu dozu tromosti itd. Ovaj novi em trci, deluje mi kao da je u akcionom filmu, urla i svasta radi. Bash nije pogodio pravog glumca.

Konacno neko da kapira o cemu govorim. Ma sve je to sviranje qrcu. Prvi i najgori clan glumacke ekipe: Gospodin Ja-sam-magnet-za-ribe Danijel Redklif. Decko ako je ikada cuo za pravljenje grimasa,onda je mene upravo ugrizao pauk i postacu Spiderman.
Njemu je grimasa bola,iznenadjenja,radosti,tuge isto. Sve je to za njega isto. Ali sto bi to njega zanimalo. Pa on je magnet za ribe. U trecem delu cak nije mogao ni pristojno da zaplace,kad je otkrio da je Sirius Blek izdao njegovog caleta i kevu. Ni specijalnim efektima nisu mogli da izvuku kap iz njegovih ociju. Jadno je kad je jadnik bedan,a misli da je kraljevic.

Konacno neko da kapira o cemu govorim. Ma sve je to sviranje qrcu. Prvi i najgori clan glumacke ekipe: Gospodin Ja-sam-magnet-za-ribe Danijel Redklif. Decko ako je ikada cuo za pravljenje grimasa,onda je mene upravo ugrizao pauk i postacu Spiderman.
Njemu je grimasa bola,iznenadjenja,radosti,tuge isto. Sve je to za njega isto. Ali sto bi to njega zanimalo. Pa on je magnet za ribe. U trecem delu cak nije mogao ni pristojno da zaplace,kad je otkrio da je Sirius Blek izdao njegovog caleta i kevu. Ni specijalnim efektima nisu mogli da izvuku kap iz njegovih ociju. Jadno je kad je jadnik bedan,a misli da je kraljevic.

A on je tek posebna prica. Mada ja njega i u filmovima i ne gotivim pa nikada nije neshto posebno zapao za oko koliko Hermiona i ostali. Onda u filmu ima toliko kardinalnih gresaka. Profesor Flitvik se menja u 4 delu, sama Dzoana kaze da je u filmu ispao kao goblin a da gfa ona nikada nije tako zamislila; ubacuju neke druge cini i svasta drugo. Pa onda Viktor Krum koji hoda ko sakat u filmu... am svasta josh drugo, da ne pominjem izbacivanje dobija u 4. delu, pa menjanje celokupnog redosleda u 4. i 5. A onda josh najbolje novi likovi. Narcisa i Blatriks sau katastrofalno izabrani, ja ne vidim nikakvo poklapanje. Pa dolores koja ima Misju kosu izgleda kao Margaret Tacer cisto ali u barbi fazi. Pa onda imamo i Puzoroga koji izgleda kao neki napaljeni dedica, nadam se da ce ga spremiti za film kako treba. Ma ima tu ogroman broj gresaka i pripusta, koliko je knjiga doba toliko je film losh.
I za kraj, otkad Luna ima cistu plavu kosu?

Back