aleksandra_
Aktivan član
- Poruka
- 1.014
jos ni 5ti nisam gledala..
aaah dobro...ima da se nacekamo....
a sad odgledah i trailer...
svidja mi se
aaah dobro...ima da se nacekamo....
a sad odgledah i trailer...
svidja mi se
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pise u BRAVOu da je premijera odlozena za jun ili jul 2009..Majku im *****!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:headbang:
Oni nisu normalni ljudi!!!!
Meni ne smeta to što su odložili..
Pročitao sam 6.deo.. zna li neko koliko otprilike košta sedma knjiga? Ne znam da li da sačekam sajam..
3 soma moj ortak platio
ja pozajmio od njega i prochit'o za DZH![]()
Ne svida mi se postava glumaca u filmu. Npr. Dambldor u 1. i 2. delu izgleda kao pravi pravcati carobnjak, kao pravi Merlin. Cak i poseduje Dambldorove osobine:smirenost, kukast nos, lagani smisao za humor, odredenu dozu tromosti itd. Ovaj novi em trci, deluje mi kao da je u akcionom filmu, urla i svasta radi. Bash nije pogodio pravog glumca.
Meni ne smeta to što su odložili..
Pročitao sam 6.deo.. zna li neko koliko otprilike košta sedma knjiga? Ne znam da li da sačekam sajam..
ee super..hvala.1.500 din je 7. knjiga, a 6-om je sad pala cena pa je negde oko 1000...
Konacno neko da kapira o cemu govorim. Ma sve je to sviranje qrcu. Prvi i najgori clan glumacke ekipe: Gospodin Ja-sam-magnet-za-ribe Danijel Redklif. Decko ako je ikada cuo za pravljenje grimasa,onda je mene upravo ugrizao pauk i postacu Spiderman.
Njemu je grimasa bola,iznenadjenja,radosti,tuge isto. Sve je to za njega isto. Ali sto bi to njega zanimalo. Pa on je magnet za ribe. U trecem delu cak nije mogao ni pristojno da zaplace,kad je otkrio da je Sirius Blek izdao njegovog caleta i kevu. Ni specijalnim efektima nisu mogli da izvuku kap iz njegovih ociju. Jadno je kad je jadnik bedan,a misli da je kraljevic.
Pise u BRAVOu da je premijera odlozena za jun ili jul 2009..Majku im *****!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:headbang:
Oni nisu normalni ljudi!!!!