Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa tako nesto sam i ocekivao.Kvidic kroz vekove...jos ce neke budale i zaludjenici da smisljaju kako da naprave taj sport stvarno. Ludaci ko Bela... A inace maidenka,nisam primetio nijedno istorijsko ime. Sve su to obicna,tipicna engleska imena. Mislim Severus je sigurno istorijsko ime. Sta je uradio,roknuo nekog americkog predsednika,xexexexexe.:lol::lol::lol::wink::wink:

Iskreno....i ne interesuje me mnogo enciklopedija biljaka i zivotinja koje ne postoje niti ce postojati niti su postojale. Bolje da je napisala neku knjigu ali iz necijeg drugog ugla.Npr. sta se desavalo na Hogvortsu za vreme 7dela. Sta je Nevil i Dambldorova armija radila? Nevilova osecanja u vezi svega toga,tako nesto iz necijeg tudjeg ugla.

Da meni je tema Lik Hari Potera..a i naravno necu nista sama pisati,ima harry potter wiki, samo treba sve lepo da ukombinujem...a i nece mi biti tesko da naucim sve to jer sve ionako znam.Samo bih volela da pogledam neki maturski rad...da vidim koliko slika mogu da stavim :p

@markoimarijana Svi znaju koju temu radim,i niko ne misli da sam pala sa Marsa,Neptuna ili neke druge planete.To je obican maturski rad na zadatu temu

Back