Harry's fan
Početnik
- Poruka
- 10
Ja sam je vec tri puta procitao sedmi deo.Zao mi je Dzordza i Dambldor je sve smislio,nisam mogao da verujem.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja nisam htijela da prezive pozitivci.Samo,sto je mnogo mnogo je!Kao psihopata...ubila je jednu osobu,pa drugu,pa je pocela da ubija bez smislaNe ne ne ne ne.Ideja Roulingove je bila da jasno prikaze izopacenost jednog coveka.Potpuno unistenje jedne duse. A to sto kazes u vezi pecina...procitaj ponovo sve Harijeve privatne casove sa Dambldorom pa ces ukapirati da je za Voldemora pecina vazno mesto koje je posetio u zivotu.Smrtozderi zbilja jesu nesto nalik sekti.Oni obozavaju Voldemora kao nekog Boga i plase ga se.U njegovu slavu ubijaju koga stignu.;-)
Snejpova uloga se jos nije zavrsila.Procitaj knjigu do kraja i iznenadices se.Ja sam oduvek smatrao Snejpa kao mrguda ali na pravoj strani.A tako je i bilo.
A sto se tice ubistava...pa nisi valjda ocekivala da prezive svi pozitivci.Bilo totalno sranje i glupo.Ja sam toliko strepeo od tih ubistava(dobrica),jer sam ocekivao da ce cak i Hermiona da pogine.
Jedina greska koju mogu da kazem Roulingovoj je da je trebala da napise vise o dogadjajima posle velike pobede.Gde su zaposleni ovih cetvoro,sta se desilo sa Dzordzom?Kako je podneo gubitak svog blizanca i te stvari.;-)![]()
Ja nisam htijela da prezive pozitivci.Samo,sto je mnogo mnogo je!Kao psihopata...ubila je jednu osobu,pa drugu,pa je pocela da ubija bez smisla![]()
Ja nisam htijela da prezive pozitivci.Samo,sto je mnogo mnogo je!Kao psihopata...ubila je jednu osobu,pa drugu,pa je pocela da ubija bez smisla![]()
to je bilo bukvalno kao rat..i koliko god da mi je zao uopste mi nije cudno sto ih je dosta poginulo..
ja sam mislila da ce biti vise ubijenih...al sam se zaebala
brinula sam se za hagrida al ostao je ziv...
bog da gi sacuva![]()
Ljudi pa rat je rat... U prvom ratu su poginuli i harryijevi roditelji pa ne kukamo! ovo je glupa konstatacija ali sta cu sad... Inace koji vam se deo u knjizi najvise sviđa?
meni definitivno poslednji obracun na hogvortsu kada lestrejndž napada Džini a onda prileće njena keva i baca kletvu na nju uz komentar NOT MY DAUGHTER YOU BITCH!
inace kako je ovo prevedeno u srpskom izdanju jer sam pročitao samo englesku verziju?
Meni su omiljeni 4 i 7 deo zato sto ima puno akcije. Najvise mi se svidja scena kada Hari iskoristi razoruzavajucu kletvu protiv ubitacke i naravno Harijeva pobedjuje.![]()
pa sta ste ocekivali? da ce harry da baci Avadu na Voldija? C'mon...
pa sta ste ocekivali? da ce harry da baci Avadu na Voldija? C'mon...