mozda ce Voldemor da postane neki princ.On je polu carobnjak,polu normalac
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jovana_p:mozda ce Voldemor da postane neki princ.On je polu carobnjak,polu normalac
voodoo dol:cao ljudi
ovo sam ja...ex harry freak...
![]()
da ne mislite da sam otisla,samo sam se ponovo registrovala zbog glupog korisnickog imena.
Paaa...ovaj...jel ima nekog?
harry freak!:jovana_p:mozda ce Voldemor da postane neki princ.On je polu carobnjak,polu normalac
Mabbyyy...
jovana_p:harry freak!:jovana_p:mozda ce Voldemor da postane neki princ.On je polu carobnjak,polu normalac
Mabbyyy...
to je verovatnije nego nevil longbotom
jovana_p:Kada se ponovo registruje da li mora da se menja e mail?
Pa...ne znam...mozak mi je ostao negde na Exitu...u glavi mi jedino odzvanja:hit:tirione, jel si lud? gde nadje ono na ruskom. bre, ako to neko prevede, ja mu cestitam.![]()
pravite dogovore za raspust (u rp-u), svi. bolje da budu svi po grupama ili zajedno u jednoj dok je leto. ja vec imam neke druge planove. ali se sartifus mozda ipak pojavi pred kraj kod warvika.
inf, dobar ti rp. mada, mozda su ti pre postovi bili sa vise akcije, postajes malo sentimentalan vise, cini mi se. to ne sme da bude, nikako. :wink: zezam se...
pozzz svima!!!
jovana_p:mozda ce Voldemor da postane neki princ.On je polu carobnjak,polu normalac
moguce...infidel:jovana_p:mozda ce Voldemor da postane neki princ.On je polu carobnjak,polu normalac
ne vidim razlog zasto bi onaj-cije-se-ime-ne-sme-izgovoriti presao sa titule LORDA na titulu PRINCA, mozda je taj princ njegov naslednik
tixi:moguce...infidel:jovana_p:mozda ce Voldemor da postane neki princ.On je polu carobnjak,polu normalac
ne vidim razlog zasto bi onaj-cije-se-ime-ne-sme-izgovoriti presao sa titule LORDA na titulu PRINCA, mozda je taj princ njegov naslednik
ali mozda ce u stvari Hari postati princ?
ni on nije iz ciste carobnjacke porodice...
a mozda Voldemor ima nekog rodjaka ili sina ili cerku![]()