Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ovako, za pocetak VELIKI POZDRAV SINE FINVEOV!
ja mislim da ce princ biti neki novi lik, a ako bude neko od vec postojecih, to ce biti verovatno neki hermionin ortak ili nesto. mozda hermiona postane neki vodja polukrvnih u borbi za njihova prava, a mozda je prozovu i princeza polukrvnih. u tom slucaju, njen decko viktor krum ce verovatno stati na njenu stranu kao princ polukrvnih. eto, valjda tako...

a sada malo rp-a posto niko nece.

Voz je krenuo iz stanice u Hogsmidu. Studenti su se poslednjim pogledom na zamak oprastali od njega. Sartifus je seo u jedan prazan kupe tako da je mogao na miru da cita knjigu usput.
Oko podneva, kada voz zadje medju brdovite predele, poce da pada jaka kisa. Nebo se natmurilo toliko da su se svetla upalila u kupeima. Dok je Sartifus citao knjigu, odjednom zacu kuckanje na prozoru. Podigao je pogled i video jednu braon sovu koja se jedva borila sa vetrom i kisom. Pustio ju je onutra i ugledao jedno skvaseno pismo koje je nosila. On uze i poce da cita:

Dragi Sartifuse,
cuo sam da se u tvojoj skoli upravo zavrsila skolska godina. Ako nemas nikakvih daljih planova za odmor u Engleskoj, dodji kod mene u Francusku, u Nicu. Mislim da bi te to odmorilo malo od tmurnog vremena koje imate tamo na severu. Ovde je jako lepo, more je stalno toplo i cisto. Voleo bih da provedemo zajedno leto u mom letnjikovcu. Podsetili bismo se na stare dane kad smo studirali. I zato, ako ne znas gde ces, ovde su ti vrata sirom otvorena. Imas poziv mene i cele moje porodice.

Tvoj prijatelj Fric Nihtberg
Sartifus se zamisli malo. U tom se zacu zvizduk i voz stade na peronu 9 3/4.

hit:
tirione, jel si lud? gde nadje ono na ruskom. bre, ako to neko prevede, ja mu cestitam. :lol:
pravite dogovore za raspust (u rp-u), svi. bolje da budu svi po grupama ili zajedno u jednoj dok je leto. ja vec imam neke druge planove. ali se sartifus mozda ipak pojavi pred kraj kod warvika.
inf, dobar ti rp. mada, mozda su ti pre postovi bili sa vise akcije, postajes malo sentimentalan vise, cini mi se. to ne sme da bude, nikako. :wink: zezam se...
pozzz svima!!!
Pa...ne znam...mozak mi je ostao negde na Exitu...u glavi mi jedino odzvanja:

Roots Bloody Roots
Roots Bloody Roots
Roots Bloody Roots
Roots Bloody Roooaaaaaahh
Believe In Our Fate
We Don't Need To Fake
It's All We Wanna Be
Watch Me Freeeaaak !!

I Say
We're Growing Every Day
Getting Stronger In Every Way
I'll Take You To A Place
Where We Shall Find Our

Roots Bloody Roots
Roots Bloody Roots
Roots Bloody Roots
Roots Bloody Roots

Rain
Bring Me The Strength
Is Breeding Me This Way
To Get To Another Day
And All I Want To See
Set Us Free

Why
Can't You See
Can't You Feel
This Is Real
Ahhh

I Pray
We Don't Need To Change
Our Ways To Be Saved
That All We Wanna Be
Watch Us Freak
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Ma, ludo je preblag pojam za moje trenutno stanje... :roll:

Zop svima!!
PS Swan, sms me je stvarno obradovao... :D

infidel:
jovana_p:
mozda ce Voldemor da postane neki princ.On je polu carobnjak,polu normalac

ne vidim razlog zasto bi onaj-cije-se-ime-ne-sme-izgovoriti presao sa titule LORDA na titulu PRINCA, mozda je taj princ njegov naslednik
moguce...
ali mozda ce u stvari Hari postati princ?
ni on nije iz ciste carobnjacke porodice...
a mozda Voldemor ima nekog rodjaka ili sina ili cerku :roll:

tixi:
infidel:
jovana_p:
mozda ce Voldemor da postane neki princ.On je polu carobnjak,polu normalac

ne vidim razlog zasto bi onaj-cije-se-ime-ne-sme-izgovoriti presao sa titule LORDA na titulu PRINCA, mozda je taj princ njegov naslednik
moguce...
ali mozda ce u stvari Hari postati princ?
ni on nije iz ciste carobnjacke porodice...
a mozda Voldemor ima nekog rodjaka ili sina ili cerku :roll:

Da Harry nije cistokrvan,ali je Rolling rekla da ta osoba nije ni Harry ni Voldemort. :?

Back