ne,mislim da nema nikog iz Sombora....osim tebe zar ne? :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
aaa,nisam znalavoodoo dol:tixi:moguce...infidel:jovana_p:mozda ce Voldemor da postane neki princ.On je polu carobnjak,polu normalac
ne vidim razlog zasto bi onaj-cije-se-ime-ne-sme-izgovoriti presao sa titule LORDA na titulu PRINCA, mozda je taj princ njegov naslednik
ali mozda ce u stvari Hari postati princ?
ni on nije iz ciste carobnjacke porodice...
a mozda Voldemor ima nekog rodjaka ili sina ili cerku![]()
Da Harry nije cistokrvan,ali je Rolling rekla da ta osoba nije ni Harry ni Voldemort. :?
btw koje si godiste?voodoo dol:Znam da ovo nema nikakve veze sa temom,ali da li ovde ima nekog iz Sombora?![]()
tixi:al ih nema na temi....
dobro je vec sam se zabrinula :wink:*november rain*:tixi:al ih nema na temi....
evo me,evo meee 8) 8)
tixi:dobro je vec sam se zabrinula :wink:*november rain*:tixi:al ih nema na temi....
evo me,evo meee 8) 8)
tixi:e ja sad odoh da gledam film
pozdravljam vas sve.....
i tako....
POZ.
KISSSSSSSS
'88,ti?Pa da,tixi:btw koje si godiste?voodoo dol:Znam da ovo nema nikakve veze sa temom,ali da li ovde ima nekog iz Sombora?![]()
voodoo dol:'88,ti?Pa da,tixi:btw koje si godiste?voodoo dol:Znam da ovo nema nikakve veze sa temom,ali da li ovde ima nekog iz Sombora?![]()
izgleda da sam ja jedina iz Sombora,izgleda da Somborci bas ne citaju Harryja.
infidel:voodoo dol:'88,ti?Pa da,tixi:btw koje si godiste?voodoo dol:Znam da ovo nema nikakve veze sa temom,ali da li ovde ima nekog iz Sombora?![]()
izgleda da sam ja jedina iz Sombora,izgleda da Somborci bas ne citaju Harryja.
Zar je bitno odakle si. Ja sam jedini iz Kraljeva. I cini mi se da je tixi jedina iz Valjeva.