harry freak!
Početnik
- Poruka
- 35
:wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali ok, idem ja sada. Pisemo se! PozzzzzzzzIreth_Anarion:Evo i mene! Samo da se javim. Modem mi je u kvaru, tako da danas idem da kupim novi. Inace, sestra mi se uclanila u british council tako da se odatle javljam. Ovde na zalost nema msn...Ali ok, idem ja sada. Pisemo se! Pozzzzzzzz
harry freak!:Toxicboy:Gledao sam juce film...Hermiona je PRESLATKA!!!!
Ima li neko ideju kada izlazi nova knjiga...
Mrzi me da citam svih 500 strana!!!
6. deo izlazi krajem ove godine :wink: -Harry Potter and Half Blood Prince. :wink:
hehehheeeeeeee...infidel:harry freak!:Toxicboy:Gledao sam juce film...Hermiona je PRESLATKA!!!!
6. deo izlazi krajem ove godine :wink: -Harry Potter and Half Blood Prince. :wink:
tacnije u narednih 4-5 izlazi u prodaju![]()
ko prvi nabavi na kompu nek salje ostalima
da vidimo ko je najbolji![]()
harry freak!:hehehheeeeeeee...infidel:harry freak!:Toxicboy:Gledao sam juce film...Hermiona je PRESLATKA!!!!
tacnije u narednih 4-5 izlazi u prodaju![]()
ko prvi nabavi na kompu nek salje ostalima
da vidimo ko je najbolji![]()
![]()
Feanor the elf king:Uffffffffffff Vec sat vremena sedim i citam sve sto sam propustio. Izvinjavam se sto se nisam ranije javio, ali bio sam u Sibiru... Sta da vam kazem, sjajno je! Sada sam ponovo u Moskvi i planiram da ipak ostanem ovde mozda i celo leto. Ali bicu sada cesce na netu. Nego, ne slazem se da pocnemo novi rp, jer bilo bi steta. Pozdrav novim clanovima i kao sto inf rece nije problem da vas ubacimo u tok radnje... Oprosticete mi ako sada ne napisem nista u vezi rp-a, ali stvarno sam umoran od citanja postova. Idem ja sada malo u grad, pa se cujemo.
E da, snimicu messenger mozda veceras ili sutra, posto ga nema na ovom kompu, pa cemo vec pricati. Pozdrav svima, da ne nabrajam sada, a posebno ocean, infidellu, hitu, dambldoru, tixi, sofffy, ireth (koja vidim da je upravo otisla), swan, bleach, flame, bliznakinji, ani, jeckiiiiii i rain... Uf, ipak sam morao sve ponaosob, pa se cujemo...
PS. Mislim da nick ne mozes da promenis, vec moras da napravis novi, samo idi ponovo na registraciju... Ovaj stari prestani da koristis... (ovo se odnosi na harry freack...)
PSS. Ocean, slazem se sa tobom da su englezi igrali ocajno. Pravo da ti kazem, navijao sam za Portugal, inace, ne znam koje su sanse, ali nadam se da ce Grci uspeti nekom srecom da pobede Portugalce, u svakom slucaju, svaka im cast na drugom mestu!!!!!!!! Eh, braca Grci hehehehehhe![]()
PA EVO...JA KAZEM NEVIL LONGBOTTOM :wink:infidel:Btw ajde da nagadjamo ko bi mogao da bude Half blood prince
infidel:Feanor the elf king:Uffffffffffff Vec sat vremena sedim i citam sve sto sam propustio. Izvinjavam se sto se nisam ranije javio, ali bio sam u Sibiru... Sta da vam kazem, sjajno je! Sada sam ponovo u Moskvi i planiram da ipak ostanem ovde mozda i celo leto. Ali bicu sada cesce na netu. Nego, ne slazem se da pocnemo novi rp, jer bilo bi steta. Pozdrav novim clanovima i kao sto inf rece nije problem da vas ubacimo u tok radnje... Oprosticete mi ako sada ne napisem nista u vezi rp-a, ali stvarno sam umoran od citanja postova. Idem ja sada malo u grad, pa se cujemo.
E da, snimicu messenger mozda veceras ili sutra, posto ga nema na ovom kompu, pa cemo vec pricati. Pozdrav svima, da ne nabrajam sada, a posebno ocean, infidellu, hitu, dambldoru, tixi, sofffy, ireth (koja vidim da je upravo otisla), swan, bleach, flame, bliznakinji, ani, jeckiiiiii i rain... Uf, ipak sam morao sve ponaosob, pa se cujemo...
PS. Mislim da nick ne mozes da promenis, vec moras da napravis novi, samo idi ponovo na registraciju... Ovaj stari prestani da koristis... (ovo se odnosi na harry freack...)
PSS. Ocean, slazem se sa tobom da su englezi igrali ocajno. Pravo da ti kazem, navijao sam za Portugal, inace, ne znam koje su sanse, ali nadam se da ce Grci uspeti nekom srecom da pobede Portugalce, u svakom slucaju, svaka im cast na drugom mestu!!!!!!!! Eh, braca Grci hehehehehhe![]()
OK HVALA![]()
harry freak!:PA EVO...JA KAZEM NEVIL LONGBOTTOM :wink:infidel:Btw ajde da nagadjamo ko bi mogao da bude Half blood prince
infidel:harry freak!:PA EVO...JA KAZEM NEVIL LONGBOTTOM :wink:infidel:Btw ajde da nagadjamo ko bi mogao da bude Half blood prince
ako se ne varam Nevil je cisto krvam, a ovo Hafl blood mislim da se odnosi na polu krvne (pola normalac pola carobnjak)
ja mislim da se radi o rodjaku onog-cije-se-ime-ne-spominje
ops: oops,pa jeste,half blood,to je polukrvan,
ops: ,boze sta mi je. pomesala sam,zato sto u petoj knjizi,znas da je Dambldor rekao da je Voldemort birao izmedju Harryja i nevila,i obelezio je Harryja,pa sam pomesala,stvarno ne znam sta mi je
ops:
ops:
ops: ...harry freak!:infidel:harry freak!:PA EVO...JA KAZEM NEVIL LONGBOTTOM :wink:infidel:Btw ajde da nagadjamo ko bi mogao da bude Half blood prince
ako se ne varam Nevil je cisto krvam, a ovo Hafl blood mislim da se odnosi na polu krvne (pola normalac pola carobnjak)
ja mislim da se radi o rodjaku onog-cije-se-ime-ne-spominje
jaoj,daops: oops,pa jeste,half blood,to je polukrvan,
ops: ,boze sta mi je. pomesala sam,zato sto u petoj knjizi,znas da je Dambldor rekao da je Voldemort birao izmedju Harryja i nevila,i obelezio je Harryja,pa sam pomesala,stvarno ne znam sta mi je
ops:
ops:
ops: ...
ops: ma ne obracajte paznju na mene
ops: