*november rain*
Domaćin
- Poruka
- 3.297
tirionelf:Znamo...*november rain*:Zdravo,zdravo :wink:
samo da se javim,ziva sam![]()
:wink:
hi hi,znam da znate
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tirionelf:Znamo...*november rain*:Zdravo,zdravo :wink:
samo da se javim,ziva sam![]()
We are all in a flat,with my mother,with a birdy and a litlle catsofffy:gdje ste ljudovi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!KO GLUMI KRUMA?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!KAKO MI FALI INFIDEL.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:wink: I live in a flat.........Poz hit!hit:de ste ljudi. jel se javljo feanor na msn? by the way
SRECAN RODJENDAN SWAN!!!! :wink: :wink:![]()
:wink:sofffy:heheheheeeeeeeeee:wink: I live in a flat.........

jeee...i uskoro od Flame...a ja cekam da se sretnu Durward i Horacije...sofffy:e ja cu sad poceti s mojim krntijaskim rp-om,pa sta bude!nek bude raspust!![]()
sofffy:e ja cu sad poceti s mojim krntijaskim rp-om,pa sta bude!nek bude raspust!![]()
Kako ste mi vi?Sto se tice rp-a moze biti raspust.Imam sjajne ideje.Mozda i nazvrljam nesto sutra!CMOK I LAKU NOC SVIMA!!!
hit:pozdrav liz.
kada zvanicno pocinje rp drugi deo????
a ,posaljite mi odgovore postom,u svakom slucaju-13 jul,petak zante"i on se sarmantno iskezi(
Flame:I bi raspust!
R.P.
Cela skola je sedela mirnio u sali slusajuci direktorov govor.
Po zavrsetu svecanog rucka ucenici su se zaputili ka izlazu.Merlinov red se drzao u grupici.Izasli su medju poslednjima jer se pozdravljanje oteglo u nedogled(da vas ovo ne podseca na MSN?)Jedino je Warvick nedostajao.Resili su da ga sacekaju jer je upravo zavrsavao pozdravljanje sa nekom trecakinjom iz Sliterina.Kas je zavrsio s tim nekako im se uzurbano priblizio.
"Hej!Ah konacno sam stigao do vas.Elem moji idu za leto u norvesku pa sam se pitao...posta cu izgleda biti sam celo leto...da li bi iko od vas dosao kod mene,na neko vreme?Ustvari...preporucljivije bi bilo da dodjete svi zajedno!,ona mala trecakinja ga pozva i on se opet unervozi i prevrnu ocimaa ,posaljite mi odgovore postom,u svakom slucaju-13 jul,petak zante"i on se sarmantno iskezi(
![]()
)kod knjizare u aleji,tamo je manja guzva.Bye.i ne zaboravite odgovore..."i tada ga trecakinje-kojih je sada bilo vise(ma citava gomila)odvukose ga u svoju kociju...

Hvala!hit:de ste ljudi. jel se javljo feanor na msn? by the way
SRECAN RODJENDAN SWAN!!!! :wink: :wink:![]()
ccccc... myst, myst...*november rain*:Zdravo ljudi!
Kao prvo,drago mi je sto ste odlucili da ce ipak biti raspust! :wink:
Nisam jos procitala ono od Flame,ali sacu.
Molim vas nemojte puno s radnjom dok ne stavim svoj lik(do veceras cu ga sigurno staviti).
Ako neko ima nekih ideja vezano za lik,recite.
sve je dobrodoslo![]()
e,da,dok nisam zaboravila.moja sestra je dobila 1 na ispitu!!!!!! DESETKA!!Ne mogu da vjerujem da mi je govorila da je grozno uradila,i da ce se provuci "za dlaku" cccc
u svakom slucaju,blago njoj.![]()
et,pisemo se onda.
pozzzzzzzz
Ej,na kojem sajtu je to?infidel:Hola
evo i mene posle dugo vremena
Harry Potter and half blood prince (sesta knjiga o HP-u), al sam dobar 8)
i btw izlazi krajem ove godine
pozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Elem trecakinje nisu bitne,to se tice samo mog lika
...A Merlinov red je ono drustvance koje se okupljalo u tajnim ucionicama da vezba raznoraznu odbranu...to mu dodju svi likovi koje poznajemoinfidel:
Harry Potter and half blood prince (sesta knjiga o HP-u),
) flame(sad jos i to 8)) torch?Green flame torch,daklem...