Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ben_Adam:
Pa mladog Voldemora smo imali u drugom delu. Pisao Tom Marvolo Riddle... Any bells?

300px-Riddleinhogwarts.jpg

Da, znam, ali tip sad ima 30 godina pa su zakljucili da je prestar da glumi sesnaestogodisnjaka. Na audiciji su bili tipovi izmedu 15 i 18 godina.
Jos sam citala da je reziser izjavio kako nece ukljuciti sva sjecanja iz Voldyjevog zivota, sta mislite, koja ce izbaciti a koja ostaju. Oh da, na audiciji su citali dio sa Slughornom, pa taj dio definitivno ostaje, nisam ni sumnjala, ipak je taj najvazniji.

Ma novi film uzasno smara, inace ima par dobrih scena koje mi bas privuku paznju ali ovako film nije nista posebno.
Naravno, jedan od razloga sto sam gledao film bila je preeeeeeeeeeeeeelepa Emma Watson na koju se lozim od treceg dela. Stvarno je fenomenalna.

JOS SAMO TRI DANA!!!!! Jedva cekam. Dakle, ovo je plan, 21, jula se zatvaram u sobu i ne palim tv, kompjuter, ne citam novine i ne razgovaram ni sa kim dok ne procitam: THE END. Mrzim kad mi pokvare kraj kao sto su uradili s sestom.
Samo da pitam, koliko ce vas sada kupiti knjigu na engleskom i koliko ce vam otprilike trebati da procitate?
Ja cu citati polako, bar 4 dana. Peti i sesti dio sam procitala prebrzo (peti za 13 sati bez prekida, to mi je rekord), a ovo je kraj , nema vise i hocu da uzivam u svakoj rijeci.

Meni je Emma Watson lepa od prvog trenutka kada sam je ugledao a i Hermiona kao licnost je super.
Ja nisam jos uvek citao nijednu knjigu na engleskom i razmisljao sam da sada kupim sedmi deo Harija da probam da procitam, ali nisam siguran da cu moci. Volim engleski i mislim da ga znam ali nisam siguran da cu razumeti knjigu

Lily_Evans:
Da, znam, ali tip sad ima 30 godina pa su zakljucili da je prestar da glumi sesnaestogodisnjaka. Na audiciji su bili tipovi izmedu 15 i 18 godina.
Jos sam citala da je reziser izjavio kako nece ukljuciti sva sjecanja iz Voldyjevog zivota, sta mislite, koja ce izbaciti a koja ostaju. Oh da, na audiciji su citali dio sa Slughornom, pa taj dio definitivno ostaje, nisam ni sumnjala, ipak je taj najvazniji.

To nije mladi lord voldemord to je voldemordov otac Tom Ridl

MadonnaGirl:
I ja kazem Blah........
Shmrk, shmrk, br yeah ble.

Ali ona je diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiivna i prelepa (Emma Watson) i ja je volim ali ona trenutno narusava moje psihicko stanje i mislim da necu podneti vise ove reklame na televiziji u kojima se ona pojavljuje i svu tu buku oko ove nove knjige.
Dakle, ko jos misli da je ona prelepa?

Cvarak,

Imam i ja tu verziju i to nije pravi VII dio HP vec fun fiction. Tj. fan je napisao neku svoju verziju.

Mozda ste culi za lika koji je fotografisao stranicu po stranicu knjige. Ja je imam i prvo poglavlje se zove "Uspon mracnog gospodara", cini mi se, prevedeno na srpski.
JAko je tesko proscitati, pa sam pregledala samo podnaslove.
Zanimljiv mi je naslov po imenu Dambldorov zivot i lazi... E sad, moguce da nisam dobro procitala sta pise... Mislim, malo mi je to pregrubo.

cao Fanovi !!!!

E ja jednom postavio post, ali niko mi nije odgovorio, bilo par obecanja ali nista ... Hteo bi da mi neko nareze sve delove Harija na DVD-ju u DVD produkciji, da mi posalje i da mu platim. Ja sve imam ali su mi samo 1 i 2 na dvd-ju ostala 2 na DiVX-u. Pa bih zeleo da imam sve cisto za sebe .. aj neka se neko smiluje da mi uradi to ... jer ako ovde nema gde ima ???

Hvala i pozdrav od Nitra !!!

Ja sam pobedio na "trocarobnjackom turniru" koji je bio u nekom decjem kulturnom centru, tj. ja sa jos dve devojcice (mi smo predstavljali nasu skolu) . Mi smo pobedili i osvojili (svako ponaosob) sva 3 dela Harry Pottera na DVD-ju (originali), igricu Harry Potter 4 i karte za premijeru. Tada sam se zesce nalozio na Harry Pottera.
Ah, secem vene za Emmom, pomozite!

Emmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dodji meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeni!!!
Oh, oh, oh I love her so!

Jesu.
Lupam.
Idem da legnem.
Ne necu.
Kasnije cu.
Idem da gledam TV.
Ne necu.
Na TV-u je Emma Watson.
Volim je.
Da li i ona mene voli?
Uplasen sam.
Ona ne zna ko sam je.
Prelepa je.
Ona je savrsensto bez mane.
Zasto je volim?
Odgovor: Zato sto nisam normalan i ne mogu da nadjem normalnu osobu u svojoj okolini.
Idem da spavam.
Ne necu.
Idem da gledam TV.
Mozda nije tamo.

OK! OK ne moras da spamujes toliko!

Sto se tice utisaka V dela filma ja sam zadovoljan... Nedostatak U.B.LJ.U.V.A. i sl. mi je bilo totalno razumljivo ali mi je krivo sto su zadnji deo u Ministarstvu magije MNOGO skratili. Sve pohvale za film idu iz cistog razloga jer je vizuelno BRILJANTNO ODRADJEN! Zaista maestralno (pogotovo upad Reda u Ministarstvo i Dambldorov i Voldemortov obracun)! A i s obzirom da V deo i nema neku pricu svidja mi se sto je makar ta glavna srz verno prepricana!

Back