MadonnaGirl
Elita
- Poruka
- 23.835
Ja kupila album za slicice `HP i Red Feniksa` sto je izasao u Press-u...........Mnogo je dobro uradjen 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ben_Adam:Pa mladog Voldemora smo imali u drugom delu. Pisao Tom Marvolo Riddle... Any bells?
![]()
Blah...was:Ma novi film uzasno smara, inace ima par dobrih scena koje mi bas privuku paznju ali ovako film nije nista posebno.
Naravno, jedan od razloga sto sam gledao film bila je preeeeeeeeeeeeeelepa Emma Watson na koju se lozim od treceg dela. Stvarno je fenomenalna.
Lily_Evans:Da, znam, ali tip sad ima 30 godina pa su zakljucili da je prestar da glumi sesnaestogodisnjaka. Na audiciji su bili tipovi izmedu 15 i 18 godina.
Jos sam citala da je reziser izjavio kako nece ukljuciti sva sjecanja iz Voldyjevog zivota, sta mislite, koja ce izbaciti a koja ostaju. Oh da, na audiciji su citali dio sa Slughornom, pa taj dio definitivno ostaje, nisam ni sumnjala, ipak je taj najvazniji.
Shmrk, shmrk, br yeah ble.MadonnaGirl:I ja kazem Blah........
Crazy_Cvarak:Ako mi neverujete da imam HP 7 evo vam naslov prve glave: Secrets Unraveled