Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
bleach:
jeckaaa:
Znas, ja ne verujem da cu izmisliti svoj lik niti da cu ucestvovati u rp-u. Ocito je da o dosadasnjoj radnji ne znam nista, a to mi je glavna prepreka. I niko nije bas rad da mi isprica radnju. Sto se tice Ane, ona mozda i hoce, voli da pise. Ovaj, ma to nije tako vazno. Mislim vi ste vec odavno u toj semi i lako vam je da piste rp. I verovatno vam je i bez i mene i Ane i nasih likova zanimljivo.
P.S. Da nemas ti slike Co Cang???
Pa dobro... :roll:
Javite se ponekad 8)

ok,kad je vec tako....
imate pozdrav... 8)

Jecka, Ana, pa zasto idete? Nije kraj sveta ako vam je nestalo vremena. Kupicete kad tad jos... Ako treba, ja cu vam prepricati radnju. To nije problem. Hajde javite pa da znam da li da pisem ili ne.
Nego, drago mi je da si ispravio tirone. Izivini stvarno, ali pobrljavio sam, koliko dugo nisam bio... Hajde pozdrav ljudi! Cujemo se! :wink:

tirionelf:
Black No 1:
Hvala ti tirione sto si se setio da napises neke stvarcice u vezi mog lika :wink: Inace pozdrav svima, a tirione, mi cemo se vec cuti... upravo ti pisem mail. :)
Nema na cemu. 8)
Da, nadam se da cemo se ubrzo cuti, ja ludim zbog ispita (znas vec taj vic) pa ce mi dobro doci moralna podrska (ali i kreativne ideje o bolnim homicidom nad odredjenim profesorom najstupidnijeg predmeta u istoriji univerzitetskog skolovanja...).
Stvarno mi je zao zbog telefonskog incidenta, ali se nadam da te to nece obeshrabriti u sledecim komunikacionim nakanama. :wink:
Oh, vidi...kristalna mi kugla kaze da ces dobiti mail... :shock:
Pozdrav
Black!
Pozdrav svima!

PS Black, stvaro mi je drago sto ti je ostala slika u profilu... :wink: :oops:

Hi svima!
Sto se tice ispita... znas vec i sam.Ako te neko pipne... :twisted:
Sto se tice telefonskog incidente bilo, proslo, zaboravljeno.Sva sreca pa postoje i debilne telekomunikacije.
Kuc, kuc, nekom stize mail...
Pozdrav svima!

P.S. slika je ostala samo zato sto mi jos nisi poslao ono drugo :? :cry: :evil:

Feanor the elf king:
Jecka, Ana, pa zasto idete? Nije kraj sveta ako vam je nestalo vremena. Kupicete kad tad jos... Ako treba, ja cu vam prepricati radnju. To nije problem. Hajde javite pa da znam da li da pisem ili ne.
Nego, drago mi je da si ispravio tirone. Izivini stvarno, ali pobrljavio sam, koliko dugo nisam bio... Hajde pozdrav ljudi! Cujemo se! :wink:
Slazem se :wink:
Sto se tice Jecke i Ane 8)
Pozzzzzz svima

bleach:
Feanor the elf king:
Slazem se :wink:
Sto se tice Jecke i Ane 8)
Pozzzzzz svima
Kazite dragicka! :lol: Dobro ne morate bas da kazete dragicka! Htela sam da vam kazem da imam vremena na netu na pretek. Nasla sam nacin kako da se domognem usluge koja mi je davno dugovana. ( ja sam inace vrlo profitabilna) (e sto se sad frljam nekim izrazima). E, a sto se tice rp-a ako hocete vi mi prepricajte radnju.
Pozzzzz!!!
P.S. Bicu vam zahvalna ako to uradite!!!!

P.P.S. E, Ana jos uvek nema vremena ali kupice sutra. Valjda?!
P.P.P.S. Hocete li biti tu veceras?

Ljudi ja sam PRESRECNA!!!
Malopre sam dosla sa predstave.Kritike su opasno dobre,svi su nas ishvalili cak i ziri!1Jojjjj jos uvek ne mogu da verujem.U petak su dodele nagrada tako da se nadam da cemo biti prvi.A inace mene i jednu moju drugaricu su uporedili sa Svetlanom Bojkovic(mene) i nekom Zoricom(nju).Inace ta moja drugarica ce garant biti naj glavna zenska uloga.Bas mi je drago.Ja sam PRESRECNA!!!(koliko cu puta ponoviti).
E,sad ovako Jeckaa i Ana kazem vam jos jednom dorodosle i da ostanete sa nama dugo dugo....zauvek.U rp se ukljucite obavezno.Sorry.ali ja nemam vremena trenutno da vam ispricam radnju rp-a,pa nek Feanor to uradi ili neko drugi(zaboravila sam ko je rekao da ce)...
E,Feanore pozdravi mi seku,posto se nismo cule odavno,a i hvcala ti sto je "odrzavas u zivotu" u rpu.I n ek nam se brzo vrati.
Sad cu ja offline da napisem rp,pa odoh da ucim fiziku(grrrrrrr).
Poz. za Feanora,Bleach,Myst,Black,Swan,Tiriona(joj znam da sam bezobrazna zbog onog maila ali sam u nevidjenoj frci sa vremenom,a i treba da mi neki decko nesto popravi oko increada,tako da ti sigurno saljem u subotu,oprastas mi? :cry: :cry: ),Jecku,Anu,Soffy,Hita,Damba(by the way sta je sa njima?),Elishabeth,Flame...Valjda sma vas sve nabrojala...
VOLIM VAS
POZ.
KISSSSSSSSSSSSS

tixi:
Malopre sam dosla sa predstave.Kritike su opasno dobre,svi su nas ishvalili cak i ziri!1Jojjjj jos uvek ne mogu da verujem.U petak su dodele nagrada tako da se nadam da cemo biti prvi.A inace mene i jednu moju drugaricu su uporedili sa Svetlanom Bojkovic(mene) i nekom Zoricom(nju).Inace ta moja drugarica ce garant biti naj glavna zenska uloga.Bas mi je drago.Ja sam PRESRECNA!!!(koliko cu puta ponoviti).
E,sad ovako Jeckaa i Ana kazem vam jos jednom dorodosle i da ostanete sa nama dugo dugo....zauvek.U rp se ukljucite obavezno.Sorry.ali ja nemam vremena trenutno da vam ispricam radnju rp-a,pa nek Feanor to uradi ili neko drugi(zaboravila sam ko je rekao da ce)...
E,Feanore pozdravi mi seku,posto se nismo cule odavno,a i hvcala ti sto je "odrzavas u zivotu" u rpu.I n ek nam se brzo vrati.
Poz. za Feanora,Bleach,Myst,Black,Swan,Tiriona(joj znam da sam bezobrazna zbog onog maila ali sam u nevidjenoj frci sa vremenom,a i treba da mi neki decko nesto popravi oko increada,tako da ti sigurno saljem u subotu,oprastas mi? :cry: :cry: ),Jecku,Anu,Soffy,Hita,Damba(by the way sta je sa njima?),Elishabeth,Flame...Valjda sma vas sve nabrojala...
VOLIM VAS
POZ.
KISSSSSSSSSSSSS
Pa nova sam, tako da ne znam cime se bavis. Mislim, mogu da zakljucim da je to gluma. Pa SVAKA TI CAST NA USPEHU. Delim svu radost sa tobom!!!
Pozzz!!!

-"Stvarno ne nzam sta ti i Lajonel toliko "mutite""
-"Ma daj,Saro ,sta ti je?Pricacemo kasnije i recicemo ti on zeli".
-"Super,Elena,znaci sada medju nama postoje i tajne-ZVANICNO"
-"Kad smo kod tajni,mislis da ne znam da ih i ti imas?",Elena je bila ljuta i povredjena,"Mislis da nisam primetila kako se ponasas?Sta se desilo?"
-"Izvini,Elena,,molim te oprosti mi.Sve je pocelo od...Nije vazno.Kada ne mozes ti meni necu ni ja tebi reci"
-"Sarooooo?",Elena je vikala za njom ali Sara se nije zaustavila.
"Neka ide sve dodjavola.Sta mi je odjednom.Zasto odjednom medju nama postoje tajne.Na Hogvortsu mi se desilo toliko lepih,i ruznih stvari,mrzim sto je kraj godine,mrzim.A i sta cu na raspustu?Gde cu?Volela bih da ceo raspust ostanem na Hogvortsu ili da ceo raspust prespavam.",nije znala gde ce od muke,toliko je zelela da bude tu,sa prijateljima...Zelela je da vidi stare prijatelje,roditelje,kucu,ali mnogo se promenila.To nije ona ista Sara kao od prosle godine.Kako je moguce da se covek toliko promeni za tako kratko vreme?
-"Daj bre pazi kuda ides",Sara nije primetila da je udarila nekog dok je zurno isla,i udarila je bas...Edija!
-"Izvini,Edi nije mi do svadje,a ni slusanja toga kao mrzis Sliterince i mene"
-"Saro?Da li si to ti?"
Tek je sada primetila da joj je lice blo mokro od suza,da je jos uvek plakala...Ali nije zelea da je vide.Brzo je obrisala lice.
-"Da,ja sam.Sara Ridl,ucenica petog razreda iz SLITERINA,djak Hogvortsa!"
-"Ma,daj bre smiri se,sta ti je?"
-"Sta tebe briga sta je meni?Uostalom zar me ne mrzis?"
Otrcala je dalje...Ispred vrata je srela Gwen i Fran.
-"Caos"
-"Hej cao Saro"
-"Sta se desava?Zasto places?"
-"Ma nije nista,proci ce.E ljudi zelim da znate koliko mi znacite iako idemo na raspust,volim vas sve i uvek cu vas pamtiti"
-"Daj zavrsice se i raspust.Videcemo se u septembru.Mislim...vratices se?Zar ne?",Gwen je bas bilo stalo.
-"Saro,zar ne?",Fran je vec viknula.
-"Da,valjda...mozda...nadam se..."
-"Saro?!!"
-"Ma hocu,naravno"
-"Ok vidimo se onda"
____________________________________________________________________________________
E zar je moguce da sam ja TAKO raspolozena a pisem ovakav rp?Hmm......
E odoh ja vidimo se!
KISSSSSSS

jeckaaa:
Ako imas vremena detaljnije mi opisi cime se bavis. I je l' ti ovo bio neki festival?
P.S. Kako pored tolikog uzbudjenja mozes da ucis??? 8)
Jao hvala ti.Pa to je u stvari festival svih osnovnih skola kod nas,jer su jos uvek dani kulture.Tako da ako pobedimo idemo na neke festivale i za vreme Tesnjarskih veceri cemo mozda odigrati predstavu.Nadam se da cemo biti 1.
Joj,ko me pita kao mogu?Moram da ucim sad..A tako me mrzi...A tako mrzim fiziku... :wink:

jeckaaa:
tixi:
VOLIM VAS
POZ.
KISSSSSSSSSSSSS
Pa nova sam, tako da ne znam cime se bavis. Mislim, mogu da zakljucim da je to gluma. Pa SVAKA TI CAST NA USPEHU. Delim svu radost sa tobom!!!
Pozzz!!!

Draga tixi,iz sveg srca ti cestitam,i nadam se da ce i dalje biti sve kako ocekujes... :wink: pusa

p.s.jeckaaaa,ipak ostajete? dobro,kad je tako zelim vam (ponovo) dobrodoslicu... 8)
pozzzzz

Pa jeste da sam mislila da vise necu imati vremena, ali sve se lepo zavrsilo. Tijana, jos jednom sve cestitke. I ako ti nesto znaci i ja mrzim fizizku. I ocena iz fizike mi je u pitanju. Tako da mozemo zajedno da patimo.
P.S. Ko mi je ono obecao da ce mi prepricati radnju rp-a??? Nek se javi!!!
Pozzz!!! :lol:

Ћао,људи ,ево и ја да вам се јавим ,после 100 година.Ужасно ми је криво што сам вас запооставила,али ове припреме за пријемни ме убише.И поред њих некако нисам спремна ,само чекам дан кад ћу пући од толиког притиска.Надам се да ми не замерате,ја вас читам мало по мало,долазим,гледам и форум,али заиста немам времена за RP.
Немам времена ни да читам,а камоли да пишем.
Поздрављам старо друштво које ме зна ,а наравно и ове нове ...па се, надам се, ускоро читамо :D

Pozzzzzzzzzzz svima...
Danas sam JA ta koja je PRESRECNA!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Ne pitajte sto...Al mnooooooooooooooooooooooooogo sam HEPI.... :lol: :lol: :lol:

I used to think maybe you loved me, now baby I'm sure
And I just can’t wait ‘till the day when you knock on my door
Now everytime I go for the mailbox, gotta hold myself down
‘Cause I just can't wait ‘till you write me you're coming around

I’m walking on sunshine, wooah
And don’t it feel good!!

Hey, alright now
And don’t it feel good!!

I used to think maybe you loved me, now I know that it’s true
And I just can't spend my whole life just a waiting for you
I don’t want you back for the weekend
Not back for a day
'Cause baby I just want you back and I want you to stay

And don’t it feel good!!

Hey, alright now
And don’t it feel good!!
wooo,
And don’t it feel good!!
(And don't it feel good!!)

I'm walking on sunshine
I'm walking on sunshine

I feel alive, I feel the love, do wop, do wop
I feel alive, I feel the love, do wop, do wop

I’m walking on sunshine, wooah wooah
And don’t it feel good!!
And don’t it feel good!!
And don't it feel good!!
And don't it feel good!!

I'm walking on sunshine
I'm walking on sunshine
I'm walking on sunshine
I'm walking on sunshine do wop, do wop
I'm walking on sunshine
I'm walking on sunshine
I'm walking on sunshine
I'm walking on sunshine
I'm walking on sunshine
I'm walking on sunshine
I'm walking on sunshine
I'm walking on sunshine

Lalalalalala.... :D :D :D :D :D :D

pOz! :wink:

Pa evo, da probam...
Dakle, u septembru smo svi krenuli nanovo u peti razred Hogvordsa... Hari je postao auror (ili tako nesto), Ron i Hermiona su se vencali i njihova deca (inace blizanci, brat i sestra) krenuli su u prvi razred, ali to je od manjeg znacaja... Dabldor se penzionisao a zamenio ga je Hans Mukon. Snejp je poginuo u velikom ratu protiv Voldemora u kome je citava Evropa opustosena, a normalci su taj rat nazvali Treci svetski rat (ovo sam sada izmislio :lol: ), e sad, ima nas podosta i uglavnom smo rasporedjeni u Grifindoru i Sliterinu. Upravo smo zavrsili sa OCN testovima, i sada treba da krene letnji raspust... U toku godine takodje smo formirali grupu (nesto slicno Dambldorovoj armiji, s' tim sto se ne bavimo samo odbranom od mracnih vestina vec i ostalim predmetima, jer svaki ucenik ima svoju specijalnost, neki predmet u kojem je zaista dobar, i cilj je da prenese to svoje znanje i iskustvo i podeli ga sa drugim ucenicima). Posto sada treba da nastupi raspust, razmisljao sam da namestim da se svi clanovi te grupe nadju preko leta (boraviste cemo vec odrediti). Posto je kraj godine, bilo bi glupo da sada na kraju vas dve upadate. Recimo, moze da ste vi sestre (ili mnogo dobre drugarice) i onda neko od nas vas pozove da se pridruzite grupi (a recimo taj neko vas poznaje zato sto ste mu rodjake ili prijateljice), pa cemo vec smisliti nesto kako da vas ubacimo... E da, o svakom liku imas u tabeli koju su bleach i ocean izlozile, tako da tu mozes da se informises. Isto tako i vas dve trebate da napisete kratak opis i interesovanja, pa da vas ubacimo u listu... Hmmm, ne znam da li sam jos nesto zaboravio. U svakom slucaju, ako jesam, podsetite me. E pa nadam se da je ovo koliko toliko pomoglo. Moram da idem sada. Cujemo se! Veliki pozdrav za sve!
PS. Dolazim sutra u devet (ako ne budem bio sprecen) pa se cujemo!

Feanor the elf king:
Pa evo, da probam...
Dakle, u septembru smo svi krenuli nanovo u peti razred Hogvordsa... Hari je postao auror (ili tako nesto), Ron i Hermiona su se vencali i njihova deca (inace blizanci, brat i sestra) krenuli su u prvi razred, ali to je od manjeg znacaja... Dabldor se penzionisao a zamenio ga je Hans Mukon. Snejp je poginuo u velikom ratu protiv Voldemora u kome je citava Evropa opustosena, a normalci su taj rat nazvali Treci svetski rat (ovo sam sada izmislio :lol: ), e sad, ima nas podosta i uglavnom smo rasporedjeni u Grifindoru i Sliterinu. Upravo smo zavrsili sa OCN testovima, i sada treba da krene letnji raspust... U toku godine takodje smo formirali grupu (nesto slicno Dambldorovoj armiji, s' tim sto se ne bavimo samo odbranom od mracnih vestina vec i ostalim predmetima, jer svaki ucenik ima svoju specijalnost, neki predmet u kojem je zaista dobar, i cilj je da prenese to svoje znanje i iskustvo i podeli ga sa drugim ucenicima). Posto sada treba da nastupi raspust, razmisljao sam da namestim da se svi clanovi te grupe nadju preko leta (boraviste cemo vec odrediti). Posto je kraj godine, bilo bi glupo da sada na kraju vas dve upadate. Recimo, moze da ste vi sestre (ili mnogo dobre drugarice) i onda neko od nas vas pozove da se pridruzite grupi (a recimo taj neko vas poznaje zato sto ste mu rodjake ili prijateljice), pa cemo vec smisliti nesto kako da vas ubacimo... E da, o svakom liku imas u tabeli koju su bleach i ocean izlozile, tako da tu mozes da se informises. Isto tako i vas dve trebate da napisete kratak opis i interesovanja, pa da vas ubacimo u listu... Hmmm, ne znam da li sam jos nesto zaboravio. U svakom slucaju, ako jesam, podsetite me. E pa nadam se da je ovo koliko toliko pomoglo. Moram da idem sada. Cujemo se! Veliki pozdrav za sve!
PS. Dolazim sutra u devet (ako ne budem bio sprecen) pa se cujemo!
E, pa hvala ti. Ideja ti nije losa. Mislim ja i Ana jesmo najbolje drugarice. Treba nam malo vremena da smislimo likove. Naredna tri dana smo bas zauzete. Idemo na ekskurziju, imamo pismene i tako to. U svakom slucaju valjda ce biti nesto od ovoga. Odoh sad da ucim matematiku. Imam sutra pismeni.
P.S. Mozda ja dodjem veceras, ako ne onda se vidimo, hocu reci pisemo u ponedeljak.
Pozzz svima. 8)

Back