Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
infidel:
1 pa, da pocnem
2 treba mi pomoc oko sajta
3 tj mrzi me da prevodim biografije
4 pa, ako mozete vi koju da prevedete (sa Engleskog)

5 mnogo je dosadno kad vas nema
6 a ruke me bole
7 jos uvek bole
8 a imam praksu sutra
9 ponovo sam procitao HP 1
10 i mnogo je dobra knjiga
11 mozda cak i najbolja
12 ne znam
13 sto se tice zajednickog odlaska na premijeru HP 3
14 treba malo bolje da se organizujemo
14.1 da odaberemo ocemo li da gledamo u SC ili na stadionu JNA
14.2 ne bi bilo lose da se nadjemo koji dan pre
15 konacno predjoh na tacku 15
16 a ne znam ni sto sam prelazio kad ne znam sta cu vise da pisem
17 e, sad sam malo zbunjen
18 koza, lokvanj, mastilo, fraktura
Pa ja pitam hiljade i hiljade puta da li se nesto desava u vezi sa sajtom, odgovara mi se uvek sa nista i nemam pojma...a onda (gle li cuda!) vidim ovo... :evil:
(nesto dobih informacije od Plamicka oko finansija, mada mi to nije bas bilo drago, ali i on je govorio da nema pojma)
Dakle, ima li ko ovde pojma???

E ljudi,moze se reci da sam ja nova,a Jeckaaa mi je best friend,tako da je neko objasnio njoj a ona meni,i ja sam nazvrljala nesto.Nemojte da se smejete,prvi put nesto pisem a da nije za skolu!
Zima je uveliko rasirila svoja krila i svakom uceniku ostavila snezne pahuljice na odorama,cisto da se ne bi zaboravilo njeno prisustvo.Osvanulo j sumrono decembarsko jutro.Ovo jutro je Rachel bilo jos sumornije kada se setila da za popodnevni cas napitaka mora da napise cak 5 kaznenih svitaka pergamenta o dobijanju Korovskog napitka,jer se na proslom casu toliko zamislila razmenjujuci traceve sa Frances,da je prosula vec pomenuti napitak po celoj ucionici.Rezultat toga se mogao videti vec posle 3 sekunde:svi su se zajedno sa njom gusili u nerazmrsivim slojevima korova.Nevoljno je navukla svoju odoru i krenula ka Velikoj Sali,koja je jutros bila veoma bucna,usput misleci kako je trebalo da sledi izreku:”Nekad je bolje ostati u krevetu”.Nasavsi svoje mesto,sela je i mrtvuljavo posmatrala ogromne ovale pune hrane dok su joj se kroz glavu provlacile mnoge stvari.”Kako da pocnem sastav...hladno mi je ,kad ce da se zavrsi zima!?...Sto moram...”
-“Rachel,Rachel!”-bezuspesno je vikala Lisa-“Rachel,da li si ti pogledala svoj “Prorok” jutros?”
Rachel nezainteresovano baci pogled na uredno slozen svitak ispred sebe
-“Ne”-odgovori posle malo razmisljanja-“u tome ionako nikad nema nista zanimljivo”-rece mirno i opet se zamisli
-“PA POGLEDAJ!”-neocekivano dreknu Lisa.Rachel se brecnu i odjedanput kao da se otrezni.
-“Ok,hocu”-rece ona i poce da odmotava svoj primerak-“A sta to ima “zanimljivo”?”
Lisa se malo nagnu,i iako je vec cela skola procitala o tome,poce da sapuce
-“Znas-vec-ko-je ponovo napao”-rece sa izvesnom strepnjom u glasu,i jos uvek tihim,ali panicnim glasom nastavi-“Skolu!”
Rachel se zaprepasti ovim saznanjem i poce munjevitom brzinom da odmotava “Dnevni prorok”.Kada je konacno ispravila svoje novine na naslovnoj strani je mogla videti rusevine nsjvece skole u Severnoj Evropi-skole Minoh,obavijenu dimom i raznim ucenicima koji su po svemu sudeci dosli dap o poslednji put vide bar izvesne de love svoje skole.
-“Strana 12”-sapnu joj Lisa
Ta strana je bila ispunjena slikama skole Minoh pre i posle rusenja.Tu je stajala reportaza kcerke Rite Skiper,Mine Skiper.
”Skola Minoh za vestice i carobnjake u Severnoj Evropi,nocas je dozivela veliki napad Mracnog gospodara.Ova skola nije odolela napadu kao sto se moze videti i po prilozenim fotografijama.”U ovom napadu tragicno je poginulo 6 djaka ove skole i isto toliko hrabrih nastavnika koji su za spas skole posli protiv onoga-ko-se-nesme-imenovati.Imena poginulih nece biti poznata javnosti dok se porodice nastradalih ne sloze sa tim”-izjavila je direktorka skole koja je u trenutku napada bila na sastanku za ocuvanje prirode u Francuskoj.O ovom tragicno napadu bice jos vise informacija u sutrasnjem broju naseg lista”
“Sta da je napao Hogvorts?Ko bi tad poginuo?Ja?Lisa?Sara?”
-“I”-pitoljubivo ce Lisa
-“Sto mi to nisi rekla pre za ovo!?”
-“Nije da nisam pokusala”
-“Lisa,molim te mi reci da s ii ti uplasena kao i ja”
-“Svi smo prestravljeni.Ali uz Dambldora,nista ne moze da nam se desi.Znas-vec-ko se najvise plasi Dambldora,i dok je on tu nemamo razloga za brigu.”

Zima je uveliko rasirila svoja krila i svakom uceniku ostavila snezne pahuljice na odorama,cisto da se ne bi zaboravilo njeno prisustvo.Osvanulo j sumrono decembarsko jutro.Ovo jutro je Rachel bilo jos sumornije kada se setila da za popodnevni cas napitaka mora da napise cak 5 kaznenih svitaka pergamenta o dobijanju Korovskog napitka,jer se na proslom casu toliko zamislila razmenjujuci traceve sa Frances,da je prosula vec pomenuti napitak po celoj ucionici.Rezultat toga se mogao videti vec posle 3 sekunde:svi su se zajedno sa njom gusili u nerazmrsivim slojevima korova.Nevoljno je navukla svoju odoru i krenula ka Velikoj Sali,koja je jutros bila veoma bucna,usput misleci kako je trebalo da sledi izreku:”Nekad je bolje ostati u krevetu”.Nasavsi svoje mesto,sela je i mrtvuljavo posmatrala ogromne ovale pune hrane dok su joj se kroz glavu provlacile mnoge stvari.”Kako da pocnem sastav...hladno mi je ,kad ce da se zavrsi zima!?...Sto moram...”
-“Rachel,Rachel!”-bezuspesno je vikala Lisa-“Rachel,da li si ti pogledala svoj “Prorok” jutros?”
Rachel nezainteresovano baci pogled na uredno slozen svitak ispred sebe
-“Ne”-odgovori posle malo razmisljanja-“u tome ionako nikad nema nista zanimljivo”-rece mirno i opet se zamisli
-“PA POGLEDAJ!”-neocekivano dreknu Lisa.Rachel se brecnu i odjedanput kao da se otrezni.
-“Ok,hocu”-rece ona i poce da odmotava svoj primerak-“A sta to ima “zanimljivo”?”
Lisa se malo nagnu,i iako je vec cela skola procitala o tome,poce da sapuce
-“Znas-vec-ko-je ponovo napao”-rece sa izvesnom strepnjom u glasu,i jos uvek tihim,ali panicnim glasom nastavi-“Skolu!”
Rachel se zaprepasti ovim saznanjem i poce munjevitom brzinom da odmotava “Dnevni prorok”.Kada je konacno ispravila svoje novine na naslovnoj strani je mogla videti rusevine nsjvece skole u Severnoj Evropi-skole Minoh,obavijenu dimom i raznim ucenicima koji su po svemu sudeci dosli dap o poslednji put vide bar izvesne de love svoje skole.
-“Strana 12”-sapnu joj Lisa
Ta strana je bila ispunjena slikama skole Minoh pre i posle rusenja.Tu je stajala reportaza kcerke Rite Skiper,Mine Skiper.
”Skola Minoh za vestice i carobnjake u Severnoj Evropi,nocas je dozivela veliki napad Mracnog gospodara.Ova skola nije odolela napadu kao sto se moze videti i po prilozenim fotografijama.”U ovom napadu tragicno je poginulo 6 djaka ove skole i isto toliko hrabrih nastavnika koji su za spas skole posli protiv onoga-ko-se-nesme-imenovati.Imena poginulih nece biti poznata javnosti dok se porodice nastradalih ne sloze sa tim”-izjavila je direktorka skole koja je u trenutku napada bila na sastanku za ocuvanje prirode u Francuskoj.O ovom tragicno napadu bice jos vise informacija u sutrasnjem broju naseg lista”
“Sta da je napao Hogvorts?Ko bi tad poginuo?Ja?Lisa?Sara?”
-“I”-pitoljubivo ce Lisa
-“Sto mi to nisi rekla pre za ovo!?”
-“Nije da nisam pokusala”
-“Lisa,molim te mi reci da s ii ti uplasena kao i ja”
-“Svi smo prestravljeni.Ali uz Dambldora,nista ne moze da nam se desi.Znas-vec-ko se najvise plasi Dambldora,i dok je on tu nemamo razloga za brigu.”

E ljudi ima li koga? Hocete li veceras da se okupimo jer ja kao i Ana imamo tri testa pa mi je dan okupiran a nocu nemam zivaca da ucim?
P.S. E Ana morala sam da ovde procitam rp jer onaj flopi nesto ne funkcionise.
Pozzzz. Budite tu veceras.

Black No 1:
Hvala ti tirione sto si se setio da napises neke stvarcice u vezi mog lika :wink: Inace pozdrav svima, a tirione, mi cemo se vec cuti... upravo ti pisem mail. :)
Nema na cemu. 8)
Da, nadam se da cemo se ubrzo cuti, ja ludim zbog ispita (znas vec taj vic) pa ce mi dobro doci moralna podrska (ali i kreativne ideje o bolnim homicidom nad odredjenim profesorom najstupidnijeg predmeta u istoriji univerzitetskog skolovanja...).
Stvarno mi je zao zbog telefonskog incidenta, ali se nadam da te to nece obeshrabriti u sledecim komunikacionim nakanama. :wink:
Oh, vidi...kristalna mi kugla kaze da ces dobiti mail... :shock:
Pozdrav
Black!
Pozdrav svima!

PS Black, stvaro mi je drago sto ti je ostala slika u profilu... :wink: :oops:

Pozzzz svima.
Ana dobar je RP,aliiiiiii...
NIje zima vec ce l;eto uskoro(u RP-u)
Odlucili smo da se Voldemor ne vraca
i nisi dala ime svog lika,kao i opis....
Mozda jos nesto ali sam to ocigledno propustila....
Bolje da se ovo ne vazi(samo proba)ili prepravi neke stvari posto je bas dobar..... :wink:

Poz

Statua,Kalimanatan,Leopard,Grabulje....

image620944.jpg
E ljudi sad sam nabasala na ovu slicicu, ako sam dobro ukapirala ovo je sa londonse premijere Pozzzzz!!!

Pozdrav jeckaaaa :wink:
Ev,ja sam sad dosla,ali tu sam i veceras(oko 10)
Eto,mozda posaljem nesto i za rp 8)

bleach,kako prodje fizika? :P

Pozdrav svima,a posebno
Feanoru s kojim se nisam dugo cula.... :wink:

p.s.swan,ako ima nesto novo u vezi onoga javi mi... he he :lol: poz :wink:

mystical_ocean:

Pozdrav svima,a posebno

Pozzz.
P.S. Bicu tu oko 10!
P.P.S. E ljudi meni je fizika tamna strana tako da je manje pominjite u porukama.

jeckaaa:
mystical_ocean:

Pozdrav svima,a posebno

Pozzz.
P.S. Bicu tu oko 10!
P.P.S. E ljudi meni je fizika tamna strana tako da je manje pominjite u porukama.

Sto se tice fizike,dogovoreno! Ni ja je nisam podnosila... :roll:
Hej,Ana i ti biste mogle smisliti sebi likove,i prikljuciti se rp-u...Sta mislis?
Jest da imamo puno likova,ali mislim da nece biti problema.... :wink:

tirionelf:
Black No 1:
Black_Swan:
Pozzzzzzzzzzzzzz svima nisam juce stigla da napisem RP,a i sada nemam vremena,tako da ce biti neceg tek veceras.
Tijana niko te ne ignorise,naravno :wink:
Dobrodosli Jeckaaa i Black No 1....
Jedno pitanje za tebe(Black No 1):Slusas Type o negative?? :)

Aj' cucemo se...

Pozdrav svima!
Drago mi je sto vam se svideo moj lik i sto ste me tako lepo primili. :)
Odgovor za Black_Swan da, slusam Type o negative.
Sorry sto ti tako kasno odgovaram. :wink:

Pozdrav svima a posebno Tirionu. :)
Pozdrav svima...
Pozdrav M...uh, zamalo...mislim, pozdrav Black!
Vidim da ne ispravljas pisce koji ti pogresno pisu ime lika... :wink:

(Durward, ne Durwar...)
I jos jedna mala sugestija: covek mrzi fine ljude
(Grifindorci, jeste da se ovo odnosi na vas, ali nemojte se ljutiti) i dolazi iz Afrike (Voldie, odnosno Riddle mu i nije bas odvise poznat pojam).
Ako nas fakulteti ostave na miru
Black i Tirion ce postavljati price, ali ne sumnjam da cete uzivati malo bez nas... :wink:

?? :roll:

Nego,tirionelf,kad si na netu?
Nikako da se nadjemo....

Imas pozdrav... :wink:

mystical_ocean:
jeckaaa:
mystical_ocean:

Pozdrav svima,a posebno

Pozzz.

P.S. Bicu tu oko 10!

Hej,Ana i ti biste mogle smisliti sebi likove,i prikljuciti se rp-u...Sta mislis?

E, pa razmisljale smo o tome, nego su nam imena problem. Hocemo da ne budu isfurana. Pa kad smislimo mi se prikljucujemo. Ana ce sigurno uskoro, a ja... pa videcu.
P.S. Tek sad sam videla ovu poruku pa ti stize posle slike

jeckaaa:
mystical_ocean:
jeckaaa:
mystical_ocean:

Pozdrav svima,a posebno

Pozzz.

P.S. Bicu tu oko 10!

E, pa razmisljale smo o tome, nego su nam imena problem. Hocemo da ne budu isfurana. Pa kad smislimo mi se prikljucujemo. Ana ce sigurno uskoro, a ja... pa videcu.
P.S. Tek sad sam videla ovu poruku pa ti stize posle slike

ok onda... :wink:
p.s.Snape me stvarno fascinira.....

Back