Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Frances je podigla prazan pogled gore. Bila je tako... neopisivo... neko stanje koje se jednostavno ne moze iskazati recima. U nekom cudnom bedaku. Ali to nije bio pravi bedak, jer nije bila tuzna, ali je patila, a bila je i srecna. Ah zivot...
- Drugovi? A? M da, da, kako da ne, DRUGOVI se tako ponasaju...? M da da... siiigurno..., Frances je pocela da mrmlja za sebe. Edi je skrenuo pogled s horizonta i pogledao u nju. Lice joj je bilo crveno, jos uvek su se poznavali tragovi suza.
- Molim? Izvini, nisam te cuo.
- Nista, nista...
Napravila se pauza tokom koje su oboje bili zamisljeni razmisljajuci da li da kazu ono sto zele. Frances je iznenada pocela da govori, cini se, mozda previse glasno.
- Sta je ono bilo malopre?? Hm... sad vec nije malopre, s obzirom na to koliko vec visimo ovde. Sta se to desilo u hodniku? Sta se bre desava izmedju nas dvoje? Ja sam ti rekla toliko toga u kolibi... drugacija sam, znas. Mislila sam da si razumeo. Znala sam da nisi, ali... sta se desava? Ako nisi razumeo, zasto nisi nesto rekao?
Frances je pocela da izbacuje pitanja brzinom svetlosti. Sve sto se nagomilalo u njoj, ona je pocela da izbacuje. Nastavila je da redja pitanja, a onda se zaustavi...
- Cekaj... izvini sto te napadam. Nisam to zelela. Izvini. Jednostavno sam malo zbunjena... sta vec, shvatio si valjda. Ili ne?... U svakom slucaju... da mi odgovoris?

p.s. Sonja, ova prva recenica (prazan pogled gore) to je iz ove poslednje pesme sto sam ti pustala. da budem jasnija, to su reci marijinog urosa. u duetu sa onom sandrom iz moje skole. znas, ovo poslednje kad peva nesto... idem, nogu pred nogu... bla, bla... ono malopre, palim dim... nesto ide tad sa razmislim... hm hm... ne secam se bas najbolje...
al ovo je divno sroceno... ali, stihovi idu... - spustam prazan pogled dole...

p.s. 2. BLACK_SWAN, slazem se sa redosledom!!! Mislim, sa hronologijom rp-a.

Gde ste ljudi?! pozzzzzzzzzz
ja samo na kratko, da ostavim post za rp, a mozda i popricam sa vama koji minut, ako uspem da se nakacim na msn, koji nece blokirati :lol:

lepo, lepo... malo smo sire poceli da pisemo rp 8)
cak nam je i Swan posle.... hmhm... napisala jedan post :wink:
pre neki dan, juce, prekjuce... ne znam kad to bese... nisam mogla da udjem na forum, al ne da je sporo, vec je zablokirala strana bas foruma... kao da je propao jadan forum :cry: totalno :cry:
i bio mi neki drug na vezi, rekla ja njemu da pogleda (moderator je na ktrstarici), a njemu prso internet explorer :shock: :shock:
morao jer da skida neki browser, jer mu je racunar prso :shock: :shock: :roll:
eh... da nije bilo mene :lol: :oops:
samo se malo salim...
dal ste vi imali problema? :? :?

infidel:
mystical_ocean:
infidel:
mystical_ocean:
tirionelf:
Pozdrav svima od Gondolina i mene...
Gore pomenuti (Gondolin) bi nam se uskoro mogao pridruziti u rp? Dakle, sta kazete na jos jedan muski lik? 8)
P. S. Liz, lepo se provedi na maturi...maloj, zar ne?!? :P

Naravno...ljubim tee.... :wink:

ijaoj myst :lol: :twisted:

what? :roll:

ijaoj myst, ala si me iznenadila, auuuuuuuuuuu

:lol: :lol: :lol:
sam ti zezaj...
btw,say hello to Monty :wink:

sala... ok necu vise Montya...obecavam :P :wink:

mystical_ocean:
Feanor the elf king:
tirionelf:
Gore pomenuti (Gondolin) bi nam se uskoro mogao pridruziti u rp? Dakle, sta kazete na jos jedan muski lik? 8)
Svakako bi nam dobro dosao jos jedan muskarac... Nadam se da se infidel ne ljuti :lol:
Evo ja inace samo da se javim da sam jos ziv, ne znam kada cu ponovo doci... Cujemo se! Pozdrav tirione! :wink:

Evo i mene...Opet na kratko :cry:
Inace,slazem se za muskog lika...Da ne budu muski u manjini :lol:
Pozzz svimaaa.... 8)
Da, da se malo pomuzevi rp... :D :wink:
Cinilo mi se da se Infidel nije ljutio kada smo ga obavestili o tome preko msn-a...
Pozdrav
Myst, Swan, Feanore...i svima koji trenutno ne pricaju samnom preko msn-a ili nisu citirani... :wink:

mystical_ocean:
tirionelf:

Oh, Sunce moje, sreco...tvoj Tirion ovo ne vide... :cry:
LJUBIM TE!!! :D
Mozes li mi ikada oprostiti??? :oops:

tirionelf:
mystical_ocean:
Feanor the elf king:
tirionelf:
Svakako bi nam dobro dosao jos jedan muskarac... Nadam se da se infidel ne ljuti :lol:
Evo ja inace samo da se javim da sam jos ziv, ne znam kada cu ponovo doci... Cujemo se! Pozdrav tirione! :wink:

Pozzz svimaaa.... 8)
Cinilo mi se da se Infidel nije ljutio kada smo ga obavestili o tome preko msn-a...
Pozdrav
Myst, Swan, Feanore...i svima koji trenutno ne pricaju samnom preko msn-a ili nisu citirani... :wink:
hvala 8)
pozdrav i za tebe
i ja se slazem za lika, iako nisam ukapirala, al ok :wink: :lol:

bleach:
tirionelf:
mystical_ocean:
Feanor the elf king:
tirionelf:

Pozzz svimaaa.... 8)
Pozdrav
hvala 8)
pozdrav i za tebe
i ja se slazem za lika, iako nisam ukapirala, al ok :wink: :lol:
Uh, izvinjavam se na nejasnocama. :oops:
Pa pozdravih sve, posebno pomenuh Myst i Feanora koje citirah, ali i Swan koja je u tom momentu cavrljala samnom preko msn-a.
Isto kao sto sada pozdravljam sve, a posebno tebe, citiranu,
Bleach

tirionelf:
mystical_ocean:
tirionelf:

Oh, Sunce moje, sreco...tvoj Tirion ovo ne vide... :cry:
LJUBIM TE!!! :D
Mozes li mi ikada oprostiti??? :oops:

:P :P
naravno da oprastam,kako da ne! :D
cmok :wink:

E, sad da se malo vrnemo nazad
- To sam i hteo. Izbaci sve iz sebe, prestani to da drzis u sebi. - rece Edi sa olaksanjem - Sto se tice onoga malopre, stvarno ne nzam sta se desilo, to je jednostavno bilo jace od mene. Ne mogu to da objasnim. Sto se tice onoga "sta se to desava medju nama", ne mogu da odgovorim. Jednostavno nemamo isti pristup i nacin razmisljanja, tako da sve sto budem rekao bice pogresno, sem ...
Edi pogleda u Fren. Gledala je u njega i cekala odgovor.
- Zaljubljen sam u tebe - odgovori Edi posle duzeg vremena i spusti pogled.
Skupio je malo hrabrosti i ponovo je pogleda u oci. Osecao je neku vrstu krivice zbog ovoga sto joj je rekao.
- Evo, ti sad znas sta je u pitanju pa mozda i uspes da resis zagonetku o nama. - Edi je tek malo kasnije shvatio sta je rekao i pocrvnene.
Fren je i dalje zbunjeno gledala u njega.
- Hajdemo u zamak - rece Edi da bi prekinuo tisinu. - Postaje hladno.
Fren je iz nekog razloga drhtela. Edi je pomislio da joj je hladno, te on skide svoju jaknu i dade joj da je obuce.
- Hajdemo u dnevni boravak da se ugrejes. Znam da ti treba odmor. Pricacrmo o ovome drugi put, ako ti ne smeta.

:shock:
ovako sam odreagovao kad sam procitao vase postove
razumecete, valjda
a mozda i necete
nema veze
desava se
nego, napisacu nastavak rp-a (buduceg) veceras
Liz cekam da pricas kako je bilo na maturi :wink:
i doci cu ranije, da pisem sam sa sobom da bi bilo zabavno kako kaze
MYST

mystical_ocean:
infidel:
mystical_ocean:
infidel:
mystical_ocean:
tirionelf:

sam ti zezaj...

ne diraj Monty-ja, bre :evil:

infidel:
mystical_ocean:
infidel:
mystical_ocean:
infidel:
mystical_ocean:
tirionelf:

sam ti zezaj...

ne diraj Monty-ja, bre :evil:

ma necu rekla sam ti...
salila se ocean... :lol: :lol:
pozzz :wink:

infidel:
:shock:
ovako sam odreagovao kad sam procitao vase postove
razumecete, valjda
a mozda i necete
nema veze
desava se
nego, napisacu nastavak rp-a (buduceg) veceras
Liz cekam da pricas kako je bilo na maturi :wink:
i doci cu ranije, da pisem sam sa sobom da bi bilo zabavno kako kaze
MYST

:roll: :roll:
jel to neko uvrijedjen?
nema potrebe infidel... :wink:

p.s.ovo boldirano...rekla sam "zanimljivo"... :P

infidel:
E, sad da se malo vrnemo nazad
- To sam i hteo. Izbaci sve iz sebe, prestani to da drzis u sebi. - rece Edi sa olaksanjem - Sto se tice onoga malopre, stvarno ne nzam sta se desilo, to je jednostavno bilo jace od mene. Ne mogu to da objasnim. Sto se tice onoga "sta se to desava medju nama", ne mogu da odgovorim. Jednostavno nemamo isti pristup i nacin razmisljanja, tako da sve sto budem rekao bice pogresno, sem ...
Edi pogleda u Fren. Gledala je u njega i cekala odgovor.
- Zaljubljen sam u tebe - odgovori Edi posle duzeg vremena i spusti pogled.
Skupio je malo hrabrosti i ponovo je pogleda u oci. Osecao je neku vrstu krivice zbog ovoga sto joj je rekao.
- Evo, ti sad znas sta je u pitanju pa mozda i uspes da resis zagonetku o nama. - Edi je tek malo kasnije shvatio sta je rekao i pocrvnene.
Fren je i dalje zbunjeno gledala u njega.
- Hajdemo u zamak - rece Edi da bi prekinuo tisinu. - Postaje hladno.
Fren je iz nekog razloga drhtela. Edi je pomislio da joj je hladno, te on skide svoju jaknu i dade joj da je obuce. - Hajdemo u dnevni boravak da se ugrejes. Znam da ti treba odmor. Pricacrmo o ovome drugi put, ako ti ne smeta.

...jao...sweet... he he... :wink:

Edi poce da peva neku pesmu
There's a light, when my baby's in my arms.
There's a light, when the window shades are drawn.
Hesitate when I feel I may do harm to her.
Wash it off cause this feeling we can share.
And I know she's reached my heart in thin air
- Ah Edi tu si - Obrati mu se Lajonel - Nesto si ljut? Sta je sad? Sta nije u redu?
- Nista nije u redu. Kako moze da bude u redu kad je onaj glupi Hans direktor? Ajde reci. Idiot. Kreten. Budala.
- Sto? Sta je sad uradio pa ga ne volis? - upita Lajonel.
- Idiot je doveo jo sjednog Sliterinca. Nek samo proba da zaigra za njihov kvidic tim. Sahranicu ga. Pa, jel on normalan? Vidi, samo ih dovodi, a nikog ne
odvodi. Gde to ima? - Edi je bio skroz iznerviran.
- Jelte, a sta ti imas protiv Sliterina?
- Sta bre? Jel si ti normalan? Sta imam protiv njih? Pa bre to su... to su... to su obicni kreteni i budale i ne podnosim ih. Mrzim ih. Prezirem ih. Sve bi ih pobio da mogu. Mucio bi ih do ludila. - deo Lestrejndzovog mozga je je preuzimao dominaciju nad Edijem.
- Ti i ne znas da izvedes bolnu kletvu. Sedi dole. - i Lajonel je polako gubio zivce.
- Ne umem. Mislis da ne umem. Videces. - Edi izvuce stapic i razdra se - Krucio - cin pogodi macku na drugom kraju sobe i ona poce da se uvija od bolova. -Ne umem a? Krucio. Krucio.
- Expelliarmus - povika Lajonel i Ediju stapic izlete iz ruke. - Hocu objasnjenje. Gde si ovo naucio?
Edi mu isprica sve o Antoninu Lestrejndzu i o njegovom planu.
- Znaci hteo je preko tebe da ukrade dragi kamen iz tajne prostorije i da te posle ubije. Zatim bi te odneo kao zrtvu kod sirene, koja bi posle toga povratila svoje moci i prisla bi na stranu Onoga-cije-se-ime-ne-sme-izgovoriti. Cudno. Kazes da si ga zarobio u WC-u? I on je jos tamo?
- Sem ako nije pobegao? - nastavi Edi
- I sve si to saznao i tek si sad meni rekao? Jel si ti normalan? Odo da javim direktoru. - i Lajonel sa tim recima istrca iz dnevnog boravka.
Edi je ostao sam. Ruka ga je uzasno bolela, kao i grudi gde je primio udarac od Antonina. Lakat na levoj ruci mu je gadno krvario. Povreda je bila velika. Pocepao je majcu da vidi dal ima nesto na grudima. Mesto gde ga je pogodila kletva bilo je crveno i taj deo koze ga je pekao. Osecao je veliki pritisak na tom delu grudi i tesko je disao. Pokusao je da ustane, ali ga bol u grudima vrati nazad u fotelju. Edi je tako sedeo neko vreme, kad u dnevni
boravak udje Lajonel u pratnji direktora Hansa.
- Edi zahtevam da mi objasnis sta se tacno desilo i me nisi obavestio o tome na vreme? - upita Hans - Zeleo bih da znam.
U Ediju je rasla mrznja. Zeleo je da napadne Hansa i da ge ubije. Mrzeo ga je.
- Znate i ja bih zeleo WC od suvog zlata, ali to je malo teze.
- Cemu takav odgovor?
- Cemu? Cemu? Pa bre dovodis one Sliterince u skolu tek tako. Vidi koliko ih ima. Ima ih ko zutih mrava.
Mrzim ih, mrzim. - Edi je poceo da vice na direktora.
- Zasto ih mrzih? - Hans je i dalje bio smiren.
- Ne znas? Kao ne znas? Bre pa ti si bio direktor kad se to desilo. Kako si samo dozvolio tako nesto.
- Reci sta?
- Lajonele napolje. Nije ovo za tebe. - rece Edi.
- Ne. On ostaje tu. Ako si Grifindorac onda imas hrabrosti to da kazes pred njim.
- Dobro. Ubili su mi sestru. Vi ste to zataskali. Niko nije znao za to. Namerno su je gurnuli iz voza.
- Ja tu nista nisam mogao da uradim.
- Ti nikad nista ne mozes da uradis. Beskoristan si.
- Hajde iskali sav svoj bes na mene.
- Sav? - upita Edi.
- Ne profesore. - pokusa Lajonel da spreci incident.
- Sav - potvrdi Hans.
Edi i Hans izvukose svoje stapice.
- Krucio - povika Edi, ali Hans izbeze kletvu. - Krucio.
I ova kletva je promasila.
- Jel to sve sto umes? - upita Hans.
- Sto je umes bolje? - odvrati Edi.
- Umem.
Edi nije znao sta se desilo. Visio je naclavacke. Hans se smejao, a onda ga pusti.
- Jel ti bilo dosta? - upita ga Hans.
- Nije.
- U redu. Legilimens. - povika Hans i pogodi Edija.
Hans mu je usao u mozak. Mogao je da sazna sve od Edija. Edi je skupljao snagu i najednom povika - Protego.
Cin je sada pogodila Hansa. Edi je sada video Hansove misli. Hans je tacno znao sta Edi vidi i dopustio mu je da vidi glavni deo.
Edi prekide cin i obrati se direktoru - To ste bili vi. Vi ste mojoj majci spasili zivot. Izvinite nisam znao. - rece Edi i istrca iz dnevnog boravka...

Back