Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Elishabeth:
bleach:
Elishabeth:
bleach:
Elishabeth:
bleach:
Pozzzzzzzzzzz Elisabeth! :lol:
mi smo na messengeru

A moj messenger pokazuje da ste offline.Reci mi tvoju adresu mozda i uspe.
samo sam ja sad tu :roll:
bleach_m@hotmail.com

Bleach imas li ISQ?
imam :lol:
daj broj :wink:
nego...

Da samo nemoj molim te da je pokazujes na netu dosta su mi slali viruse.Moj ISQ broj je 308-03-92-12

Hola evo i mene.
Otisla faza u zgradi pa sam ostao bez struje sinoc :cry:
Nego Elizabeth sto se tice virusa, da se srediti
Nadam se da se vidimo u BG za vikend
Pozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Evo ja opet samo da se javim. Malo cu da igram rp umesto ireth... Nadam se da vam nesmeta, ali ona mi je dala odobrenje...
Najzad, Elena je zavrsila u brzini test, i predala ga dvadeset minuta ranije pre svih, i izasla nekud uzurbano. Sara je digla pogled sumnjicavo, ali je profesorka prosla pored nje, i ona je nastavila uzurbano da radi. Lajonel je skoro bio gotov, i samo je prelazio pogledom preko papira, polako proveravajuci da li je sve tacno napisao, i dodajuci nedostatke. Zeleo je da pozuri za Elenom, jer je osetio da nesto nije u redu.
Ona je lutala sama hodnicima. Pokusavala je da oslusne, i povremeno dozivala Kelly. Otisla je kod sova, ali nje tamo nije bilo, i uskoro se vratila, nastavljajuci da luta hodnikom. Odjednom, osetila je slabasan zvuk, koji je polako rastao, i krenula ka njemu. Nasla se ispred velikog portreta, a kraj njega lezala Kellyna sveska koju je uvek nosila sa sobom (nisam mogao da se setim nicega drugog :lol: ). Onaj zvuk koji je domalopre cula sada je potpuno utihnuo, ali ona je bila sigurna da je dolazio upravo odatle gde je sada stajala. I pocela je polako da opipava zidove, dok najzad nije dodirnula portret. Iznenada, izgubila je ravnotezu i srusila se na hladnu zemlju, dodirivajuci nesto mekano pored sebe. Bio je potpuni mrak, i pipala je oko sebe trazeci svoj stapic. Uskoro je i uspela da ga nadje:
"Lumos!" i mali snop svetlosti poce da se probija kroz prostoriju. Uzasnuta, videla je Kelly kako nepomicno lezi. Prodrmala je:
"Kelly! Probudi se!" i strpljivo proveravala ima li neke ozbiljnije povrede. Odjednom, opet je pocela ona muzika koju je i prvi put cula, i ona se zgrozila, i pokusala da zapusi usi, pevajuci na sav glas da ne bi mogla da cuje. I uskoro je zvuk opet zamro i nastala potpuna tisina.
Lajonel je izasao desetak minuta nakon Elene, posto je sada bio siguran da mu je sve na mestu, i tacno. Trcao je uzurbano hodnicima, kada je cuo onaj isti zvuk i necije glasno pevanje, a onda je sve zamrlo, ali on je potrcao u tom pravcu. Nasao se isped onog portreta, ali nije nista cudno video:
"Mora da mi se samo ucinilo" pomisli on za sebe
Elena ga je cula iznutra, i pokusala da ga dozove, ali je otkrila u ocajanju da ne moze ni da se pomeri, ni da kaze nesto, i svaka koscica u telu je bolela, i osecala je blagi uzas, polako klonuci na zemlju. Lajonel je jos jednom sumnjivo pogledao u portret, i onda je ipak resio da pozove Edija da mu pomogne oko ovoga. Ali je prethodno resio da potrazi Elenu i Kelly.

cao narode,evo i mene.
Nego,da malo doprinosimo rpu......
____________________________________________________________________________________
Kada je videla Lajonela i Elenu Sara je shvatila da je pogresila sto je onako burno odreagovala na Edijeve reci.Odlucila je da mu se izvini.
Sasvim slucajno srela ga je kad je krenula na napitke.Videla je da je razgovarao sa Fran,ali je ona otisla.
-"Haj Edi",rekla je tako tiho da nije bila sigurna da li je cuo.
-"Cao,Saro",glas mu je bio hladan.
-"Ovaj....pa..... htela sam da popricamo,mislim,ako zelis">
-"Da?Reci?"
-"Daj,Edi kako ozes da budes takav?"
-"Izvini a kakav sam ja to?Kad sam ONO rekao nisam mislio na tebe,a ti sve pogresno potumacis",sad je vec bio ljut.
-"Znam,ali jednostavno-to mi je "slaba tacka",uostalom svi znate da mrzim one podele na zle Sliterince i dobre stare Grifindorce.Mislila sam da si ti jedan od onih koji to podrzavaju.Ali sad znam da nisi".
Gledala ga je upitno.Ocekivala je njegovu reakciju...Odjednom...nasmesio se....
-"Ma ok je.Sad smo izgladili nesporazume i zavrsili sa tim.Prijatelji?"
-"Naravno!Najbolji!"
-"Sta se bre vas dvoje smerate?",to je bio Horacije.
-"A?"
-"Nista samo rzgovaramo".
-"OK,nego,sreo sam Fran,sta je sa njom?"
-"Paaaaaa....",Edi ocigledno nije zeleo da kaze,"E,moram da idem,narode vidimo se na rucku!"
-"Cudno!Mogu da se zakunem da su se muvali ili sl.Sat mislis,da li se nesto desilo?"
-"Joj Horacije,pusti ih.Ako se desilo-recice nam.Ejjj covece,cas je vec poceo,a znas da Argus mrzi kasnjenje!"
-"Da....."
____________________________________________________________________________________
Ovo se desilo [posle Edijevog i Fran razgovora.

Feanor the elf king:
Evo ja opet samo da se javim. Malo cu da igram rp umesto ireth... Nadam se da vam nesmeta, ali ona mi je dala odobrenje...
Najzad, Elena je zavrsila u brzini test, i predala ga dvadeset minuta ranije pre svih, i izasla nekud uzurbano. Sara je digla pogled sumnjicavo, ali je profesorka prosla pored nje, i ona je nastavila uzurbano da radi. Lajonel je skoro bio gotov, i samo je prelazio pogledom preko papira, polako proveravajuci da li je sve tacno napisao, i dodajuci nedostatke. Zeleo je da pozuri za Elenom, jer je osetio da nesto nije u redu.
Ona je lutala sama hodnicima. Pokusavala je da oslusne, i povremeno dozivala Kelly. Otisla je kod sova, ali nje tamo nije bilo, i uskoro se vratila, nastavljajuci da luta hodnikom. Odjednom, osetila je slabasan zvuk, koji je polako rastao, i krenula ka njemu. Nasla se ispred velikog portreta, a kraj njega lezala Kellyna sveska koju je uvek nosila sa sobom (nisam mogao da se setim nicega drugog :lol: ). Onaj zvuk koji je domalopre cula sada je potpuno utihnuo, ali ona je bila sigurna da je dolazio upravo odatle gde je sada stajala. I pocela je polako da opipava zidove, dok najzad nije dodirnula portret. Iznenada, izgubila je ravnotezu i srusila se na hladnu zemlju, dodirivajuci nesto mekano pored sebe. Bio je potpuni mrak, i pipala je oko sebe trazeci svoj stapic. Uskoro je i uspela da ga nadje:
"Lumos!" i mali snop svetlosti poce da se probija kroz prostoriju. Uzasnuta, videla je Kelly kako nepomicno lezi. Prodrmala je:
"Kelly! Probudi se!" i strpljivo proveravala ima li neke ozbiljnije povrede. Odjednom, opet je pocela ona muzika koju je i prvi put cula, i ona se zgrozila, i pokusala da zapusi usi, pevajuci na sav glas da ne bi mogla da cuje. I uskoro je zvuk opet zamro i nastala potpuna tisina.
Lajonel je izasao desetak minuta nakon Elene, posto je sada bio siguran da mu je sve na mestu, i tacno. Trcao je uzurbano hodnicima, kada je cuo onaj isti zvuk i necije glasno pevanje, a onda je sve zamrlo, ali on je potrcao u tom pravcu. Nasao se isped onog portreta, ali nije nista cudno video:
"Mora da mi se samo ucinilo" pomisli on za sebe
Elena ga je cula iznutra, i pokusala da ga dozove, ali je otkrila u ocajanju da ne moze ni da se pomeri, ni da kaze nesto, i svaka koscica u telu je bolela, i osecala je blagi uzas, polako klonuci na zemlju. Lajonel je jos jednom sumnjivo pogledao u portret, i onda je ipak resio da pozove Edija da mu pomogne oko ovoga. Ali je prethodno resio da potrazi Elenu i Kelly.
joj nisam videla ovo al nema veze,nek se ovo desilo posel razgovora.
P.S."Sta uradiste mojoj sestri?" :lol:

E a sta cemo sa Varvikom?Dobio je neko pismo...Flame?

Evo malo RP-a od mene...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Gven je zavrsavala test,kada je dosta njih vec bilo izaslo.Skoro sve je znala,bila je sigurna da ce odlicno uraditi,ali ipak nije htela da zuri...Pitala se sta je bilo sa Keli..."Jaoo,opet ta dekoncentracija...Misli o testu Gven"govorila je tiho sebi...Profesorka(????) je pogleda..."Oprostite"promrmlja Gven i nastavi da radi.Rejc se ustala.Zavrsila je,a par trenutaka kasnije i Gven je uradila test do kraja...
Rejc je sacekala u hodniku.
-Idemo na veceru.Kako si uradila?-Zapita ona Gven.
-ODlicno!Ovaj OCN test ce mi biti najbolji!Ti?-
-Isto.Pa znas da nam ovo ide.-
Kada su sisle dole ugledale su Lajonela kako ide za Sliterinski sto...
-O,divno je da bar neko ne gleda ko je iz koje kuce.Dosta je bilo podela.Hajde-rece Gven smeskajuci se.Bila je takooo gladna.Primetila je da je Fran dosla nesto kasnije i izgledala je nekako tuzno,kao da je plakala...
-Fran,jesi li dobro?-upita je ona.
-Ma,nista,pricacemo kasnije,OK?-
-Kako hoces...Hajde sada,razvedri se malo.Nema razloga za tugu...Iako imamo jos 7(????npr) OCN-a da uradimo...Iako se desavaju cudne stvari u vezi Voldemora...Iako...-Htela je da kaze "Edi" ali se zaustavila.-sve u svemu nije tako lose,zar ne?-Sada je pogledala Fran u oci i nakezila se.
-Nije,ajde jedi...-Fran se nasmejala i uzela parce piletine.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

- Ako nisam ja u pitanju, sta je? Hoces da razgovaramo o tome? - Edi pogleda u nju - Drugovi za to sluze, jel da? Hajde slobodno, mozda mogu da pomognem.
Edi nije mogao da je zamisli takvu, zeleo je da joj nekako pomogne. Zeleo je da se ovo sto pre zavrsi. I dalje je gledao u nju. Nije odgovarala, gledala je i dalje u vrh svojih patika. Edi je imao osecaj da ju je gadno povredio i zeleo je da se ovo tisina prekine.
- Hej, jel volis da gledas zalazak sunca? Moze da bude zanimljivo. Pogledaj tamo - rece Edi pokazujuci prstom - Nije li carobno?
Fren podize pogled. Suza joj se slivala niz obraz...

infidel:
Elishabeth:
bleach:
Elishabeth:
bleach:
Elishabeth:
bleach:
Pozzzzzzzzzzz Elisabeth! :lol:
mi smo na messengeru

A moj messenger pokazuje da ste offline.Reci mi tvoju adresu mozda i uspe.
samo sam ja sad tu :roll:
bleach_m@hotmail.com

Bleach imas li ISQ?
imam :lol:
daj broj :wink:
nego...

Da samo nemoj molim te da je pokazujes na netu dosta su mi slali viruse.Moj ISQ broj je 308-03-92-12

Hola evo i mene.
Otisla faza u zgradi pa sam ostao bez struje sinoc :cry:
Nego Elizabeth sto se tice virusa, da se srediti
Nadam se da se vidimo u BG za vikend
Pozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Prvo da se izvinim sto se pojavljujem niodkuda.Nemam puno sati pa moram da stedim.A sta za vikend?

Malo da ja piskaram:
-Kelly se jedva pomerila.Nije mogla da vidi.Sve joj je bilo svetlo.Cinilo joj se kao da je izgubila vid.Htela je da zove pomoc ali su je pluca toliko bolela da nije mogla ni da dise.Odjednom ju je neko pozvao-Kelly!Ziva si?!Hvala bogu!-Kelly nija znala sta da radi.Nije mogla da vidi ko je to,a kamoli da prepozna glas.-Ko si ti?Dalje od mene!
-Kelly to sam ja Elena!Ne prepoznajes me?!-Kelly je tek sada shvatila gde se nalazi i sta se desava.-Kako si stigla ovde?Gde smo mi to?
-Kelly,da li me ti vidis?-Upitala je Elena ocekivajuci pozitivan odgovor.
-Ne!Nevidim nista!Slepa sam!-Kelly je zaronila lice u kolena i pocela glasno da place.
-Hej sve ce biti u redu!Ja cu te voditi!Moramo naci izlaz odavde!-tesila ju je Elena.
-Ne mozete izaci odavde!-Elena i Kelly su se okrenule da vide ko im se obraca.Proziran glas cuo se niodkuda.-Ko si ti?Pokazi se1-Vikala je Kelly.
-Dzabe me trazis kad nemozes da me vidis luda devojcice!Mozda ti ovo pomogne!-Kelly je udario neki snop plave svetlosti.Otvorila je oci i sada je videla jasno.-Elena!Ja vidim!Elena!-Elena podize Kelly sa poda i zagrli je.
-Nije vreme za dramu!-Govorio je proziran glas.
-Pokazi se cudoviste jedno!-Drala se besno Elena.Elena je zazalila sto je to trazila.Iz mraka izadje stvorenje koje je licilo na sirenu.Imalo je peraja,ali joj je lice bilo vrlo cudno.Na jednoj strani bilo je lepo lice devojke,a sa druge izborano lice stare zene.
-Ti…Ti si…….Ti si mrtva!-Kelly je bila bleda.
-Ne!Ja nikad necu biti mrtva!A sada mislim da vas ocekuje!
-Ja neidem nigde dok mi se sve ne objasni!-Zahtevala je Elena.
-Imacemo vremena za to!A sada za mnom!I nepokusavajte nista iza mojih ledja!-Kelly i Elena su nekom silom krenule za sirenom.
-Mozes li mi objasniti ko je ovo…ovo….cudoviste!-Elena se zgrozila.
-To je kraljica sirena!Nekada je bila najlepsa,ali ju je ta lepota unistila.Htela je vise i vise!I zato su je sirene odbacile uz kletvu da nemoze vise nikad da se vrati u bilo koje more i da zapoveda sirenama.Ali naravno,ona se bunila i zato joj je oduzeto ono sto ona najvise zeli-njena lepota i vlast!Ali ipak ima dosta moci!-Elena je gledala u cudu.Nije mogla da veruje da joj se sve ovo desava.
-I sta sad hoce od nas?
-Ne znam!Ali me ne bih cudilo da zeli nas ubije!Samo tako moze uzeti nas izgled.Znas tako skuplja zrtve i kad sakupi dovoljno izgleda moze da vrati svoju lepotu.-Kelly i Elena su se samo namrstile nadajuci se da ce izaci zive.Jedino im je to bilo u glavama.-Ali sta je sa ostalima?Da li ce ih pronaci?Ne smeju da dodju!Bice zrtve nekog cudovista!!!-Elena je bila, dosta zabrinuta.-Smiri se!Smislicemo nesto!-Tesila ju je Kelly koja je i sama znala da nece izaci zive odavde…………

Pa toliko od mene!Malo je predugacko,ali sta da radim!ZOP svima!

Back