hey people evo i mene
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
izgleda da nema nikog........tixi:hey people evo i mene
Elishabeth:bleach:imamElishabeth:bleach:samo sam ja sad tuElishabeth:bleach:Pozzzzzzzzzzz Elisabeth!
mi smo na messengeru
A moj messenger pokazuje da ste offline.Reci mi tvoju adresu mozda i uspe.
bleach_m@hotmail.com
Bleach imas li ISQ?
daj broj :wink:
nego...
Da samo nemoj molim te da je pokazujes na netu dosta su mi slali viruse.Moj ISQ broj je 308-03-92-12
joj nisam videla ovo al nema veze,nek se ovo desilo posel razgovora.Feanor the elf king:Evo ja opet samo da se javim. Malo cu da igram rp umesto ireth... Nadam se da vam nesmeta, ali ona mi je dala odobrenje...
Najzad, Elena je zavrsila u brzini test, i predala ga dvadeset minuta ranije pre svih, i izasla nekud uzurbano. Sara je digla pogled sumnjicavo, ali je profesorka prosla pored nje, i ona je nastavila uzurbano da radi. Lajonel je skoro bio gotov, i samo je prelazio pogledom preko papira, polako proveravajuci da li je sve tacno napisao, i dodajuci nedostatke. Zeleo je da pozuri za Elenom, jer je osetio da nesto nije u redu.
Ona je lutala sama hodnicima. Pokusavala je da oslusne, i povremeno dozivala Kelly. Otisla je kod sova, ali nje tamo nije bilo, i uskoro se vratila, nastavljajuci da luta hodnikom. Odjednom, osetila je slabasan zvuk, koji je polako rastao, i krenula ka njemu. Nasla se ispred velikog portreta, a kraj njega lezala Kellyna sveska koju je uvek nosila sa sobom (nisam mogao da se setim nicega drugog). Onaj zvuk koji je domalopre cula sada je potpuno utihnuo, ali ona je bila sigurna da je dolazio upravo odatle gde je sada stajala. I pocela je polako da opipava zidove, dok najzad nije dodirnula portret. Iznenada, izgubila je ravnotezu i srusila se na hladnu zemlju, dodirivajuci nesto mekano pored sebe. Bio je potpuni mrak, i pipala je oko sebe trazeci svoj stapic. Uskoro je i uspela da ga nadje:
"Lumos!" i mali snop svetlosti poce da se probija kroz prostoriju. Uzasnuta, videla je Kelly kako nepomicno lezi. Prodrmala je:
"Kelly! Probudi se!" i strpljivo proveravala ima li neke ozbiljnije povrede. Odjednom, opet je pocela ona muzika koju je i prvi put cula, i ona se zgrozila, i pokusala da zapusi usi, pevajuci na sav glas da ne bi mogla da cuje. I uskoro je zvuk opet zamro i nastala potpuna tisina.
Lajonel je izasao desetak minuta nakon Elene, posto je sada bio siguran da mu je sve na mestu, i tacno. Trcao je uzurbano hodnicima, kada je cuo onaj isti zvuk i necije glasno pevanje, a onda je sve zamrlo, ali on je potrcao u tom pravcu. Nasao se isped onog portreta, ali nije nista cudno video:
"Mora da mi se samo ucinilo" pomisli on za sebe
Elena ga je cula iznutra, i pokusala da ga dozove, ali je otkrila u ocajanju da ne moze ni da se pomeri, ni da kaze nesto, i svaka koscica u telu je bolela, i osecala je blagi uzas, polako klonuci na zemlju. Lajonel je jos jednom sumnjivo pogledao u portret, i onda je ipak resio da pozove Edija da mu pomogne oko ovoga. Ali je prethodno resio da potrazi Elenu i Kelly.
infidel:Elishabeth:bleach:imamElishabeth:bleach:samo sam ja sad tuElishabeth:bleach:Pozzzzzzzzzzz Elisabeth!
mi smo na messengeru
A moj messenger pokazuje da ste offline.Reci mi tvoju adresu mozda i uspe.
bleach_m@hotmail.com
Bleach imas li ISQ?
daj broj :wink:
nego...
Da samo nemoj molim te da je pokazujes na netu dosta su mi slali viruse.Moj ISQ broj je 308-03-92-12
Hola evo i mene.
Otisla faza u zgradi pa sam ostao bez struje sinoc![]()
Nego Elizabeth sto se tice virusa, da se srediti
Nadam se da se vidimo u BG za vikend
Pozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
mystical_ocean:sunrise__7@hotmail.com
Liz,ako hoces stavi me u kontakte.Ja sam trenutno na msn-u....
p.s.poz svima! 8)
on nam tako i odrzava temu :wink:mystical_ocean:ljudi,znate sta je zanimljivo?
citati kako se ponekad infidel dopisuje sam sa sobom...salim se... 8)
mozemo rp...samo ja nemam puno vremena...
poz :wink:
mystical_ocean:ljudi,znate sta je zanimljivo?
citati kako se ponekad infidel dopisuje sam sa sobom...![]()
salim se... 8)
mozemo rp...samo ja nemam puno vremena...
poz :wink:
mystical_ocean:JEDAN VELIKI,VELIKI POZ za INFIDELA... 8)
eto,jel sad ok? :wink:
infidel:mystical_ocean:JEDAN VELIKI,VELIKI POZ za INFIDELA... 8)
eto,jel sad ok? :wink:
jeste![]()