- Poruka
- 3.762
ja 3 deo nisam ni gledala pa ni ne znam kakav je al knjiga mi je ok......tu ima najvise zezanja koliko se ja secam
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lana M.:Meni je peta najbolja...
JekaiGeorge:Najvise su mi se dopao peti deo, ali ocekujem da ce sedmi da bude odlican mislim ovako generalno gledano. Ako se ispostavi da je Dambi stvarno mrtav i da se radnj ne desava na Hogvortsu onda ce licno meni knjiga da bude nezanimljiva. I dalje ne mogu da verujem da je ubila Dambija![]()
Slazem se da je nako znacajan morao da umre, ali malo preteruje sa ubijanjem dobrih likova (Sedrik, Sirijus, Dambi (ako je mrtav) ). Citala sam na nekom sajtu da joj je muz u trenutku kada je ubila Dambija uzviknuo:"Ne! Zasto njega? " . Bolje da je dala muzu da joj dovrsi knjiguTifsi:Neko je morao da umre (znacajan poput "Dambija"), ovako bi delovi isli do beskonacnosti . Svemu dodje kraj , pa i besmrtinma,svemogucima. Postoji velika poruka njegove smrti, ako je uopste to istina . JA sam ubedjena da ce se vratiti i u poslednjem trenutnku i spasiti Hari_the_pottera , ali to je tako predvidljivo, bzv . Kraj bi trebao da bude vrlllloooooo intrigantan , zanimljiv i neocekivan . Znaci ne po zelji , vec po meri . Kako dolikuje vrhunskom delu . The end mora biti tragican , po meni , jer ce tako ostaviti najvisi utisak kod svih . Ako bude happy-end ulazi u anale jos jedne bajke . TAda cemo svi moci da odahnemo . . . Videcemo jos..... Knjiga bi trebalo da je izasla , rekli su 07.07.07