Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sta bre sve u redu...? :? :?
ja sam prsla sinoc...
mrzim kad mi tako vezebez prodje vreme...
a htela sam bas da pisem rp :roll:
a nisam mogla... :shock:
sad me mrzi...
Feanore, ne reagujes na mIRC?
pozzzzzzzz svima... :wink:
cujemo se valjda
p.s. kako infidel, nema nikog? pa koliko nas je bilo na msn-u???

bleach:
Sta bre sve u redu...? :? :?
ja sam prsla sinoc...
mrzim kad mi tako vezebez prodje vreme...
a htela sam bas da pisem rp :roll:
a nisam mogla... :shock:
sad me mrzi...
Feanore, ne reagujes na mIRC?
pozzzzzzzz svima... :wink:
cujemo se valjda
p.s. kako infidel, nema nikog? pa koliko nas je bilo na msn-u???

Dobro na MSN-u, a sta je sa forumom. Nesto vas nije bilo :lol:
Ja sam bio sam. Nigde nikog. Pustos.
Osecao sam se ko Robinzon Kruso, a nigde moga Petka, a Subota bese. :wink:
pisemo se veceras

Evo malo rp od mene...
Samo da napomenem,da Feanor i infidel mogu ubaciti ono sto se desilo poslije njihovog razgovora,odnosno prije njihovog dolaska u boravak....Ma,kontate zar ne? :wink:

Nakon utakmice,Rejcel I Fren su krenuli ka njihovoj sobi...
Nakon sto su obukle novu,cistu odjecu,i malo se odmorile,sjele su u velike fotelje u zajednickoj prostoriji.Nikoga osim
njih nije bilo.Rejcel je iskoristila priliku da malo porazgovara sa Fren.
-Fren,sta se to dogadja?Ovih dana si odsutna....
-Nista Rejc.Ne obracaj paznju....-odgovorila je zamisljeno.
-Ma,kako nista?Nemoj meni da to govoris.Znas dobro da primjetim kada nesto nije uredu.Jos,nisi mi rekla ni za ono sto se dogodilo
sa Edijem...Saznala sam od Lajonela-Recel je sada zvucala ljutito.
-Vidi Rejc,znam da sam se pomalo udaljila od vas...ali...-Fren nije stigla da zavrsi recenicu.U boravak su usli Edi i Lajonel.
Lajonel je izgledao kao da se upravo desilo nesto sto mu se ni malo ne svidja.
-Sta je tebi?-Rejc ga je ozbiljno upitala.
Lajonel je samo pokazao prstom na Edija i promrmljao
-Njemu se opet nesto desava....-
Edi se nije obazirao na njegove rijeci.Sjeo je u fotelju i pisao nesto,kao i uvijek...
Rejcel je zatim ustala i krenula ka biblioteci
-Ljudi,ja ne mogu vise ovdje sjediti.Idem malo prosetati.-rekla je.
-Ok.Vidimo se Rejc-rekli su uglas.
Dok je setala dugim hodnicima njenog sadasnjeg mjesta stanovanja i skolovanja,razmisljala je
-Sa Fren zaista nesto nije u redu...Odbija nas sve...A samo sto mi je htjela reci sta se desava,morali su
njih dvojica doci...Uh...Nedostaje mi razgovor s Fren.Vec duze vrijeme nismo razgovarali.Nemam prilike da se bilo
kome izjadam,ili da s nekim popricam.Kako grozan osjecaj kada nemas nikoga...-dok je tako razgovarala sama sa sobom naisla
je na Horacija.
-Hej Rejc...Gdje si ti?-Horacije je razvukao sirok osmijeh.
-Vidi,vidi,ko mi kaze?Pa nikako nisi sa nama...-i Rejcel se nasmijala.
-Ma imao sam puno da ucim.Znas i sama.Gdje si ti krenula?
-U biblioteku.Ali,kako sam nasla drustvo,mozemo nas dvoje malo prosetati.Slazes li se?-prijateljski ga je upitala.
-Naravno!Idemo do jezera.-sretno je odgovorio Horacije.
Sati su prolazili,a Rejcel i Horacije su i dalje razgovarali na obali jezera.Srecom,nisu vise imali casova.Ali,nisu ni razmisljali
o skoli...Olaksali su dusu jedno drugome,a Rejcel je bila zadovoljna sto je makar sa tim svojim prijateljem,iako je iz
Sliterina,mogla da razgovara kad joj je to bilo potrebno.
-Horacije,vec pada mrak.Bolje bi bilo da udjemo unutra,zar ne?-upitala ga je kada se konacno osvrnula oko sebe
i vidjela da skoro nikoga nema napolju.
-Da,kako god hoces...Zao mi je sto necemo vise razgovarati,ali uredu.Idemo.-slozio se.
Rejcel je krenula na svoju stranu,a Horacije na svoju...

mystical_ocean:
infidel:
mystical_ocean:
Meni sada ide dobro,ovo "ulazenje i izlazenje" ( :lol: :lol: ),nadam se da je i tebi bleach "proradilo". :wink:
Poz svima,cujemo see.... 8)

Joj myst ali si ti duhoooooooooooooooooovita
Jelte na sta se odnosi ovo "ulazenje i izlazenje"
:twisted: Moro sam da pitam :oops:
:wink:

Jao,infideeeel,pa na sta ti to pomisljas...? :lol: :lol:

ma ne, ja cisto ono, kao, mislim, znas vec ULAZENJE I IZLAZENJE :oops: znas cega :D

infidel:
mystical_ocean:
infidel:
mystical_ocean:
Meni sada ide dobro,ovo "ulazenje i izlazenje" ( :lol: :lol: ),nadam se da je i tebi bleach "proradilo". :wink:
Poz svima,cujemo see.... 8)

Joj myst ali si ti duhoooooooooooooooooovita
Jelte na sta se odnosi ovo "ulazenje i izlazenje"
:twisted: Moro sam da pitam :oops:
:wink:

Jao,infideeeel,pa na sta ti to pomisljas...? :lol: :lol:

ma ne, ja cisto ono, kao, mislim, znas vec ULAZENJE I IZLAZENJE :oops: znas cega :D

mislim znas cega
clanova foruma, ako si ti na to mislila
a mozda i nisi
slabo citam misli

Huh...Hvala bogu da je sada sve u redu sa forumom! :roll: Juce nisam mogla da udjem.Istrosila sam jedan sat da bih usla.Strasno!Evo ja cu malo pisati posto neverujem da cu doci veceras:

Kelly se trze kada je neko upravo usao na vrata grifindorskog dnevnog boravka.Bila je to Rejc koja je delovala zamisljeno.
-Rejc...Mogu li nesto da te pitam?-Upita Kelly.
-Mmm...Da....
-Sta se to desava sa Fran?Videla sam je kako mrmlja nesto za sebe,pozvala sam je ali me nije cula.-Rece zabrinuto Kelly.
-Pa...Nisam sigurna.Cudno se ponasa.Ali otkricu!
-Mislim da bih Veritaserum upalio!-Rekla je Kelly uzbudjeno.
-Ma ne!Izvuci cu istinu iz nje sama.Bez pomoci.Hajde sada na spavanje.Sutra je utakmica protiv Sliterina!-Rece Rejcel pogurajuci Kelly iz fotelje......

Toliko od mene.POZ veliki i CMOK svima!!!!

P>S>Ljudovi treba mi savet!Ja ne mogu da pisem slova u boji ili drugih velicina,ili kosa slova.Jednostavno kada posaljem poruku kao da nista nisam odabrala.Ni boju ni velicinu.Zna li neko sta se desava?!

Evo,prvo da kazem bleach da joj je tixi rekla da je njen icq broj ICQ 326865006, i da ne pokusava da je izbegava... (tako ti je porucila). Dalje, za mirc, necu ga snimiti, posto sam ga vec imao, i nervira me pravo da ti kazem. Izbrisao sam ga. msn mi sasvim odgovara... I dalje, da kazem da nemam vremena za rp :( Idem ja sada... Bye!
PS. tixi je jos rekla da ima problema sa otvaranjem foruma, tako da nije mogla da posalje poruku...

Feanor the elf king:
Evo,prvo da kazem bleach da joj je tixi rekla da je njen icq broj ICQ 326865006, i da ne pokusava da je izbegava... (tako ti je porucila). Dalje, za mirc, necu ga snimiti, posto sam ga vec imao, i nervira me pravo da ti kazem. Izbrisao sam ga. msn mi sasvim odgovara... I dalje, da kazem da nemam vremena za rp :( Idem ja sada... Bye!
PS. tixi je jos rekla da ima problema sa otvaranjem foruma, tako da nije mogla da posalje poruku...

Steta!Smrc,smrc... :cry: :cry: :cry: Hej ljudovi imam i ja ISQ.Nisam neki ljubitelj ali nije ni los.Nego da objasnim Myst da u imenu imam h zato sto mi je ime Elizabeta kako vi kazete,ali kod nas se izgovara Elisabet ili Elišabet.Pa nije bas neko ime ali volim ga yato sto je tako cudno. :wink:

Elishabeth:
Huh...Hvala bogu da je sada sve u redu sa forumom! :roll: Juce nisam mogla da udjem.Istrosila sam jedan sat da bih usla.Strasno!Evo ja cu malo pisati posto neverujem da cu doci veceras:

Kelly se trze kada je neko upravo usao na vrata grifindorskog dnevnog boravka.Bila je to Rejc koja je delovala zamisljeno.
-Rejc...Mogu li nesto da te pitam?-Upita Kelly.
-Mmm...Da....
-Sta se to desava sa Fran?Videla sam je kako mrmlja nesto za sebe,pozvala sam je ali me nije cula.-Rece zabrinuto Kelly.
-Pa...Nisam sigurna.Cudno se ponasa.Ali otkricu!
-Mislim da bih Veritaserum upalio!-Rekla je Kelly uzbudjeno.
-Ma ne!Izvuci cu istinu iz nje sama.Bez pomoci.Hajde sada na spavanje.Sutra je utakmica protiv Sliterina!-Rece Rejcel pogurajuci Kelly iz fotelje......

Toliko od mene.POZ veliki i CMOK svima!!!!

P>S>Ljudovi treba mi savet!Ja ne mogu da pisem slova u boji ili drugih velicina,ili kosa slova.Jednostavno kada posaljem poruku kao da nista nisam odabrala.Ni boju ni velicinu.Zna li neko sta se desava?!

Pozdrav svima,mislim da necu veceras doci...
Samo da pitam,Liz,jesi li prvo oznacila(selektovala) slova,pa onda napravila da budu kosa,boldirana,u boji itd?
Ako nisi probaj,a ako jesi,onda stvarno ne znam sta se desava... :roll:

P.S.Ljudi,ja nemam ICQ :roll:

a sad malo rp-a
Edi pogleda Lajonel. - Jel valja pesma? Hajde reci, pa da idem da spavam.
Lajonel uze jos jednom da procita.

Uzglavlje ti namesta ruka sto ovo pise.
Zato odmori glavu i citaj svoj san sve tise.
Jer onaj sto te voli
Razdire svoju dusu ne bi li prestale boli.
Sve se nekako nadam da isto oboje snimo.
I sta sad da cinimo?
Odista, ne znam sta bi moglo tu da se radi.
Pisem ti zato tek tako, u nekoj mutnoj nadi.

Kazu da zivis sasvim fino,
da si se promenila, kazu, da blistas kao vino.
Ali umes, izgleda, da se skrijes u neki kutak,
kad se dremljivi svet opusti za trenutak,
pa places, malo, u tami.
A to i mene mami.
Odista ne znam sta bih ti mogao reci,
ali vec vidim da nije sva sreca ni u sreci.

On te zasmejava, izvodi te u drustvo, i sve je na nivou,
postupa sa tobom lepo, zivot ti lici na sou.
Kad treba da je jak, on je jak tebe radi.
A kad te ljubi, i to je nesto novo, uvek drukcije sladi.
Samo, da l' ti se nekad, onako, greskom, otelo moje ime,
tek da me udahnes s njime?

Ne znam, odista, sta tu treba da radim, a to nas dvoje
kao da nikad ni znali nismo.
Zato ti, samo, saljem malo ljubavi, uz ovo pismo.

Super je, ali stvarno ne znam kakvu korist imas od ovoga.
- Ne znam ni ja. Hajdemo na spavanje.
- Cekaj ne rece mi za koga je. - upita Lajonel.
- Tajna. - odgovori Edi i ode u spavaonicu.

E ljudi, evo me! Samo da ostavim rp, cisto da ne padnem u zaborav. Ne dolazim sada zbog
problema sa skolom itd, ali svakako cu vise dolaziti kada se skolska godina napokon zavrsi.
Pa da krenem onda:

Svanulo je najzad. Elena je sedela nervozno citavu noc i nije oka sklopila. Utakmica protiv
Grifindora je trebala da se odrzi tog dana, a to je bilo njeno prvo ucestvovanje. Primetila
je da ni Sara nije spavala mnogo. Ona je ustala i protegla se. Njih dve su uporedjivali sa
Veslijevim blizancima, sto se tice igranja Kvidica, sto se njima u neku ruku i dopadalo,
mada nisu to uvek smele da priznaju. Dobile su iste pozicije, ali nisu bile tako sigurne
u sebe. Barem ne Elena. Uzela je knjigu i otvorila je mahinalno, pitajuci se sta ona to radi.
Nasmejala se dok je gledala Saru kako nervozno navlaci carape.
"Sta je bilo?"
"Nista... Smejem se iz nervoze. Mislis li da cemo uspeti?"
"Zaista ne znam. Ovo nam je prva utakmica. Mislim da smo dovoljno vezbale. Ali ne bi nas ni
primili u tim da se Edvard i Lens nisu razboleli."
"Znam... Mozda nismo trebale da se prijavimo uopste. Ipak je kraj godine. Mozda smo mogle
sledece godine da konkurisemo na to mesto?"
"Mozda. Ali sada je gotovo. Nemamo kud. Moramo da odigramo tu utakmicu sto mozemo bolje."
"Nerado to priznajem, ali Grifindor ima izuzetno dobre igrace."
"Mislim da ne trebamo vise o tome da pricamo. Dovoljno sam nervozna."
"Hajdemo malo napolje... Ima jos dosta do dorucka."
"Ok, idemo..."
I njih su izasle polako.

Eto. Nisam bas u toku sa rp-om, ali Feanor mi je ukratko objasnio o cemu se radi...
I da, procitala sam i za mirc, i verovatno cu ga snimiti, samo ne znam kada. Idem ja! Pozdrav!

Evo mene! Dosao sam samo na nekih pola sata, sat... Moram u osam na spavanje... :roll: Ako se ne varam, a mislim da se ne varam, kod vas je sada osam sati... Ali nema veze, ne verujem da je bilo ko stigao, ali pokusacu da napisem nesto na rp-u... Vidim da si napokon dosla ireth! Dobro je... Ako je neko mozda tu, neka se javi. I sta je sa hitom i DAMBLDOROM? Ne dolaze dugo....

Lajonel se probudio sa laganom nervozom, mada u dobrom raspolozenju. Bila je ovo "utakmica godine" kako su je zvali, ali njega zapravo nije bilo briga koji ce biti rezultat, vec je bio zadovoljan i time sto ucestvuje. Pogledao je kroz prozor. Vreme je bilo vedro i neobicno lepo. On se protegao i otvorio sirom prozore udisuci svez vazduh punim plucima. Henri, student prvog razreda, samo je nesto promrmljao i okrenuo se na drugu stranu pokusavajuci u snu da navuce ogrtac preko sebe. Lajonel je pricao i pokrio ga, i zatim izasao u boravak. Bilo je skoro pet sati ujutru, ali on je to vece legao vec u osam i naspavao se i vise nego dovoljno. Deset minuta mu je trebalo da se spremi i izadje u vetrovito jutro. Zeleo je malo da proleti terenom pre ostalih, da se navikne na hladnocu i na vremenske prilike. Mada, videlo se da oko toga nece biti velikih problema. On je uskoro stigao do terena drzeci metlu u ruci. Polako je izvadio lopticu iz dzepa i baci oje u viz, da bi se zatim vinuo s' namerom da je uhvati, kada ga je bladzerka drmnula iz sve snage u pluca. Nije znao sta se desava, niti gde se nalazi, a jedva da je bio svestan i da pada, kada su ga Sara i Elena uhvatile. Mislio je da vidi duplo.
"Jel povredjen" cuo je jedan glas
"Ne znam" druga je odgovarala prestraseno
On se lagano uhvatio za glavu i pridigao
"Uh, izgleda da je sve u redu"
Sada je bio zbunjen, i poceo je da kaslje jako od nedostatka vazduha. Elena ga je jako udarila, sto mu je zamalo izbilo ono malo vazduha sto mu je preostalo, ali je pomoglo, jer uspeo je da udahne nakon toga. Zakasljao se jos jednom i seo zacudnjen:
"Sta se desilo? Nije mi dobro. Mislim da mi se vrti u glavi. Vidim duplo."
Elena se nasmejala sa olaksanjem:
"Ne vidis duplo... Ja sam Elena, Sarina sestra, ali nisam se dugo pojavljivala... Mozda me se zato ne secas."
Sada je Lajonel bio zbunjen, ali se onda setio da ih je i ranije vidjao zajedno, ali samo iz daleka:
"Ok, ali, otkud vas dve ovde, i sta me je udarilo?"
"Mi smo novi igraci Sliterina, primljene smo juce, posto su" zapoce Sara
"Znam, dva vaza igraca su povredjena... Da, cuo sam..."
"Da, tako da smo mi zamene. Zelele smo malo da provezbamo pre utakmice."
Lajonel se digao klimavo na noge za kratko se drzeci za svoju metlu.
"Zaista nismo nameravale da te povredimo..."
"Ma u redu je. Nije nista ozbiljno. Pa, jel vam ne smeta da vezbam sa vama?"
"Nikako, bice nam zadovoljstvo" odgovorise one istovremeno
"Ok, pa pocnimo onda!"
Skoro sat i po vremena su oni sami vezbali pre nego sto su drugi ucenici poceli da pristizu.

Evo, ne mogu vise. Moram da idem, a i umoran sam, a sutra moram rano da ustanem... :(
Cujemo se ljudi! Pozdrav!

Back