Elishabeth
Primećen član
- Poruka
- 761
sofffy:znam da sam boring i tako dalje ali ......
pogledajte moju slicicu u profilu!!!![]()
:wink:
Cooooollll!!!!!Ista kao moja knjiga!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sofffy:znam da sam boring i tako dalje ali ......
pogledajte moju slicicu u profilu!!!![]()
:wink:
jel su lepi, a...?Flame:Bleach leeeepi su ti textovi...al stvarno :wink: :wink:
morala samops:

hehe... kao ja nekadaFlame:Alllllllllllllo!
jel ima koga????
Bedak uvek dodjem kad je prazno...![]()
Eh,Sofffy slicica ti je bas...pa fuj...ovaj sorryops:
na iskrenosti,pogledaj moju nije li meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeedeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen
(Ego-trip
ops: )
Mali gremlinbas je dusa...
ozbiljno razmisljam da promenim nick(mali gremlin il gremlincic???pitanje je sad)
:?
![]()

heeeej... pa sto?tirionelf:Pozdrav svima...cujemo se za nekoliko vekova...
P.S. Liz, hvala na spominjanju Horacija...

Nedostatak vremena na netu...the usual...bleach:heeeej... pa sto?tirionelf:Pozdrav svima...cujemo se za nekoliko vekova...
P.S. Liz, hvala na spominjanju Horacija...![]()
![]()

tirionelf:Nedostatak vremena na netu...the usual...bleach:heeeej... pa sto?tirionelf:Pozdrav svima...cujemo se za nekoliko vekova...
![]()
Ne trebas plakati, moji postovi su ionako suvise gusili pricu, sada barem mozete napredovati sa radnjom. :wink:
P.S. Naravno, cuvajte mi Horacija...razdvojenost od mene mu ne prija, ali kada se mora...![]()
tirionelf:Pozdrav Myst. Hvala, ali...ma znas vec...
Znaci cujemo se posle 15.?
Ja imam jos oko 5 min. blazenog vremena, a onda...
![]()
Ako bude net vremena... :wink: Uh, da, kako nepristojno od mene...Black_Swan:Myst,evo i za tebe puno huggiez-a...Pozdrav!![]()
![]()
tirionelf:Uh, da, kako nepristojno od mene...Black_Swan:Myst,evo i za tebe puno huggiez-a...Pozdrav!![]()
![]()
Pozdrav Myst! Pozdrav Swan! Pozdrav i ostalima koji trenutno nisu tu!
meni su tvoji postovi za rp bili izuzetno zanimljivitirionelf:Nedostatak vremena na netu...the usual...bleach:heeeej... pa sto?tirionelf:Pozdrav svima...cujemo se za nekoliko vekova...
![]()
Ne trebas plakati, moji postovi su ionako suvise gusili pricu, sada barem mozete napredovati sa radnjom. :wink:
P.S. Naravno, cuvajte mi Horacija...razdvojenost od mene mu ne prija, ali kada se mora...![]()

tirionelf:Pozdrav svima...cujemo se za nekoliko vekova...
P.S. Liz, hvala na spominjanju Horacija...
bleach:meni su tvoji postovi za rp bili izuzetno zanimljivitirionelf:Nedostatak vremena na netu...the usual...bleach:heeeej... pa sto?tirionelf:Pozdrav svima...cujemo se za nekoliko vekova...
![]()
![]()

to nije dovoljno pa se na sve moguce nacine spremaju na nemoguce :wink: