Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jeste videli ovo?

5755.jpg

47040_375x375.jpg

equuspre5.jpg

harry2_narrowweb__300x425,0.jpg

Muahahahahahahah :lol: :lol:

http://www.**************/vesti.php?category=vesti&id=19616

...a zbog ovih slika mnogi roditelji prete da će svojoj deci zabraniti da gledaju sledeći filmski nastavak o popularnom čarobnjaku.

http://www.**************/fun.php?category=fun&id=19602

:p :p :p :p ;)

Bar ce se organizatori ovajditi od prodaje karata zenskom delu britanske populacije :))))) :lol: Mislim izjava da je ovo uradio kako bu unapredio karijeru (?!) i dokazao da vise nije (?!) decak nego muskarac.... najgora je glupost koju je iko ikada mogao da smisli. Mislim da se malo vise pogubio... a mozda sam opet malo zadrt u nekom pogledu... mislim da niko normalan ko vec ima toliku lovu ne bi ovo uradio... ili gresim?

Shta vam je ljudi.... Pa on je glumac.... Umetnik.... To nema veze sa novcem, vecj sa idejom.... Rezimo bivsha devojka Leonarda Di Kaprija Zizel uopshte ne mora da se skida jer ima para koliko joj dusha ishta ali je to ipak uradila zato shto joj se svideo rad jednog fotografa.... To nema veze sa novcem... Pre cju da podrzim nekog ko se skida zato shto ga novac ne interesuje nego onog koji to radi samo zbog njega....(mislm novca).

Klarisa:
Shta vam je ljudi.... Pa on je glumac.... Umetnik.... To nema veze sa novcem, vecj sa idejom.... Rezimo bivsha devojka Leonarda Di Kaprija Zizel uopshte ne mora da se skida jer ima para koliko joj dusha ishta ali je to ipak uradila zato shto joj se svideo rad jednog fotografa.... To nema veze sa novcem... Pre cju da podrzim nekog ko se skida zato shto ga novac ne interesuje nego onog koji to radi samo zbog njega....(mislm novca).
mislim da si totalno u pravu.ja bih isto uradila ako je film dobar,ako je radnja dobra.ja se u slobodno vreme bavim glumom i muzikom,i ako bi mi se pruzila prilika za takvo iskustvo,mislim da to ne bi propustila :smile:

Back