Lana M.
Aktivan član
- Poruka
- 1.296
Meni bas i nije zao.Na svaki deo treba da se ceka dve-tri godine.peleplay:Sve u svemu zao mi je sto ce 7. knjiga biti poslednja...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni bas i nije zao.Na svaki deo treba da se ceka dve-tri godine.peleplay:Sve u svemu zao mi je sto ce 7. knjiga biti poslednja...
JekaiGeorge:Ja definitvno nikada necu da ga zavolim.Smrad.
sto se tice filma imas na www.mugglenet.com odbrojavanje do izlaska filmapeleplay:Jel uspeo neko da pronadje kada ce izaci 7. knjiga? Cuo sam da ce 7.7.2007., a da peti film izlazi 12.7.2007. Za nas prevod cemo cekati verovatno do septembra, oktobra - sto se knjige tice...
To je tacno,u filmovima su mnogo toga vaznog izostavili...LPhoklica:još jednom.. knjige su u ovom slučaju toliko bolje od filmova
I ja se takodje nadam...aleksandra_93:ja treci nisam ni gledala,al sam citala.U cetvrtom filmu su izostavili iz knjige dosta toga.Nadam se da ce ovaj 5 deo filma biti bolji od ostalih.
sarabubasara:novi naslov hari potera je hari poter and deathly hallows
E a ja htela u Gryffindor ko me je samo stavio u Ravenclaw :xKlarisa:tea upala si u Revenklo!
Chestitam!