ndjordje91
Ističe se
- Poruka
- 2.675
Sutra ili prekosutra,,,
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jezivo... nadam se da shvatash da je Hari maloletanseen:DOLE HARRY GORE GANDALF
I ja vise volim knjige.Gospodare sam pocela da citam i odustala posle pedeset i nesto strana,a gledala sam samo prvi deo koji me je uzasno smorio,tako da ostale delove nisam imala strpljenja da gledam.JekaiGeorge:Stvar ukusa. Neko vise voli LOTR neko HP.
Ja licn vise volim Harry Potter-a. Knjige. Ove filmove malo pomalo unistavaju.
Zar Dambldor vec nije umro u 6.delu? :wink:Hary Poter:Alo nemoj da mi diras HP ja sam dosad procitao sve delove knjiga i gledao sve delove filma.A taj tvoj smor od filma sam gledao prvih 6 minuta i posle odustao.Ste znali da Dambldor u 7. delu umire.Lord of the Pigs je sranje jel znas i nemoj da si nesto rekao na pacun HP imas da te imlatim jel jasno majmune glupi sugavi.Aj mars sa ovog foruma nisi dobrodosao.Idi spavaj gledajuci taj tvoj Lord of the Pigs jasno.
:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hary Poter:Alo nemoj da mi diras HP ja sam dosad procitao sve delove knjiga i gledao sve delove filma.A taj tvoj smor od filma sam gledao prvih 6 minuta i posle odustao.Ste znali da Dambldor u 7. delu umire.Lord of the Pigs je sranje jel znas i nemoj da si nesto rekao na pacun HP imas da te imlatim jel jasno majmune glupi sugavi.Aj mars sa ovog foruma nisi dobrodosao.Idi spavaj gledajuci taj tvoj Lord of the Pigs jasno.
:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hehe ti sve neke carobnjake :-D :-DJekaiGeorge:Alo ljudi oladite... Nemojte da se svadjate oko gluposti. Jedan vise voli LOTR drugi HP, pa sta? Raznolikost veseli. Bilo bi smorno ovde na forumu kad bi svi imali isto misljenje.
@Hary Poter Da te podsetim da nemas pravo da vredjas bilo koga na forumu niti da nekom kazes da li je ili nije dobrodosao. seen te nije vredjao, pa stoga nemoj ni ti njega.
Ponasate se kao deca koja se svadjaju cija je igracka bolja.
Ja mislim da su i LOTR i HP ekstra popularni i da su super. Licno, vise volim HP ali to ne znaci da ne volim LOTR. Mene je druga knjiga LOTR-a malo smorila,ali me je zato odusevio prvi film.
@seen I ja najvise volim Gandalfa od LOTR junaka. Dambldor iz HP ti je kao Gandalf u LOTR-u.
A sto se tice HP junaka obozavam Dambldora...
A meni Mudomir.seen:hehe ti sve neke carobnjake :-D :-D
Meni naj junak faramir..Al ovo nije tema za to 8-)
Pa to je fora, Gandalf je bio kao neka zastitnicka figura ovim malcima, tutorijal neke vrste, i kada ga navodno ubise, onda je ispalo kao 'e sada malo jave'. Malo dobilo na ubedljivosti, da niko nije besmrtan u toj prici i da svako moze da popushi paklenog demi-boga kome nije bio dan...JekaiGeorge:Da. Volim mudre carobnjake :-D . Samo sto je Gandalf ostao ziv dok Dambldor nije bio te srece (iako licno mislim da ce se ispostaviti da je ziv u 7 knjizi). To je i glavni razlog zasto necu da kupujem 7 knjigu. Prosto sam se razocarala.
A isto sam se tako nervirala i kad je Gandalf navodno poginuo.