Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
BigMan:
Pozdrav svim HP fanovima. Drago mi je da ova tema josh zivi iako je interesovanje opalo. :D
Ma samo da se izdrzi do knjige i film i bice super. :)

Ma necemo mi nigde... Ovo je jedini Hp forum za koji ja znam koji je stalno "Hot" vec zadnje 3 godine! A razlog... Nema rivalstva!!! Bio sam uclanjen na tri razlicita HP foruma (svi su organizovani na foru Hogwarts-a) i tu se javilo rivalstvo izmedju pojedinaca iz razlicitih kuca i sta se desilo ... Sva 3 sajta su hakerisana i oborena!!! Ovde smo svi isti i zato ZIVIMO!!!!!!!!!!!!

Olaaaaa!!!!Do u remember me?
E pa znam da je sramota sto se bas bas dugo dugo nisam javljala,ali verujte....toliko toga se izdesvaalo da...ne znam...ali ono sto je najbitnije ostala sam verna HP-u i naravno VAMA,ako me se secate,jer ja sam jedna od onih koji su bili uz ovaj sajt od pocetka....Nego,jedan od razloga je sto sam izgubila password pa nisam mogla ni da se konektujem preko ptt-a,pa sam na forumu promenila sifru,(biser!sta da kazem,a nisam mogla da proverim postu)....Pa,sad sam tu i nadam se uskoro se vracam opet.OGROMAN KISS ZA SVE!!!!!!!
TIXI

tixi:
E pa znam da je sramota sto se bas bas dugo dugo nisam javljala,ali verujte....toliko toga se izdesvaalo da...ne znam...ali ono sto je najbitnije ostala sam verna HP-u i naravno VAMA,ako me se secate,jer ja sam jedna od onih koji su bili uz ovaj sajt od pocetka....Nego,jedan od razloga je sto sam izgubila password pa nisam mogla ni da se konektujem preko ptt-a,pa sam na forumu promenila sifru,(biser!sta da kazem,a nisam mogla da proverim postu)....Pa,sad sam tu i nadam se uskoro se vracam opet.OGROMAN KISS ZA SVE!!!!!!!
TIXI
tix!kako te se necemo sjecati! ;) sta se radi?kao sto vidis,skoro nikoga od starih clanova nema... :(

sofffy:
tix!kako te se necemo sjecati! ;) sta se radi?kao sto vidis,skoro nikoga od starih clanova nema... :(
prvo,thx Jekai...
pa evo ja nesto prehladjena,pa nista od grada,a subota + u petak je skola grrrrrrrr.....
da,vidim nema nikog od starijih, i bas mi je krivo.Znam,nisam se ni ja trudila preterano,ali ono sto je najbitnije nisam prestala da budem fan Hp-a,a nadam se ni ostali...ipak,to je ono sto nas veze,zar ne?E,da,sta je sa Feanorom?Hitom?Dambom?Rain?Ostali?!Zar je moguce da smo dozvolili da tema bude na izdahu....?
Ok,evo,posto sam ja nedavno tek procitala 6. knjigu(znam,sramota,ali sta cu?!),jos uvek sam pod utiscima....Ipak,desilo se ono sto sam najmanje ocekivala,i iznenadjena sam,verujem i vi.I,zaista sta joj bi da ubije Dambldora?!A koliko sam cula,planira i jos nekog?!Uf...Pa,za sada toliko od mene,zurim.Kiss!!!!!!!!

E ljudi,sta ima?Opet ja...;)Da.citala sam neke vase stare postove i reko hajde da uradim neki test,nemam pojma kao na koga licim ta fora i ispalo Hermiona...ha ha ;) no dobro.....da ne dosadjujem...e da citala sam nase rp postove....hej kako mi samo nedostaje to.....bila su to i vise nego lepa vremena...;)

tixi:
TIXI

poz, tix
poz svima

HEBEHA:
Gdje si radila taj test? Mozes da ostavis neki link na ovoj strani?
Sto ne dodjes na hogvorts srbia, link je na prethodnoj strani.
e za link ne znam stvarno,ne secam se gde sam nasla,ali neko od clanova je ostavio...ne znam na kojoj strani....ako pronadjem javicu...
e a ti mi ostavi link za hogvorts serbia,nadam se da cu moci da stignem;)potrudicu se,ko je tamo od nasih?poz. za sveeeee!!!!!
thx hit,sta ima?

Back