Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ajde da pricamo ovdje, molim vas. Tako mi je pegla da se ukacim na 10 raznoraznih foruma, mada mi je ov sa drumstrangom bas super kao ideja. Naravno, forum nema sam po sebi veze sa ovom skolom. Bilo bi bolje kada bina forume dolazili ljudi koje to iskljucivo zanima, da ne krene neka glupa prica.

Ajde sada, da tu na krstarici postavljamo jedni drugima pitanja (ne neka ocigledna) vezana za HP. Ima li nade?

Evo - Grifindor ima dnevni boravak u tornju, Sliterin u tamnicama. Gdje su Revenklo i Haflpaf?

Dakle, pitanje, zatutuljeno kroz knjige (ali odgovor postoji u nekoj knjizi), pa da se razmislja.

E, ovo je bas zadnji pokusaj!

Revenklo je u tornju nasuprot onom gdje je Grifindor.
E, sad, zamak ima cetiri tornja. Jedan je sovarnik, drugi i treci su dnevni boravci. Sta je u cetvrtom? Ovo ne postavljam kao zagonetku, nego ne znam ni ja pa pitam.

Inace, da, ova tema propada zbog raznih hp foruma na kojima i onako nema nikoga, a bleje o svemu osim o hari poteru.

Sofffy, divno od tebe sto si ovdje. Bas sam se odusevila kada sam nasla temu medju prvima.
Kao u dobra stara vremena.

Pa, drago mi je sto vidim da ima poneko. Jeste da se prica o drugim forumima, ali ima poneko.

U sustini, ozivjece tek oko petog filma.
Sta mislite, koje ce scene morati a izbace jerce neke definitivno morati da film nebi trajao po nekoliko dana.

Back