Bambina
Buduća legenda
- Poruka
- 25.036
Hehe, hvala, okačiću kad god nađem nešto zanimljivo. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja imam sve delove skinute sa neta, al' mi slatko da čekam kraj nedelje i gledam deo po deo.![]()
Ovo sam i ja provalio....palo mi u oci sad kad sam gledao u nedelju da jedan mali debeli crnac ima ulogu,cak i par recenica, mada se ranije nije pojavljivao...politika, sta ces..p.s. jeste primetili kako su od treceg dela poceli da ubacuju i crnce,kineze itd kao ucenike u okviru skole
Gledao sam sinoc Zatvorenika i ne mogu da ne primetim par stvari:
1.Odlicno je odradjen,mnogo mi se svidja sam izgled filma,nasli su pravu dozu,film nije ni previse mracan ni previse svetao,a vizuelno mi je najlepsi
2.Svidja mi se sto nije mnogo toga izmenjeno u odnosu na knjigu,a i to sto je izmenjeno to je samo na bolje
3.jeste li primetili da Hari u odredjenim momentima mnogo podseca na onog vampira iz Twilighta?
4.Ko je onaj mrsavi klinac koji se vuce sa Melfojem i com.?
5.Glupo mi je to sto nisu malo detaljnije odradili scene susreta sa Sirijusom.Ali, dobro.
6.Sve usvemu,drago mi je sto sam ponovo posle toliko vremena odgledao ovaj film,za koji smatram da je najkompletniji HP....![]()
ok; odgledao sam konacno sve filmove tokom zadnjih par dana.
najbolji delovi po meni su Prisoner of Azkaban, i Order of Phoenix.
ostali onako manje vise su ok.
najsmorniji deo Half blood prince
poslednji deo (part 2) me je razocarao koliko je los pogotovo zbog kraja filma tj zavrsetka
p.s. jeste primetili kako su od treceg dela poceli da ubacuju i crnce,kineze itd kao ucenike u okviru skole![]()
Nije sigurno,posto se i Kreb i Gojl pojavljuju u onoj sceni kada Hermiona opauci Melfoja...4. Verovatno neka zanema za Kreba
Jedva cekam sutra uvece da gledam peti deo na Prvoj...
E, bas mi je drago sto prikazuju.
Jedva cekam sutra uvece da gledam peti deo na Prvoj...
E, bas mi je drago sto prikazuju.
ako imas dobar monitor ,lcd, malo veci.. i ako imas 5.1 ozvucenje .. bolje da skines sa neta bluray-rip verziju koja zauzima oko 2-4 gigabajta.. mnogo bolji kvalitet slike vide se svi sitni detalji i zvuk detaljan..sve u svemu mnogo bolji ugodjaj.. vazi za sve filmove ne samo za hari potera.. ja sam odavno prestao da gledam filmove na tvu, a i na kompu one od 700mb divx kvaliteta..
ako planiras to da uradis javi da ti kazem detalje jer citao sam da je nekima sto su skidali stigao mail ond internet provajdera ili od warner bross-a, da je to sto su uradili nelegalno
p.s. mada..ima neke cari s druge strane, gledati film na tv-u..pogotovo one koje sam vec gledao ranije i koji su mi odlicni
Šta ono rekoste, kako Voldemort umire u knjizi?
Niko od nas nije rekao da obozava filmove, cak naprotiv, ali to ne znaci da moras to tako da kazes, mislim....Est gustibus non disputandum...Na stranu knjige koje su mozda i dobre. Prozaicniji i pateticniji film od hari potera (namerno malim slovima) odavno nisam gledao, i to ne bi bio problem da nije tolikog broja tinejdzera koji svrsavaju na istog. Nataknem vam harija potera, i okrenem ga, da izvines. Samo toliko.