dusankovacevicsrbija
Aktivan član
- Poruka
- 1.163
Dobre slike... Naročito ona sa potronusima...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neće prikazivati zadnji...ni predzadnji... Rekao sam vam ranije da niko (još uvek) nema pravo na javno prikazivanje zadnja dva dela (ni u Americi)...
Meni su ovako omiljeni: Zatvorenik iz Azkabana; Vatreni pehar; Red feniksa (inače prva knjiga koju sam pročitao...malo mi bila nejasna radnja...pitam se zašto); Deathly Hallows part1; Polukrvni princ; D. H. part 2; Dvorana tajni i (skoro ga mrzim) Kamen mudrosti...
Nije loš D. H. 2 ali nekako mi šupalj, nešto mi se ne dopada a scena twenty years later je žalosna... Samo su našminkali (jadno) glumce i druge frizure... Mislim da dete provali da su namestili loše i niko ne bi rekao da je kao prošlo dvadeset godina... Kreteni, mogli su hladno kao u Bendžaminu Bartonu da koriste CGI starenje, super bi ispalo i zapravo sam jako dugo čekao ovaj film da vidim kako će ih uraditi a oni upropastili...
Imaš link na netu da pogledaš part 2 sa prevodom...
Ama, ono jedva da ima veze sa vezom,prevazislo je sakacenje LOTR-a,neverovatno,upropasti mi i utisak o prvom delu,koji je bio gledljiv...Ranije smo raspravljali o tome i mislili smo da je do režisera ali sada kada malo razmislim, mogli su da ga sklepaju kao LOTR, pa nek' je tri i po sata ali da je jedan film... Ovako mi se čini da su podelili na dva pa nisu znali šta da prebace u drugi i ostao je skroz šupalj... Zato mi je D.H. part 1 bolji...Mnogo bolji...
Film je, za mene, blago razocarenje...toliko detalja su ispustili,zanemarili,da je to neverovatno...totalno su me ubedacili u svakom smislu te reci....svetle tacke filma su retke...ovakav serijal ne zasluzuje ovo...ne mogu ga nazvati nicim...
Ama, ono jedva da ima veze sa vezom,prevazislo je sakacenje LOTR-a,neverovatno,upropasti mi i utisak o prvom delu,koji je bio gledljiv...
Ovo moze da gleda samo onaj koji nije imao dodira sa knjigama,a za prave fanove,ovo je uvreda....Ajde da su ga napravili ugodnijim za ove sto nisu citali knjige,pa da im se oprosti,ali ni to nisu uradili kako treba...sumnjam da je neko ko je samo filmove gledao,uopste do kraja shvatio kako je Voldemor ubijen.KATASTROFA
Neće prikazivati zadnji...ni predzadnji... Rekao sam vam ranije da niko (još uvek) nema pravo na javno prikazivanje zadnja dva dela (ni u Americi)...
Meni su ovako omiljeni: Zatvorenik iz Azkabana; Vatreni pehar; Red feniksa (inače prva knjiga koju sam pročitao...malo mi bila nejasna radnja...pitam se zašto); Deathly Hallows part1; Polukrvni princ; D. H. part 2; Dvorana tajni i (skoro ga mrzim) Kamen mudrosti...
Nije loš D. H. 2 ali nekako mi šupalj, nešto mi se ne dopada a scena twenty years later je žalosna... Samo su našminkali (jadno) glumce i druge frizure... Mislim da dete provali da su namestili loše i niko ne bi rekao da je kao prošlo dvadeset godina... Kreteni, mogli su hladno kao u Bendžaminu Bartonu da koriste CGI starenje, super bi ispalo i zapravo sam jako dugo čekao ovaj film da vidim kako će ih uraditi a oni upropastili...
Imaš link na netu da pogledaš part 2 sa prevodom...