Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ima stvarno sanse da je R.A.B. ustvari Sirijusov mladji brat Regulus Blek.Inicijali odgovaraju mada mu ne znam srednje ime...A on jeste pobegao i poziveo malo posle toga.Cini mi se da ce se sesta knjiga zvati po Horkruksu. Ili sliterinskom ili grifindorskom.Mozda onaj mac iz drugog dela ili nesto slicno.Ili pak nesto od sliterina.I stekla sam neki utisak da je Damlador molio Snejpa da ga ubije a ne oslobodi.A i Damldor mi je nesto cudan.Sav je nesto 'mekan' kroz celu knjigu:roll:

joj omaldino moja!
s'o se tice RAB-a
tu informaciju da je on Sirijusov brat ste mogli da procitate gde hocete na netu i vise je krajnje gloopo vrteti se u krug
svi postavljate krajnje pogresna pitanja, a odgovori su vam jednolicni

sto se tice onog-cije-se-ime-ne-sme-izgovoriti... hm... ispod ocekivanja... iako mu je izgled skroz super, ponasanje i kretanje je ocajno... on nema takav stav, nema takav hod, nema toliko prljave zube!

sto se tice o diskusiji u vezi knjige ja sam uvek za
samo napred jedva cekam pitanja, btw imam i ja par pitanja da postavim, ali otom-potom, dame imaju prednost, a i ja mogu da cekam... ionako zeo zivot cekam... tako da mi ovih par min-sati-dana nece nista znaciti

specijalan pozdrav za moju sestru
btw, imas najlepsu kosu na svetu i sto se tice moje kape, zamenio sam je sa fantomkomi salom koje ne skidam, jest da licim na nindzu... ali... meli deluje bolesno ;-)

Nisam procitala na netu(u stvari srm.jesam,ali posle,samo da bih potvrdila) za Regulusa.I logicno je.
Snejp nije ubio Harija kada se povlacio sa Drakom(a ne verujem da ga je pustio zbog V.)Zasto?
Odbio je sve kletve i nije ge povredio.Iznervirao se kada ga je Hari podsetio na proslost.Zasto?Sta za njega znaci pojam kukavica?Zasto nije ubio Hagrida?Zasto je oklevao kada je video Dambldora i Smrozdere?Sta je uradio da zasluzi Dambldorovo poverenje?On je bio isuvise mocan da bi ga neko prevario bez obzira na oklumenciju.Snejp stalno kinji Nevila.Mislim da je on namerno Voldemoru imenovao Harija kao Izabranog da bi se osvetio Dzejmsu.Jel on Narcisi bio ljubavnik pa mu je Drako sin.Ili joj je mozda brat?Da li je Dambldor znao da ce umreti cim je popio ono?
Aj' bre i ti postavi neko pitanje.I pokusaj da odgovoris na bar neko moje...

Zato sto je trostruki agent. Zato sto se stidi svog porekla. Zato sto ga je uznemiravao Harijev otac!
Zato sto je trrostruki agent. Zato sto je imao dogovor sa Dambldorom! Mislim da Hari jeste osoba kojase imenuje u prorocanstvu ali ce Nevil Puno pomoci! Drako nema nikakve veze sa Snejpom! Snejp je to uradio zbog dogovora sa Dambldorom! I da Dambldor je znao da ce umreti nakon napitka zato je i zvao Snejpa cim su se vratili u Hogsmid!

Ali sve ovo imas na prethodnim stranicama! I koji su Horkruksi i ko Je RAB! Samo se vrati par strana unazad!

Ma bila sam na par foruma i svi blebecu o istom.Verovatno i ovde.Znaci u pravu sam kada mislim da Snejp ipak radi na Harijevoj strani.Mada sam prvo mislila da on radi za sebe i da je stvarno 'vozao' i jedne i druge.Pa,recimo da sam sigurna da je on neverovatno pametna osoba.Znam da se Hari imenuje.Mislila sam na to da je Snejp,posto je on prisluskivao,namerno rekao Voldemoru da je to Hari,da bi se osvetio.On jeste u nekoj vezi sa Drakom.Kakvoj,ne znam.Jel neko rekao ovde da je mozda Hari jedan od sedam?Ta teorijica mi je bas zanimljiva.Morao bi da se ubije na kraju.Mada mi se cini da ce Voldemora neko drugi ubiti .Ili ce biti kao fora...ma ono 'mi mislimo da je mrtav kad ono medjutim...'A ono ogledalo ima inicajale r.a.b.Jooj,sto nemam knjigu na engleskom...
Ladno ne mogu da verujem da sam se navukla na ovo.Kao da imam deset godina:lol:Inace ova zadnja knjiga mi je totalno konfuzna.Kao da je samo htela da da objasnjenja.Nista stil,nista fore.Dva-tri puta sam se nasmejala a vise puta sam se zapitala da li je ovo stvarno ona pisala...

E pade mi nesto na pamet.Kao fora naravno.Hari prezivi i bude ubuduce kao novi Dambldor a nekako prezivi i Voldemor(naravno,da mi to ne znamo)i Drako postane novi Snejp pa bude:"Pa deco vidimo se kroz deset godina."Ili nesto slicno...

N_ToNx:
Ja takodje pretpostavljam da je Snejp trostruki agent, mnogo toga govori tome u prilog, ali me zbunjuje izraz na Snejpovom licu kada je ubijao dambldora. U knjizi pise da je to bio izraz cistog prezira ako se ne varam

posto sad nemam vremena da pisem
sasvim prosto
Snejp je najbolji oklumens i on je pozitivac, sto se tice ubistva drugi put, sad zurim

PS Snejp je odan Dambldoru, a sa Harijem ima poseban odnos koji je samo za Harijevo dobro ;)

Sad mi pade na pamet,za one kletve koje ne moras da izgovaras.Nisam nigde nasla da pricaju o tome.Da nisu tako komunicirali?I nesto mi je svejedno za Horkr.Snejp mi je bas interesantan.Samo da JKR ne zaj. kraj.Mislim moze malo krvi ali ne masovni pokolj.:lol:Ne mogu da verujem kako je zena uskladila sve moguce sitnice.Kao ona glupost o ne znam kom delu kad je Hari omasio prodavnicu i video ogrlicu.I meni je zapala a oko ali ko bi rekao da ce igrati ulogu u 6. delu?Treba imati iq za tako nesto.Mastu:wink:A onaj Ronov talenat za sah?I one cetiri reci koje je DD izgovarao.Pa sve vrste napitaka.Pitam se dal ce sve to imati neku ulogu.Ko mi je kriv kad sam tek sad procitala knjigu.I ima da se nerviram dok ne izadje sledeca...

Back