Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
hej bez svadje!
nasoj durgarici BLEACH je danas rodjendan i stoga Happee birthady i sve najbolje

a sto se tice sofffy to cemo drugi put

@ tonx
nisam mislio da te naljutim, sustina je u tome da ljudi treba da uce sto vise stranih jezika kako dela samih stranih drzava ne bi gubila svoju lepotu prevodjenjem
ne kazem da nas jezik ne valja, samo... prevodioci nisu u stanju da docaraju atmosferu koja vlada u engleskom izdanju HP 6

drago mi je sto si iznela svoje misljenje i to cenim
moje misljenje o tebi se popravilo, otisla si stepenicu vise

@ndjordje91
ej, stvarno te molim da malo razumnije pises
stvarno mi nisu jasni tvoji znaci interpunkcije, mislim recenice su ti skroz nejasne, bar za mene i ovaj... trudi se da pises prosto-prosirenim recenicama, sa malo vise detalja, jer kao sto rekoh, malo su nejasne

btw, objasni ovaj zadnji post

@ sofffy
tx sto me branis, tj moje stavove
to mi jako puno znaci
poz

pod 1
u bioskopima nije prikazan ceo 4. film
naime, rec je o director's cut-u, tj scenama koje su izbacene iz bioskopskih predstava i pojavice se malo kasnije na DVD izdanjima, nesto tipa special edition (nekih 30 minuta)

pod 2
sto se tice kvaliteta filmova
pa gledano sa mog stanovista, prva dva su OK, pogotovu prvi film, dok je treci ekstra tresh, cetvrti mi se cak i svidja donekle, mada Dambldor, onaj-cije-se-ime-ne-sme-izgovarati i jos po nesto su savsim odvratni

pod3
sestro pravac pp i prepricaj mi sve skorasnje dogadjaje, moram da budem u toku
nemoj da si slucajno izostavila pricu sa yahoo-a!

@tonx
izgleda da je bila losa predpostavka
sorry
(:

ralph_fiennes_05.jpg

ralphfiennesvoldemort.jpg

ista osoba?hmm....:) :) :)

Voldemor seksi?Pa on je i u knjizi na neki nacin privalacan.A tek Ralf Fajns...Malo sam postala perverzna:lol:Jel neko citao sestu knjigu?Ja sam je tek pre neki dan procitala.I ne verujem da je Snejp izdajnik.Imam neke teorijice o tome...A malo mi je predvidiva ta sesta knjiga...
Jel ima neko predstavu ko je R.A.B.?Meni se cini da je Regulus.Imam jos neka pitanja...Jel se nekom diskutuje o tome?Ja sam malo pod utiskom knjige.Bas sam podetinjila...

Back