Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Htela sam da vas obavestim da je bila audicija za Lunu Lovegood i da su u uzem krugu izabrane 5 devojke i zamoljene su da nista ne govore jos nedelju dana do dve,i njihove slike jos nece biti objavljene.
Sustina je da su nekoliko hiljada devojaka od jutra do veceri cekale ispred,smrzavajuci se, samo da bih izgovorile svoje ime.
Kako tvrde,producenti su trazili uglavnom plavuse sa plavim ocima i nisu uopste gledali na njihov glumacki talenat.Najbitniji je bio izgled!

Elishabeth:
Htela sam da vas obavestim da je bila audicija za Lunu Lovegood i da su u uzem krugu izabrane 5 devojke i zamoljene su da nista ne govore jos nedelju dana do dve,i njihove slike jos nece biti objavljene.
Sustina je da su nekoliko hiljada devojaka od jutra do veceri cekale ispred,smrzavajuci se, samo da bih izgovorile svoje ime.
Kako tvrde,producenti su trazili uglavnom plavuse sa plavim ocima i nisu uopste gledali na njihov glumacki talenat.Najbitniji je bio izgled!

pa dobro nije njena uloga da izgleda i da glumi neki pametnicu... a to neglumacko iskustvo se vrlo lako moze zameniti Luninom "ludoscu i uvrnutoscu" u filmu!

P.S> Ja jos uvek cekam razvrstavanje.... I nadam se Sliterinu! :twisted:

Ljudi zar ne mislite da ste malo preterali???
IPak ovo je HP forum KRSTARICE a ne neki drugi..(da ne imenujemo ovde) sve sto imate da kazete recite TAMO! (P.S> Sta fali Slytherinu... mozda su neki zaista toliko mracni u dusi da zasluzuju to mesto....:twisted: )

kao i ocekivano
sliterinci beze od problema, grfindorci se hrabro suprotstavljuju, revenklovci se kruju, jer je to suvise nisko za njih, a JA I MOJA SESTRA ponosna deca haflpafa samo mudro gledamo sa strane

ali, ako hocemo da budemo iskreni Revenklo je najbolja kuca, pogledajte njihove osobine i sami procenite

infidel:
kao i ocekivano
sliterinci beze od problema, grfindorci se hrabro suprotstavljuju, revenklovci se kruju, jer je to suvise nisko za njih, a JA I MOJA SESTRA ponosna deca haflpafa samo mudro gledamo sa strane

ali, ako hocemo da budemo iskreni Revenklo je najbolja kuca, pogledajte njihove osobine i sami procenite
:shock: :shock:
to si ti??? :D:D
kissssssssssssssssssssssss :********

ps.dajte mi sajt tog foruma, zaboravila sam...
poz svima.. (:

Back