ndjordje91
Ističe se
- Poruka
- 2.675
Molim,nisam...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
N_ToNx:Ja sam prizieljkivala da me stave u Revenklo, ali su me stavili u Grifindor. Sta ces... DObro, ni Grifindor nije tako los...
Elishabeth:Htela sam da vas obavestim da je bila audicija za Lunu Lovegood i da su u uzem krugu izabrane 5 devojke i zamoljene su da nista ne govore jos nedelju dana do dve,i njihove slike jos nece biti objavljene.
Sustina je da su nekoliko hiljada devojaka od jutra do veceri cekale ispred,smrzavajuci se, samo da bih izgovorile svoje ime.
Kako tvrde,producenti su trazili uglavnom plavuse sa plavim ocima i nisu uopste gledali na njihov glumacki talenat.Najbitniji je bio izgled!
da...ma sliterin vole da bi udarali kontru grifindoru.N_ToNx:Meni je Haflpaf bas cool kuca. Uvek mi Je bila simpaticna. Jedino mi se ne svidja Sliterin. Ne znam zasto mnogi hoce d budu tamo...
Severus Snape:Meni se Slytherin sviđa isključivo zbog S. Snape-a i još jednog lika, kojeg ovaj put ne bih imenovao. Nema veze sa Gryffindorom!
Slytherin rules!
:shock: :shock:infidel:kao i ocekivano
sliterinci beze od problema, grfindorci se hrabro suprotstavljuju, revenklovci se kruju, jer je to suvise nisko za njih, a JA I MOJA SESTRA ponosna deca haflpafa samo mudro gledamo sa strane
ali, ako hocemo da budemo iskreni Revenklo je najbolja kuca, pogledajte njihove osobine i sami procenite