Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Fanatic_Kv:
Ljudi jel' moze jedno pitanje.... Sad na Pinku kad je bio Hp2 i na kraju kada Harry daje Dobiju carapu jer to Lucijus pocinje da izgovara Avada kedavru il' mi se samo pricinilo!
I ja sam to primetio kad sam ga gldao na Pinku. Jeste, Avadu izgovara, samo ne znam zasto je morao da mu se priblizi....mogao je samo da mu opali iz te daljine ;)

HBP best-selling book of 2005
Posted by Matthew on 01-06-06 @ 11:43 PM - 38 comments
According to Neilsen BookScan, JK Rowling's Harry Potter and the Half-Blood Prince, released on July 16, 2005, was the top-selling book of 2005. In America, 4.1 million copies were sold on the first day alone, and 3 million more were sold throughout the rest of the year.

sta kazete,ha?

JK Rowling je otkrila svoje planove da nakon što savrši sedmu knjigu i sagu o Harry Potteru napiše i - osmu knjigu! Rowlingova je uvek govorila da će napisati samo sedam knjiga, po jednu za svaku Harryjevu godinu na Hogwartsu. Ali, odlučila je da napiše još jednu knjigu čiji će prihod ići u dobrotvorne svrhe. Ta knjiga će sadržati ideje koje su se provlačile kroz svih sedam knjiga. Knjiga bi bila enciklopedija čarobnjačkog sveta i sadržaće sve ono što nije uspela da pokrije prethodnim knjigama.

Rekla je: ''Mislim da bi bilo stvarno preterano radnju prebacivati i u osmu knjigu. Dobila sam dovoljno priče za sedam knjiga. Možda uradim osmu knjigu u dobrotvorne svrhe, vrstu enciklopedije te mogu da koristim ekstra materijal koji nije u knjizi... videćemo.''

Rowlingova je već napisala dve knjige u dobrotvorne svrhe, koje su kao Hogwarts pomoćni priručnici.

The_knight_who_say_NI:
...(zar) jos jedan Harry Potter forum na sledecoj adresi

http://www.hp-srbija.co.sr

Prica o ovom forumu je bila uzasno aktuelna neko vrijeme, cak se o Hariju i nije pricalo na Krstarici nego samo o tome ko se nakacio na hp srbija.

Elem, podlegla sam uticaju vecine i prijavila se, pa primala neke odvratne porukice od moderatora, u fazonu - boli me k i za vas i za sve uokolo, necu sve sam da radim i svi pusite k i idite u pm, znate na koga se tacno odnosi.
Cini mi se da je stvar jako neprofesionalno, povrsno odradjena.
Ako neko ima neko bolje iskustvo, sa zadovljstvom cu ga cuti, jer mi je bilo bas zao jer je stvar u principu solidno zamisljena.

Back