Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Elvin:
ja ne vidim kako on može da ubije voldemora u borbi,kad još uvek nije dorastao ni snejpu...

Onda ce da uleti nevil i da voldiju ocita opelo!

ili mozda Snejp>>>> aha
u tom grmu lezi Voldi!

Hari nije dorastao Snejpu ali Snejp jeste Voldiju!

pazi sad kraj....

hari i Voldi se bore na nekolj litici i hariju prsne film posto Voldi zna mnogo odmbrambenih kletvi... prilece i lupi mu zvaku! Voldi postane good boy i u tom trenutku se Snejp "prebaci" i vidi voldija i harija u tom "nevinom cinu" i baci Avadu na Voldija i osujeti mu planove za usvajanje Harija ali kad je vec Snejp tu on ce to da obavi... malo placu zbog voldija a onda su srecni zbog harija....jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

[size=+2]THE END[/size]

Fanatic_Kv:
hari i Voldi se bore na nekolj litici i hariju prsne film posto Voldi zna mnogo odmbrambenih kletvi... prilece i lupi mu zvaku! Voldi postane good boy i u tom trenutku se Snejp "prebaci" i vidi voldija i harija u tom "nevinom cinu" i baci Avadu na Voldija i osujeti mu planove za usvajanje Harija ali kad je vec Snejp tu on ce to da obavi... malo placu zbog voldija a onda su srecni zbog harija....jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

[size=+2]THE END[/size]
Xaxaxa al ti je dobark kraj! :)

Fanatic_Kv:
Harry potter and the Heir of Griffindor!

ali sam protiv toga da ce Harry da pobedi Voldija na neke ljubavne sheme... Sta poljubice ga???

We want some blooooood and action, bre!

E jel si sigurna da ce tako da se zove?
Otkud znas?

Osecam se odseceno od sveta,nemam net,nemam kredita i sad kad sam polozio 3,75 vise nema ni izlaska.......definitivno cu tokom raspusta sve knjige da procitam jos jednom

markoca:
Da Roulingova! Cujes sta hocemo!?! HOCEMO LITRE KRVI I SVEZ POKOLJ!!! :D

Meni je Chamber of Secrets omiljeni deo. Leteca Ford Anglia, mali Dobi, cela zavera oko naslednika Sliterina i pore svega, sama Dvorana i BASILISK!!! Zmija je tako predrkana! Sta bih dao da imam jednu....[/QUOTE

Bice na pinku drugi deo. Nadam se da ces uzivati u predrkanoj zmijici :)

HarryPotterIV-20.jpg

A sta kazes na ovo... LEPA LEPA.... A?
Meni se ona mnogo svidja.. :D

neven:
E jel si sigurna da ce tako da se zove?
Otkud znas?

Osecam se odseceno od sveta,nemam net,nemam kredita i sad kad sam polozio 3,75 vise nema ni izlaska.......definitivno cu tokom raspusta sve knjige da procitam jos jednom

Ma procitao sam negde... a zar nije mocan naziv!

A posto nisam siguran da cemo ove godine vise da se cujemo evo zelim unapred da vam od srca cestitam:

[size=+4]
SRECNA VAM NOVA 2006.​
[/size]​

HP RULEZ!​

Back