Elvin
Poznat
- Poruka
- 9.874
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Elvin:ja ne vidim kako on može da ubije voldemora u borbi,kad još uvek nije dorastao ni snejpu...
Xaxaxa al ti je dobark kraj!Fanatic_Kv:hari i Voldi se bore na nekolj litici i hariju prsne film posto Voldi zna mnogo odmbrambenih kletvi... prilece i lupi mu zvaku! Voldi postane good boy i u tom trenutku se Snejp "prebaci" i vidi voldija i harija u tom "nevinom cinu" i baci Avadu na Voldija i osujeti mu planove za usvajanje Harija ali kad je vec Snejp tu on ce to da obavi... malo placu zbog voldija a onda su srecni zbog harija....jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
[size=+2]THE END[/size]
Elvin:klikni na link,sačekaj minut i klikni na ‚‚click here to download"
ako imaš varijantu na dva diska...ako nemaš nemoj ni da skidaš...
Fanatic_Kv:Harry potter and the Heir of Griffindor!
ali sam protiv toga da ce Harry da pobedi Voldija na neke ljubavne sheme... Sta poljubice ga???
We want some blooooood and action, bre!
markoca:Da Roulingova! Cujes sta hocemo!?! HOCEMO LITRE KRVI I SVEZ POKOLJ!!!
Meni je Chamber of Secrets omiljeni deo. Leteca Ford Anglia, mali Dobi, cela zavera oko naslednika Sliterina i pore svega, sama Dvorana i BASILISK!!! Zmija je tako predrkana! Sta bih dao da imam jednu....[/QUOTE
Bice na pinku drugi deo. Nadam se da ces uzivati u predrkanoj zmijici![]()
neven:E jel si sigurna da ce tako da se zove?
Otkud znas?
Osecam se odseceno od sveta,nemam net,nemam kredita i sad kad sam polozio 3,75 vise nema ni izlaska.......definitivno cu tokom raspusta sve knjige da procitam jos jednom
OKLAGIJA:Jedva cekam da serijal HP izumre ima da slavim ko da je nova godina![]()