Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
I sta mislite... jedno pitanje me muci... hoce li hari da smogne snagu i na kraju da baci "avada kadevru" na Voldija ili ce da bude nesto na foru... on i hari se bore na nekoj litici i Voldi se spotakne i padne u provaliju i hari je po tudjoj zasluzi (po koji put) heroj dana!

rupert-twins.jpg

morala sam malo... :)

Da Roulingova! Cujes sta hocemo!?! HOCEMO LITRE KRVI I SVEZ POKOLJ!!! :D

Meni je Chamber of Secrets omiljeni deo. Leteca Ford Anglia, mali Dobi, cela zavera oko naslednika Sliterina i pore svega, sama Dvorana i BASILISK!!! Zmija je tako predrkana! Sta bih dao da imam jednu....

Fanatic_Kv:
Harry potter and the Heir of Griffindor!

ali sam protiv toga da ce Harry da pobedi Voldija na neke ljubavne sheme... Sta poljubice ga???

We want some blooooood and action, bre!

:lol: da poljubice ga,voldemor ce da se prodobri,usvojice harija i bice mu otac kojeg nikada nije imao...smrc...:( :roll: and they lived happily ever after i tako to...

ipak mislim da ce biti i krvi i akcije...ali glupo bi bilo da svi do jednog izginu :roll:

Meni se mnogo svidja knjiga sestog dela. To sto su radili u situ za misli... Ono sve o proslosti Voldemora, o onoj njegovoj porodici, pa kad je imao 11 god, pa kako je bilo u Hogvortsu u vreme dok je on bio tamo... Extra je knjiga... Jedino sam plakala sto je Dambldor umro...

Back