Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
hit:
sto mu munja, varnica i gromova... jel se to feanor, kralj odmetnutih vilovnjaka zaista vratio ili je sve samo bedna opticka obmana izengarda sa ciljem da nam da laznu nadu? vremena su zaista sve cudnija... welcome back, dear friend. oprosti nam sto ne mozemo vise da ti ponudimo za dobrodoslicu ali ovde je rat sada, mi gubimo kosovo i... i... ma sta serem tu... DE SI COVEK!!! :)
:D :D :D
De si hit! 100000000000000000000000000000000000 godina... Stvarno nisam imao vremena da dolazim. I sada sam poprilicno zauzet (hihihi), ali svracacu povremeno...
Ma, za Kosovo se opusti. Sta bude, bice... Treba biti pozitivan, uvek ima nade... ;)

A kako tvoj zivot i ostalo? Aj cujemo se (nadam se cesce od sad)... !

DAMBLDOR:
Evo kraj sedme knjige u mojoj izradi:

Carobnjacki svijet je jos u ratu,Hari se budi jedno jutro i posto je sinoc do kasno bio na nekoj zurci onako mamuran krene da spremi dorucak i umjesto ulja stavi benzin u przena jaja i zapali se :)

Svidja mi se ta teorija... :P
Pravo da kazem, meni ni nebi bilo zao da Potter umre... Cak bi to bio i dobar kraj knjige jer ipak nije toliko ocekivan... Sto se tice toga ko ce ubiti Voldemora, slazem se sa Dobby-em. Bilo bi dobro da Voldemor smrtno rani Harija, a onda da upadne recimo Nevil (to bi bilo stvarno extra!!!) i ubije Voldemora...

E da, jeste li gledali ovaj novi film Narnia? (Lav, vestica i orman).
Ako niste, stvarno preporucujem! Extra je film....

Pa evo moram da se pohvali dasam i ja odgledao film.... i film mi se zaista svidja... Istina je da je osakacen za neke bitne delove i da je sve nekako ubrazno (prvo Hari, Hermi i Ron sede u vozu i sledeca scena dolaze ucenici iz Bobatonsa i Durmstranga) ali ako se pogleda sa ove strane da su ubacili sve ono izbaceno film bi bio dosadan! jedina zamerka na film mi je to sto od samog pocetka znamo za krivca... bartija Cucnja JR. vidimo odmah na pocetku u Harijevom snu, znamo da je on dozvao mracni znak (zbog nedostatka Vinkija i Dobija) i ono ludo palacanje jezikom????....Sta dodjavola ono znaci... Svako ce da prokljuvi da je Cudljivko Barti samo zbog onog sa jezikom... i to je bas glupo... Sve u svemu za one koji su procitali knjigu film je cista 5-ica dok one koji se po prvi put srecu sa HP-om mogu da ostanu u stanju blage zbunjenosti!

Hocete da budem iskrena?Film mi je strava mada su previse stvari izbacili...Nema one bubice a ni Rite Skiter nema puno u ljudskom obliku,Cudljivkova noga je neoprostiva,direktorku Bobatonsa sam zamisljala ne tako visoku i mrsavu,nego otprilike malo vise kao Hagrid(mozda malo mrsaviju).Cho nisam tako zamisljala(sorry),ali je ona ok.Krum mi je isto ruzan i ni njim nisam nesto odusevljena.Sedrik je super,a Fler bljaaaak!Najvise mi se svideo Voldemor.Savrseno su mu odradili facu.E,a onaj deda sa pocetka mi je isto bas strava,kao i Karkarov.Film nije los,ako izuzmemo lavirint.
Sto se tice knjige,peta mi je bila mnogo bolja.Nekako mi ova ne lici na Harry-ja od pre.Kao da je napisana drugacijim stilom ili nesto slicno.Slazem se sa onim da nesto nedostaje...A Dambldor...plakala sam...Svidja mi se kako je Roulingova opisala njegovu sahranu.Knjige vise nece biti iste bez njega i Bleka...Toliko...smrc

Da previse stvari su izbacili. Hari se budi kod Rona a ne kod Darslijevih. Odmah krecu na svetsko prvenstvo koje se zavrsava posto pocinje a ni ne zna se ko je pobedio (bar za one koji nisu citali knigu)! Podvizi su jako lepo odradjeni a najbolji mi je deo na groblju. Duel sa Voldemorom je strava. Kad duhovi izadju i kazu mu "Harry, when the connection was broken, you must get to te Portkey!" To mi je najbolji deo citavog filma. Ali Fred i Dzordz su legende :) Razocaralo me je sto nisam video Skiterovu u obliku bube a ona me je strasno izdrkala u filmu zato sto previse se*e. Jako dobro je uradjen napad Smrtozdera na kamp i one male zive figurice zmajeva!

E, ovaj poslednji deo je ZESCE sranje. Ocekivala sam mnogo bolje. Knjiga je 1000000 puta bolja. Nadam se da ce u sedmom delu knjiga Harry da umre, a da pobedi Voldemort, jer ako pobedi dobro, to je isto kao i svaka knjiga, sto je bljak.

meda_bica:
Upravo sam odgledala cetvrti deo.Jedno veliko bljak.Ili:kako upropastiti dobru knjigu.Trudili su se oni ali...Inace knjige su milion puta bolje...Ron je car..he he he...i Her-mo-ni-na :lol:
Slazem se... Previse su ga zbrzali, i unistili su Dambldora. Kao tu nesto skakuce, i vice na Harija (kad ga je pitao jel ubacio ime u pehar). Kontra od knjige. Treba da bude smiren, i nikad da se ne uzrujava. Isto tako i za Voldemora. Kao treba da bude horor, kad on tu nesto isto vice na one deatheaters i skakuce tu nesto, a na kraju se kao seti: "A, da, Hari, pa ti si tu..."

I glupi su mi oni stupovi u vodi gdje su gledatelji. Prvaci bi trebali ulazit u jezero sa obale,hari nebi trebao onako podivljat,i kako je mogao zazvat onu čaroliju kad ne može govorit sa škrgama? A da on je izgubio škrge ali je na ona bića u jezeru bacio čaroliju.

skrobi90:
Slazem se... Previse su ga zbrzali, i unistili su Dambldora. Kao tu nesto skakuce, i vice na Harija (kad ga je pitao jel ubacio ime u pehar). Kontra od knjige. Treba da bude smiren, i nikad da se ne uzrujava. Isto tako i za Voldemora. Kao treba da bude horor, kad on tu nesto isto vice na one deatheaters i skakuce tu nesto, a na kraju se kao seti: "A, da, Hari, pa ti si tu..."
Pa recimo da je tako nekako ;-) Inace prvi Dambldor je bio mnogo bolji(glumio ga valjda Richard Haris)a ovaj sad...A ako nisi citao knjigu nema sanse da povezes film...

skrobi90:
E, ovaj poslednji deo je ZESCE sranje. Ocekivala sam mnogo bolje. Knjiga je 1000000 puta bolja. Nadam se da ce u sedmom delu knjiga Harry da umre, a da pobedi Voldemort, jer ako pobedi dobro, to je isto kao i svaka knjiga, sto je bljak.
skenjala bi totalno knjigu ako bi napisala da voledemor pobedjuje :roll:

a dambldor je stvarno glupo uradjen u ovom cetvrtom filmu.sav je nesto histerican i izgleda mi strokavo u onom sivom odelu...zar njega u knjizi ne opisuje kako bukvalno zraci zbog svoje bele kose i bele odore?!!! :shock:
a ovaj dambldor mi lici na gandalfa. :roll:

ma zar je bitan njegov izgled? mislim u odnosu koliko su njegov lik i karakter zasrali! Damb je oduvek bio glas razuma u svakom delu i svakoj situaciji! jedino je pre svoje smrti bio onako "neobican"! U filmu je on jedan matori, histerican, pomahnitali, (na momente) rahitican ludak!
Skace, ludi, trci, histerise... Skoro sam gledao prvi deo Harija i gledao dobrotu PRAVOG Dambldora.... Zaista steta! pokoj mu dusi.... :(

Back