N_ToNx
Primećen član
- Poruka
- 667
Da, ali pre nego sto ga je zaposeo, Voldemor je pokusao da ga ubije avada kedavrom i nije uspeo samo zahvaljujuci Dambldoru. Ne verujem da bi se tako nemarno ponasao prema svom delu duse.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
N_ToNx:Da, ali pre nego sto ga je zaposeo, Voldemor je pokusao da ga ubije avada kedavrom i nije uspeo samo zahvaljujuci Dambldoru. Ne verujem da bi se tako nemarno ponasao prema svom delu duse.
Fanatic_Kv:Snejp i Melfoj zaarantovano umiru... Nema toga sto se moze uraditi da bi povratili harijevo poverenja.... ali ja tipujem na Rona....
ali o ovome se vec isuvise diskutuje....
Recite mi vasa misljena na temu predstojeceg filma... Film je u SAD zabranjen za decu ispod 12 godina bez nadzora roditelja jer je "najmracniji" film do sad....
Elishabeth:Ali kapirate da on ima vise dusa,a i ako ubije Harija on postaje BESMRTAN i onda mu vise NE TREBAJU ti horkruksi tj. te duse,one izblede,kapirate,nema ih vise,
besmrtan-jedna dusa,savrsenstvo,...
A i Voldi je spreman na sve,jer lepo kaze prorocanstvo(sad ga prevedi na malo prostije),
ako Voldi ubije Harija on postaje besmrtan
Ajde posto je ovo sad malo zakukuljena teorija i moze se gledati sa vise uglova,zanima me koji su po vasem misljenju sve horkruksi?!
Elishabeth:Ajde posto je ovo sad malo zakukuljena teorija i moze se gledati sa vise uglova,zanima me koji su po vasem misljenju sve horkruksi?!
Elvin:pa nazalost i nisu bas uvek![]()
ja mislim da ce u pronalazenju horkruksa pomoc harry-ju pruziti aberoft dambldor(barmen iz veprove glave),jednostavno nije harry potter kniga bez makar jednog dambldora![]()
ako se dobro secam novi damb je upravo gandalfFanatic_Kv:Iskreno receno Dambldora sam najvise gotivio...Uvek je bio nekako cool u svakoj situaciji u bio je tako mocan i....Dosta me podseca na Gandalfa iz LOTR-a!!!! A u isto vreme mnogo mi je krivo sto je (u filmskoj obradi) prvi Damb (koji je nazalost snimio prva dva dela) umro.... Sada ga je zamenio novi (3. deo pa nadalje) koji jednostavno nije Damb...
Nije rekla da je on Dambldorov brat, zapamtila bih tako krupnu informaciju. Ne znam, ne verujem. necu da ti teram kontru bez razloga, mozda i jeste. u svakom slucaju bi bilo zanimljivo da jeste. Ostaje nam da vidimo u sedmom delu koji izlazi...NEKADElvin:ma jeste dambldorov brat,ako se secas kad harry ulazi u veprovu glavu vidi barmena,i oseti miris koza8) ,cini mi se da je jr rekla da je barmen dambldorov brat,a dambldor se oslanja na njega sto se moze videti i iz scene u kojoj barmen hvata snejpa tokom intervjua sa trilejnijevom
a meni je olivander uvek delovao spooky,ko zna sta se desava u toj sedoj glavi
![]()
ja_KV:Nije rekla da je on Dambldorov brat, zapamtila bih tako krupnu informaciju. Ne znam, ne verujem. necu da ti teram kontru bez razloga, mozda i jeste. u svakom slucaju bi bilo zanimljivo da jeste. Ostaje nam da vidimo u sedmom delu koji izlazi...NEKAD
Fanatic_Kv:Mislm da si se presaltovao...Nije!
Dambldor sada je Michael Gambon dok lik Gandalfa je Ian McKellen...
A ovo za Dambijevog burazera...ne znam sta da mislim
Fanatic_Kv:Za one koji ne znaju....
Barmen jeste Dambijev brat!!! JR je potvrdila... i postoji velika mogucnost da on poseduje ORIGINALNI HORKRUKS!!!!!!!!!!!! (tj. isti onaj medaljon iz kuce Blekovih koji je Mandangus ukrao)!