DaNa_Pa
Primećen član
- Poruka
- 979
Snejp je polukrvni princ i 6. delu, Dambldor ce da umre, a Harry ce da se zaljubi u Dzini i da je poljubi pred celim kvidichkim timom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zezas?????A jeli to sigurno????DaNa_Pa:Snejp je polukrvni princ i 6. delu, Dambldor ce da umre, a Harry ce da se zaljubi u Dzini i da je poljubi pred celim kvidichkim timom.
DAMBLDOR:Zezas?????A jeli to sigurno????
markosu:Ne zeza. Ja procitao prosle nedelje. Strasno me je sjebao kraj knjige. Ne mogu da verujem da se takoreci jedna decija knjiga zavrsava sahranom
ma i ja sma cula nesto tako... al ne zna se 100%....jedva cekam da procitam...DAMBLDOR:Zezas?????A jeli to sigurno????
Bunga Banga re:vi svi niste normalni pricate o nekom glavatom decaku koji baca magije i ne znam sta radi i njegovom dedi koji ume da leti... No, ako je to vas izbor podrzavam vas i svih vasih 749 strana
ma idi! jel tako? :shock:Bunga Banga re:vi svi niste normalni pricate o nekom glavatom decaku koji baca magije i ne znam sta radi i njegovom dedi koji ume da leti... No, ako je to vas izbor podrzavam vas i svih vasih 749 strana
Banshee:a sto ti uopste citas knjigu ako ti nista ne odgovara?!
sedi i napisi lepo knjigu o smrtozderima i u njoj nek maltretiraju i ubiju i harija i nevila i sve ostale...
yebote,stvarno mi nije jasno sto se bunite...
ja_KV:Slazem se sa teorijom da Snejp umire u sedmom delu i to zrtvujuci se za Harija. Ako je Snejp OK(sto jeste) zamislite pomirenje Harija i njega...NEMOGUCE!Ne postoji nacin na koji bi njih dvojica mogli da se pomire posle svega sto se dogodilo i svega sto je Snejp rekao za Harijevog oca.Hari nikad ne bi mogao da mu oprosti sto je ubio Dambldora ma iz kog to razloga bilo, a Snejp nikad nije zaboravio sta mu je Dzejms radio.
Mislim da bi bilo glupo da Hari umre na kraju.Ovo je zvanicno ipak decija knjiga i mislim da je suvise mracno da i Hari umre.Dambldor je sasvim dovoljna zrtva.Nece umreti ni Ron i Hermiona.
Oziljak?Hm...Mislim da ce Hariju da nestane oziljak kad ubije Voldemora,ali da ce da bude ZIV!!!
Ideja sa medaljonom u kuci Blekovih me odusevila, odmah sam se vratila na petu knjgu. To bi definitivno moglo da bude to.
Nije samo u djecijim knjigama/filmovima problem...Uvijek se glavni lik izvuce manje-vise nepovrijedjen.Ja ne ocekujem da roulingova pocne revoluciju u pisanju knjiga time sto ce ubiti glavnog likahit:ja se ne bunim, ja samo kritikujem neke pojedinosti. jel to zabranjeno? knjiga u globalu je sjajna i svi mi koji ovde postujemo je volimo i procitali smo svaki deo po vise puta, sto nas cini vecim fanovima od ostatka ljudi koji citaju potera. ja na ovoj temi ne bih bio od samog njenog pocetka da mi se pisanje roulingove ne svidja.
samo, postoje neke stvari gde se razmisljanja pisca ne podudaraju sa razlicitim citaocima. i to je normalno, svi ljudi su razliciti. meni licno, smeta tolika popularizacija glavnog lika u moru drugih jacih likova. taj klarkkentovski stil. za decu je to mozda dobro, ili za one koji bas vole da mastare, ali roulingova bi morala malo da se osvrne i na drugu stranu, na one malo zrelije citaoce. jer knjiga definitivno nije decja. ona to prestaje da biva u cetvrtom delu i stoga, neke stvari moraju se promeniti. hari mora da se promeni. radnja mora da bude slozenija i mracnija. i tako i biva. mada, sa malim izuzecima koje navodimo, ali eto...