Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
hans se tek sad sjetio da treba da procita pismo. pa poruku mu je poslao crvorep to je mio stariji covjek koji mu je pomagao u pripremama za revoluciju.
u pismu je pisalo
okupio sam pedesetak mojih bivsih prijatelja smrtozdera i oko 10 000 carobnjaka koji su nezadovoljni i prihvatili bi tebe za novog ministra magije sjutra u devet napascemo zgradu ministarstva.
ocekujem tvoju pomac

crvorep

Proslo je 2 sata izjutra. Dimitrij je prosao pored Madam Bins rekavsi:- Ostavio sam knjigu. Dovidjenja.
A onda je odglumio odlazak otvaranjem i zatvaranjem vrata biblioteke. Necujno se sakrio iza zidica gde je bila neka drvena pregrada. Mogao je da cuje mrmljanje Madam Bins sa njom samom:- Uff...taj mali...koliko li je sati...prokletstvo...ma gde je dodjavola onaj stalak...
Posle 10 minuta ona napusti biblioteku i zakljuca je za sobom cinima. Kad se uverio da su njeni koraci zamrli u tisinu, Dimitrij se izvuce i kroz mrak dosunja do stola gde je ostavio otvorenu knjigu gde je stao. Uperio je stapic u svecu i promrmljao:-Lumos.
Onda nastavi da cita o mracnim carobnjacima. Pitao se zasto ljudi toliko osudjuju crnu magiju kad je ona nesto nasavrsenije sto je ikada video jer su je stvorili talentovani i mudri ljudi puni znanja. Polako mu se glava spustala postajuci sve teza. Oci su mu se sklapale...

Proslo je 2 sata izjutra. Dimitrij je prosao pored Madam Bins rekavsi:- Ostavio sam knjigu. Dovidjenja.
A onda je odglumio odlazak otvaranjem i zatvaranjem vrata biblioteke. Necujno se sakrio iza zidica gde je bila neka drvena pregrada. Mogao je da cuje mrmljanje Madam Bins sa njom samom:- Uff...taj mali...koliko li je sati...prokletstvo...ma gde je dodjavola onaj stalak...
Posle 10 minuta ona napusti biblioteku i zakljuca je za sobom cinima. Kad se uverio da su njeni koraci zamrli u tisinu, Dimitrij se izvuce i kroz mrak dosunja do stola gde je ostavio otvorenu knjigu gde je stao. Uperio je stapic u svecu i promrmljao:-Lumos.
Onda nastavi da cita o mracnim carobnjacima. Pitao se zasto ljudi toliko osudjuju crnu magiju kad je ona nesto nasavrsenije sto je ikada video jer su je stvorili talentovani i mudri ljudi puni znanja. Polako mu se glava spustala postajuci sve teza. Oci su mu se sklapale...

Dimitrij se probudio u biblioteci osvetljenoj suncevim zracima. Glavu je drzao medju rukama nad debelom starom i prasnjavom knjigom mracne magije. Trebalo mu je par trenutaka da se sabere i onda se svega seti. On pogleda na sat, bilo je 10. Kasni na cas! On brzo ustade, uze obe knjige i proletevsi pored zbunjene i sokirane Madam Bins izlete iz biblioteke.

E pozdrav ljudi! Evo mene! Sta ima? Kako ste, sta radite etc... Nego da nastavim:

Kada je stigao u dnevni boravak, Vil je zacudjeno zastao i nije znao sta da kaze. Tu je stajao direktor i rekao im je da se premestaju u drugu kucu i da se njihova ukida. Bio je sokiran. Nije shvatao sta se desava. MOra da je nesto krupno. Krenuo je po svoje stvari i zajedno sa ostalima cutke posao niz hodnik. Svi su bili potisteni. Sliterinci koji su takodje napustali svoj boravak, izgledali su jos bednije od njih. Ali koji je razlog da se dve najbolje kuce ukidaju?, pitao se on. ALi direktor im je samo rekao da se ne sekiraju, velike su sanse da ce se kasnije vratiti sve na normalu. "Ovo je moralo da bude uradjeno, ali razloge ne smem sada pominjati... Sve ce vam biti objasnjeno kada za to dodje vreme." rece direktor i napusti ih zureci nekim hitnim poslom. Svi su osecali napetost, ali niko nije govorio ni reci.

epa ovako kad god dodjete i ko god zna nek mi odgovori jer imam nekoliko pitanja o sajtu:
1.sve sto posaljemo na onu adresu primice ko? :?:
2.da li ce se sajt voditi na merenvenino ime ili na necije drugo?
3.kako pronalazite dobre sajtove o hp-u?
:?: :?: :?: posto sada moram da ucim necu napisati nista za rp(mada postoji mogucnost da sutra ne idem u skolu bolestan sam). :(

sve je bilo mracno i pusto.samo je pivs tumarao hodnicim hogvortsa igrajuci se kamickom koji je bio pronasao bilo mu je zanimljivo kako je on s vremena zut pa crven...jednom kada ga je hans pojurio kamicak je postao tako crven da se pivs zacudio i zakljucio da tak kamicak izrazava njegova osecanja sada je na primer bio nezno plav a pivs je bio spreman za svoje vragolije... :arrow:

Back