Pa nemoj sad da otkrivas to onima koji nisu procitali. :wink:
Jeste, ubio je Dambldora.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dare_987:Pa nemoj sad da otkrivas to onima koji nisu procitali. :wink:
da,da. . .HEBEHA:Ne znam nista i nastojim da tako i ostane. Ocigledno je objelodanjen jedan bitan detalj. Nije bitan samo za sestu knjigu vec za cijelokupno djelo i nisam nimalo srecna sto sam ovako doznala za to. mislim, mnogi nagovjestavaju da ce Snejp ispasti gad, da ce Dambldor umrijeti, ali nisam povezala te dvije stvari, a i ako jesam nisam mogla biti sigurna.
I sad, to se sigurno razjasnjava tek negdje na kraju i oni koji nisu procitali ovu izjavu ce biti u neizvjesnosti na cemu Roulingova svesrdno radi i to je sjajna strana knjige.
Molim vas koji ste procitali da ne kazete da li se razjasnjava na kraju i da mi, jednostavno, nista vise ne saopstite. Volim ovaj forum tj ovu temu i rado je posjecujem, necu da to mijenjam.
Bliznakinja:E ljudi jel video neko u novom broju casopisa Bravo da su napisane neke od tajni iz 6. dela??Kako sam *,nisam htela da znam,ali radoznalost je ucinila svoje.![]()
![]()
![]()
Bas nisu u redu sto otkrivaju!![]()
HEBEHA:A Fanatic me razocarao izjavom da "ne ludi bas za Hari Poterom, ima neku komsinicu i nja, nja".Ja tu kontam prvo lik procitao knjigu na engleskom, sve provalio, eeej. Pa onda kaze da nije procitao nego je samo ceprkao po netu. To me vec baci u dilemu i onda onakva izjava. Ma necu da pricam vise sa tobom!!!
![]()
Girl next door:Bliznakinja:E ljudi jel video neko u novom broju casopisa Bravo da su napisane neke od tajni iz 6. dela??Kako sam *,nisam htela da znam,ali radoznalost je ucinila svoje.![]()
![]()
![]()
ali jesi videla da su namerno pravili stamparske greske. quibbich umesto quiddich, i tako to.
verovatno da ih ne bi tuzili. :x
djubrad.
Bliznakinja:Girl next door:Bliznakinja:E ljudi jel video neko u novom broju casopisa Bravo da su napisane neke od tajni iz 6. dela??Kako sam *,nisam htela da znam,ali radoznalost je ucinila svoje.![]()
![]()
![]()
ali jesi videla da su namerno pravili stamparske greske. quibbich umesto quiddich, i tako to.
djubrad.
Nisam obracala paznju..dabogda pocrkali svi do jednog![]()
hit:dobro dobro... verovatno ce uciniti tako, nemoj vise da dramis 8)
Fanatic_Kv:HEBEHA:A Fanatic me razocarao izjavom da "ne ludi bas za Hari Poterom, ima neku komsinicu i nja, nja".Ja tu kontam prvo lik procitao knjigu na engleskom, sve provalio, eeej. Pa onda kaze da nije procitao nego je samo ceprkao po netu. To me vec baci u dilemu i onda onakva izjava. Ma necu da pricam vise sa tobom!!!
![]()
Hebeha moram ti priznati nesto.... Cisto da znas da nisam veliki fan Harija koliki sam fan GOSPODARA PRSTENOVA!!! (tj jedno 3.puta vishe)!!!! Ali posto nije bio neki veliki aktivni topic sa ovom temom druzio sam se sa vama..... SADA IMA! Ali ne brinite dolazicu ja ovamo da diskutujemo dogadjaje iz 6. dela knijge....!!!!POZ :wink:
i ja sam cula da je tako.N_ToNx:Na sajtu narodne knjige pise da je engleska verzija 1900 din,a nasa 900 din.Proverite ako gresim.
HEBEHA:Moli te NEVENA da je vise ne zoves Hebeha jer je moj nik, zapravo moje ime pisano cirilicom... Zahvaljujem na ispostovanju moje zelje, unaprijed. Ok, druzi se i sa nama ponekad! Pozz za Kraljevo ili Krusevac? :? Izvinjavam se, nism bas nesto sa tim registracijama i oznakama gradova!
HEBEHA:99 din je sasvim ok cijena. I da je 1900, pretpostavljam da se ne bih dvoumila. Koji je sajt narodne knjige?
HEBEHA:E, vidi sad, tu me voza! Uf. Pa ja sam ukapirala da je u oktobru. TEK U OKTOBRU!!! Dobro, dobro, mirna sam. Ma, nisam ja toliko luda koliko mi je dosadno i koliko mi se uzasno cita i koliko me je unistio onaj Fanatic & company pricama o toj knjizi...
Dajte ljudi, moli vas Nevena, provjerite ovu informaciju i recite mi da je tacna.
A Fanatic me razocarao izjavom da "ne ludi bas za Hari Poterom, ima neku komsinicu i nja, nja".Ja tu kontam prvo lik procitao knjigu na engleskom, sve provalio, eeej. Pa onda kaze da nije procitao nego je samo ceprkao po netu. To me vec baci u dilemu i onda onakva izjava. Ma necu da pricam vise sa tobom!!!
![]()
hit:HEBEHA:99 din je sasvim ok cijena. I da je 1900, pretpostavljam da se ne bih dvoumila. Koji je sajt narodne knjige?
otkud ti sad 99 din? :shock:
Fanatic_Kv:Bliznakinja:Girl next door:Bliznakinja:E ljudi jel video neko u novom broju casopisa Bravo da su napisane neke od tajni iz 6. dela??Kako sam *,nisam htela da znam,ali radoznalost je ucinila svoje.![]()
![]()
![]()
djubrad.
Nisam obracala paznju..dabogda pocrkali svi do jednog![]()
Pa tuzite ih onda.... Ali mislim zasto ste citali??? Spoileri su bili okrenuti naopako... Vi ste krivi i vasa znatizelja!!!!
Buahahahaha![]()
Bliznakinja:
Aj tisina..![]()
Fanatic_Kv:Bliznakinja:
Aj tisina..![]()
Ih pa nemoj tako..... ali zar nisam u pravu??? :wink: