Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Drage kolege,
izgleda da me vi niste najbolje razumeli...
Prvo da vam objasnim nesto:glupo je da stavljamo Harija, Rona i Hermionu i ostale njihovih uzrasta.Oni bi trebalo da su vec zavrsili Hogvorts...(do sada),i u vrh glave da ostane samo Dzini,I to da bude poslednja godina...
Drugo,preveliku ste zbrku napravili,
ovde se ne zna ko koga glumi...
Mislim da sam izricito rekao da svako treba da glumi samo JEDNOG lika.
Sto bi rekli, ne zna se ko pije a ko placa...
Dakle JEDNOG!
Ne dva, ne tri, pa cak ni cetiri, vec JEDNOG JEDINOG
i pozeljno je da taj lik bude izmisljen
jer ako stavljamo likove iz knjige onda cemo morati i da ih glumio po knjizi,
a glupo je da zapocinjemo nesto sto ne znamo ni kako ce se zavrsiti.
Mislim, J. K. je zaduzena za to
a ne mi.U redu je raspaljivati mastu i to,ali ne treba praviti zbrku.
Ako cete vec da radite tako,
dogovorite se ko ce da glumi Harija, ko Rona, ko Hermionu, a ne svi da ih glumimo od jednom
ja licno sam za to da krenemo iz pocetka...
Moze li tako? Mislim, jednostavno mi izgleda glupo sa Harijem i ostalima... I jos nesto. Zasto ne bismo igrali RP na ovoj temi? Vecu popularnost cemo postici, jer cemo vise poruka napisati (a kada igramo RP, mozemo da stavljamo slova u boji, da bi se znalo da je to RP...).
Samo razmislite malo...
Izvinjavam se ako je ovo delovalo previse grubo, ili ako sam vas icime uvredio, ali stvarno mislim da nismo dobro poceli. Treba da zamislite da ste vi licno pozvani na Hogvorts, i sada opisujete vase dozivljaje i pricamo medjusobno i tako to... Razumete li sta hocu da kazem?
U redu. Mnogo pozdrava iz Londona, i nadam se da se cujemo sutra...
Laku noc!

i ja mislim da je feanor upravu i najbolje je da pocnemo ispocetka ali sad moramo da se dogovorimo ko ce koga da glumi.evo ja ne bih da izmisljam pa cu uzeti nekoga ko je vecno u hogvortsu a to je pivs a sad da cujem koje likove bi vi hteli da odglumite :?:

Back