Bliznakinja
Poznat
- Poruka
- 9.783
Ljudi hocemo li mi to ovde raditi ili cemo otvoriti novu temu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to cemo raditi ovde a tada cemo koristiti slova u boji a kada pisemo obicne poruke onda i obicna boja.Bliznakinja:Ljudi hocemo li mi to ovde raditi ili cemo otvoriti novu temu?

pa nista narocito,merenven je morala da ide da uci istoriju pa smo ja feanor pricali o jezicima.neven:ma dosla mi je sestra pa sam joj drzao casove upotrebe interneta...sta ste pricali nakon mene?

ma ne uci se ovako kao da te neko poducava,nego kupim neke reci.Mada je bas ok.neven:a nesto o sajtu?e a kako je na tom yahoo chatu jel se stvarno uci jezik?
naravno,znas naucis one skracenice i to.A ti ako nesto ne razumes,pitaj.neven:pa tako sam i mislio znaci moze nesto da se shvati.
jesu...a ima i punoneven:vazi.kasnije cu da odem do onog sajta sa slikamaslike su bas dobre.
ja ne verujem da ce doci,otisao je da uci ima 5 ispita ove nedelje,zato bolje da pocnemo.neven:nego hocemo li da cekamo feanora da odpocne rp ili ce to da uradi neko drugi ko moze to tako dobro?
nego bliznakinja ako hoces mogu da te upoznam sa jednom devojkom iz pariza meni je smor da pricam sa njom mada ti ja ne preporucujem(preko msn)ako zna engleski moze ali ne sad ako nije problem.neven:pa ko misli da ume i moze neka izvolinego bliznakinja ako hoces mogu da te upoznam sa jednom devojkom iz pariza meni je smor da pricam sa njom mada ti ja ne preporucujem(preko msn)

jel to milos ili aca??hit:ajde da pocnemo sa role play.