Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
hit:
da, imaju tamo neke slike ali likovi su figurice, neke figurice pa ih neko slikao. imaju razne, frodo, boromir, gandalf, elrond, saruman, ****...
ali merenvenin je bas cool sajt. to sam joj i napisao u onom njenom mini forumu. kad ces da je pozoves da dodje ovde?
Ona je sada na vezi, ali mora na spavanje... Ne verujem da ce moci da dodje veceras (u finskoj je sada 1:31, oni su sat vremena ispred vas...)

pup.gif

Heej,evo i mene,ko je tu nek se obavezno javi!!

ooo, cao, bliznakinjo. e, jesi li videla onu sliku na danijelovom sajtu, sliku sa sirijusom, lupinom, harijem, hermionom i ronom. totalno razocaravajuce, barem za mene. lupin nebi trebao da je takav, a i sirijusa sam podpuno drugacije zamisljao. :(

evo vratio sam se ja i vise nikad ne cackam po windowsu :lol: a i dalje mi komp neradi kako treba jer mi je virus u slast pojeo neke fajlove :evil: pa posto vidim da ste sve odlucili u vezi sajta i ja se slazem samo sto ja nebi mogao da prevodim jer sam vezista u tome.imam i ja neke ideje o tome sta mozemo da pisemo ali prvo da pitam IMA LI KOGA?vratio sam se jeeeeeeeeeeeeeee :lol: :D :lol:

ma ne jovana sta ti pada na pamet niko te ne iskljucuje samo su bliznakinja i hit prevideli tvoju poruku :lol: nego jel zna neko kako da sve sto sam uradio na kompu snimim kad ga iskljucim(idem na shut down)i onda imam ponudjeno ono wait end task i cancel kad idem na wait cekam beskrajno ako idem na end task onda on zaboravi sta sam radio cak i da sam pocistio viruse pa kad ga upalim ponovo ih imam a ako idem na cancel on se ne ugasi.POMAGAJTE :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

pa nemam pojma ni za feanora a ni damba posto odavno nisam bio ovde.nego hoces li i ti da sa nama pravis sajt?ja jos nisam skapirao kako cemo mi da objavljujemo neke stvari da li cu ja naprimer moci da objavim jos neki tekst kao na krstaricinom magazinu? :?:

Back