Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
neven:
ma otkud znam i nju sam upoznao na pricaonici kao i voldemora i savetovao sam joj da dodje ovde ali ona izgleda vise voli da je na pricaonici.a koje ti je omiljeno magicno stvorenje?
Ma,'de znam.Mada su mi ostali u pamcenju testrali.Procitala sam u Bravu da je Melfoj zaljubljen u Hermionu,mada to se u 5.delu ne spominje ili sam ja prolupala.Sta ti mislis?

e ovako imam dva obavestenja za feanor_the_elf_king-a prvo i najvaznije od sad te zovem FTEK jel ko ce svaki put da pise ovoliko ime uzeo sam samo prva slova dakle i ono drugo poslao sam h. sestri tvoj e-mail sigurno ce ti poslati slike.

e ovako imam dva obavestenja za feanor_the_elf_king-a prvo i najvaznije od sad te zovem FTEK jel ko ce svaki put da pise ovoliko ime uzeo sam samo prva slova dakle i ono drugo poslao sam h. sestri tvoj e-mail sigurno ce ti poslati slike.

Bliznakinja:
neven:
ma otkud znam i nju sam upoznao na pricaonici kao i voldemora i savetovao sam joj da dodje ovde ali ona izgleda vise voli da je na pricaonici.a koje ti je omiljeno magicno stvorenje?
Ma,'de znam.Mada su mi ostali u pamcenju testrali.Procitala sam u Bravu da je Melfoj zaljubljen u Hermionu,mada to se u 5.delu ne spominje ili sam ja prolupala.Sta ti mislis?

ne ja mislim da je mozda glumac melfoj zaljubljen u glumicu hermionu ali da se melfoj iz knjige zaljubi u hermionu iz knjige je nemoguce jer je hermiona blatokrvna a ti znas kakvo on misljenje ima o takvim vesticama.

Harry je super i sve to ,ali zar ne mislite da ostali glumci ne mogu da dodju do izrazaja jer u svim dosad izaslim delovima(a ja sam ih procitao)samo Harry ispada heroj ,a Hermiona i Ron se i ne primeciju.Sve ostalo je super I nema mana. :arrow: Idite na tinejdzere>Harry Potter i sve o njemu!!!!!!!

neven:
ne ja mislim da je mozda glumac melfoj zaljubljen u glumicu hermionu ali da se melfoj iz knjige zaljubi u hermionu iz knjige je nemoguce jer je hermiona blatokrvna a ti znas kakvo on misljenje ima o takvim vesticama.
Onda su se oni zaje8ali,posto se tacno secam da sam to procitala.Mada nije ni bitno.Da li neko zna kada se vraca h sestra?

neven:
Onda su se oni zaje8ali,posto se tacno secam da sam to procitala.Mada nije ni bitno.Da li neko zna kada se vraca h sestra?

E ljudi, prvo, pozdrav za sve. posebno za nase nove clanove feanora (ispravno si postupio sto si razbio granicu izmedju HP-a i gospodara) i devojku ciji je stric kamerman na HP filmu. sto se tice nevena i bliznakinje mogli bi ozbiljno da razmislite o pricaonici. Bilo bi kul kad bi svi zajedno ovako...kako da kazem...direktnopricali. i moram odgovoriti nevenu na pitanje: da, mozemo praviti sopstveni kanal. mozemo ga nazvati Harry Potter ili kako god ocete. pozdravite harijevu sestru i mogli bi da stupimo nekako u kontakt sa danijelom redklifom. :D

evo nekoliko pitanja za sve:
1. Kako ide puno ime albusa dambldora?
2. kako idu kletve za:
- kontra lumos
- kontrolisanje
- bol
- ubijanje
- transportovanje objekata u vazduhu (ne vingardijum leviosa)
- prodiranje u tudji um
3. nabrojati 15 smrtozdera u vreme kad je Voldemor bio na vrhuncu moci.
4. kako se zove troglavi pas? :?: :?: :?: :idea: :twisted:

evo resenja za moj kviz.
albus dambldor nezna ni kako se zove, to je bruka.
Albus Persival Vulfrik Brajan Dambldor.
dalje, sta imamo...
a da, cini. imperio, avada kedavra, krucio, noks, lokomotor, legilimens, i to je valjda to.
onda, smrtozderi su: melfoj, kreb, gojl, not, snejp, belatriks, rodolfus, rabastan, regulus, rukvud, dolohov, karkarov, mekner, ejveri, crvorep.
i troglavo kuce je akromantul. :idea: :wink:

Anonymous:
NA KOJEM JE TO FORUMU I STRANI
evo sad sam trazio tu temu ali izgleda da je izbrisana ali ako mi ne verujes imas dokaz da je ona postojala na devetoj strani ove teme gde se spominje.inace ja mislim da je to napisala ili neka joxi ili blondi 89 procitaj temu "svi koji misle da hari p. smara neka mi se pridruze" na forumu tinejdzeri i shvatices jel jos tu oni spominju neku saru koja voli hp-a. :?

Anonymous:
NA KOJEM JE TO FORUMU I STRANI
evo sad sam trazio tu temu ali izgleda da je izbrisana ali ako mi ne verujes imas dokaz da je ona postojala na devetoj strani ove teme gde se spominje.inace ja mislim da je to napisala ili neka joxi ili blondi 89 procitaj temu "svi koji misle da hari p. smara neka mi se pridruze" na forumu tinejdzeri i shvatices jel jos tu oni spominju neku saru koja voli hp-a. :?

e pa to sam i ja pomislio a i one mrze hp-a a i ljubomorne su sto kazes.nego evo sad cu da krenem u nabavku informacija o sestoj knjizi da bih do sutra doneo nove informacije.nego koja su ti omiljena magijska stvorenja?oni konji koje vide samo oni koji su videli umiranje su bas simpaticni i pitanje za voldija kako se ono behu zovu?ajde voldemore znamo da sve znas.

Back