pa onako da znam do kad ces da budes ovde i evo je 100 poruka jeeeeeeeeeee!!!!!!!!pa do kad ces da ostanes?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ono,dok ne zahrcem.Salim se,ne znam jos malo cu,a ti?Kad ces doci sutra?neven:pa onako da znam do kad ces da budes ovde i evo je 100 poruka jeeeeeeeeeee!!!!!!!!pa do kad ces da ostanes?
Jel dosla H.sestra?neven:ne ustvari ipak sam imao njenu adresu kad mi je slala one slike ostala mi je u kompijuteru.epa evo ja sam budan ostavljajte pitanja,sugestije ili mozda neke korisne informacije.sigurno cemo vam odgovoriti :wink:

Mogu da se skinu ali samo na engleskom,ali ne znam na kom sajtu.neven:e ja sam cuo da se na nekom sajtu mogu skinuti knjige o hariju zna li neko mozda adresu?i uzgred interesuje me koje vam se je magicno stvorenje najvise dopalo zar nisu slatki oni hagridovi zadnjoprskajuci skutovi? :?

Sta sve necemo doziveti.Prvo dalji rod D.R.a posle devojka ciji je stric kamerman na snimanju H.P.Sta nas jos ceka D.R.licno!!Nego da li si upoznala Daniela i kakav je?Anonymous:PA STA DA PRICAMO?LEPO SMO SE UPOZNALE ITD.BY THE WAY JA ENGLESKI MOGU DA GOVORIM KAO MATERNJI JEZIK JER OD 4 GODINE SAM POCELA DA GA UCIM IZ RAZNIH KNJIGA(CALE ME JE UCIO)!!!![]()
Kada je h sestra rekla da je otisla u Kanadu,ja izgleda nisam u toku,mada bi bilo lepo da mu spomene nesto o nama.neven:e pa pala mi je na pamet super stvar posto je harijeva sestra otisla u kanadu mozemo da je zamolimo da kaze danielu o nama i da nam onda on nesto napise.sta mislis?
Pa reci joj.nego gde se izgubila ova sto ima strica na snimanju?neven:pa zapravo nije to rekla ovde vec e-mailom posto moju adresu jedino ima i rekla mi je da je obavestavam o svim pitanjima.a da joj napisem da nas spomne danielu? :?
Ma,'de znam.Mada su mi ostali u pamcenju testrali.Procitala sam u Bravu da je Melfoj zaljubljen u Hermionu,mada to se u 5.delu ne spominje ili sam ja prolupala.Sta ti mislis?neven:ma otkud znam i nju sam upoznao na pricaonici kao i voldemora i savetovao sam joj da dodje ovde ali ona izgleda vise voli da je na pricaonici.a koje ti je omiljeno magicno stvorenje?