Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
e o 6 i 7 knjizi jos nista neznamo i drago mi je da si se odazvala na moju privatnu poruku jer mi ovde pokusavamo da okupimo sve njegove fanove.ja mislim da ce sirijus biti vracen jer joana nikad ne bi ostavila hp samog na svetu ali ako nista drugo sigurno ce moci da komunicira sa harijem jer mu je to rekla luna u petom delu. :)

E,ljudi bas sam procitala 5.deo i odlican je!!Mada nisam ni sumnjala.Ali moram da vam priznam da me je izuzetno rastuzilo.Glupo je sto je Sirijus,,umro" ali se nadam da ce se nekako vratiti.Mislim da ce kljucna stvar biti ogledalce koje je dao Hariju za Bozic.Jos nesto sto mi se ne svidja je to sto su Veslijevi blizanci otisli sa Hogvortsa,oni su mi bili omiljeni likovi!!!I,bezveze je to sto je Persi posvadjan sa svojom porodicom,i sto J.K. nije napisala da li se pomirio sa njima.Ali znam da bi bilo glupo da se knjiga stalno zavrsava sa heppy end jer bi to vise dosadilo.Knjiga je super i procitala sam je za 3 dana!Svako ko je nije procitao,preporucujem mu da to uskoro uradi! :D

a pa dok sam ja citao knjigu celu noc nisam spavao i posto su mi oci sutra bile krvave a ja malaksao nisam isao u skolu i onda sam i taj dan citao i knjigu sam zavrsio za 43 sata skoro bez prekida i posle toga sam se osecao toliko jadno da nisam mogao da hodam.a kako ogledalce kad je hp svoje izlomio?

neven:
a pa dok sam ja citao knjigu celu noc nisam spavao i posto su mi oci sutra bile krvave a ja malaksao nisam isao u skolu i onda sam i taj dan citao i knjigu sam zavrsio za 43 sata skoro bez prekida i posle toga sam se osecao toliko jadno da nisam mogao da hodam.a kako ogledalce kad je hp svoje izlomio?
Pa bas zato.U svakom slucaju sigurna sam da ce se Sirijus vratiti!Moje oci su isto bile krvave ali od plakanja!Ovaj deo me je strasno pogodio.Ali posle svake procitane knjige osecam se nekako prazno,ne znam da li me shvatate,kao da ja treba da se vratim Darslijevima. :cry:

ja mislim da nije dolazila ceo dan ali mozda joj je vreme isteklo ja sam uplatio day paket i imam 380 sata tako da cu vrlo cesto biti ovde.mozda ce ti ovo zvucati cudno ali meni uopste nije bilo zao kada je sirijus poginuo sta vise on me je iz nekog razloga nervirao.a ne ja nevolim mnogo pricaonicu ali zar svako moze da otvori sobu zasta zeli?

neven:
ja mislim da nije dolazila ceo dan ali mozda joj je vreme isteklo ja sam uplatio day paket i imam 380 sata tako da cu vrlo cesto biti ovde.mozda ce ti ovo zvucati cudno ali meni uopste nije bilo zao kada je sirijus poginuo sta vise on me je iz nekog razloga nervirao.a ne ja nevolim mnogo pricaonicu ali zar svako moze da otvori sobu zasta zeli?
Znas sta,i mene je Sirijus malo nervirao zato sto je bio stalno nadrkan,ali mi je strasno zao Harija!Mada,opet ponavljam,on sigurno nece ostati siroce,vratice se Sirijus. :D

neven:
Znas sta,i mene je Sirijus malo nervirao zato sto je bio stalno nadrkan,ali mi je strasno zao Harija!Mada,opet ponavljam,on sigurno nece ostati siroce,vratice se Sirijus. :D

neven:

neven:
e pa da sve je on nesto kao besan...ali nece se vratiti sve sto ce joana uciniti za njega jeste da mu da da komunicira sa harijem.
Mislim da bi to bilo jos vece mucenje za Harija,znajuci da je Sirijus ziv a da ne moze da dodje kod njega za Bozic,ili da mu salje pisma,nego da ga vidi ili cuje samo na trenutak.JEDVA CEKAM 6. DEO!!!!!!!

da i ja isto samo da izadje sto pre.nego znas sta sam poceo da radim pretrazujem stare teme o hp i svima koji ga vole saljem privatne poruke da ovde dodju.a da li neko zna slucajno bilo sta sto ce se desiti u sledecem delu? :)

neven:
da i ja isto samo da izadje sto pre.nego znas sta sam poceo da radim pretrazujem stare teme o hp i svima koji ga vole saljem privatne poruke da ovde dodju.a da li neko zna slucajno bilo sta sto ce se desiti u sledecem delu? :)
Kamo lepe srece da znamo!I ne pokusavaj da pogodis sta ce biti,jer niko ne moze da predvidi sta ce J.K smisliti za nas u nastavku.Nego ,da li je sigurno da ce biti 7 delova,da se mozda ne desi da ih bude vise(daj Boze!!)

Evo resio sam i ja da se prijavim. Nadam se da me primate. HP mi se stvarno dopada i posle Lorda mi je jedna od omiljenih knjiga... Peti deo jos nisam poceo da citam, ali uskoro cu poceti. Vise me nervira ovo rivalstvo oko Lorda i HP-a pa sam resio da vam se pridruzim, tako da budem u oba tabora :) . Uglavnom, zamolio bih i ja za one slike, ako moze, i ako nije suvise kasno... :oops: . Podrzavam otvaranje sobe na pricaonici, ali mi je zao sto ja ne mogu da odem s obzirom da mi pricaonica iz nekog razloga ne radi... Samo jos da napomenem da sam se ja uvek nadao da ce Ron i Hermiona da zavrse zajedno, a za Harija, pa za njega nisam bio siguran... Ima li neke sanse, sta mislite?
Mnogo pozdrava iz Londona!
PS. Gde zivi Redklif? Ako zivi u engleskoj, da proverim da mi nije komsija :).
PSS. Gandalf and Dambldor rules! lol

ja sam siguran da ce ih biti vise od sedam a i nije tesko pogoditi sta ce se desiti ja cu sad da pocnem da pogadjam evo znaci kentaur nestaje hehe sto sam pametan hehe...e pa jesi li ti stvarno iz londona o pa mi smo to internacionalna tema pa naravno da te primamo a ja mislim da ce svo troje na kraju da budu aurori pa samim tim ce i da budu zajedno.

Feanor the elf king:
Evo resio sam i ja da se prijavim. Nadam se da me primate. HP mi se stvarno dopada i posle Lorda mi je jedna od omiljenih knjiga... Peti deo jos nisam poceo da citam, ali uskoro cu poceti. Vise me nervira ovo rivalstvo oko Lorda i HP-a pa sam resio da vam se pridruzim, tako da budem u oba tabora :) . Uglavnom, zamolio bih i ja za one slike, ako moze, i ako nije suvise kasno... :oops: . Podrzavam otvaranje sobe na pricaonici, ali mi je zao sto ja ne mogu da odem s obzirom da mi pricaonica iz nekog razloga ne radi... Samo jos da napomenem da sam se ja uvek nadao da ce Ron i Hermiona da zavrse zajedno, a za Harija, pa za njega nisam bio siguran... Ima li neke sanse, sta mislite?
Mnogo pozdrava iz Londona!
PS. Gde zivi Redklif? Ako zivi u engleskoj, da proverim da mi nije komsija :).
PSS. Gandalf and Dambldor rules! lol
Daniel zivi u Engleskoj,a da li tacno u Londonu to ne znam.Sacekaj Harijevu sestru pa je pitaj,ona sigurno zna.Veliki ledeni pozdrav iz ledenog Bg-a i tebi!

Back